Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Chcieliście zdjęcia to macie :evil_lol: Dorwałam się do maszyny do szycia i pierwszy raz w życiu uszyłam płaszczyk zimowy dla Kodzi. Jak wyszedł to sami oceńcie :evil_lol: pomijając to że Koda jest już zarośnięta niczym owca górska :siara::loveu:

Posted

Matko! Podziwiam, że Ci się chciało, ubranko świetne! :loveu:
Słoneczniiiikiiiiii! :loveu:

Jakby Bez tolerował ubranka to bym zamówiła na przyszły sezon :evil_lol:

Posted

Nie możliwe.... u nas pięknie i cieplutko. W tygodniu nawet było plus 11, a Wy tu wszędzie piszecie, że śnieg i śnieg. U nas już od tygodnia albo nawet i więcej nic nie ma.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Bu :evil_lol:
Ubranko śliczne :loveu:
Koda również :loveu:
ALE. Obroże ma bardzo fajną, zwłaszcza, że chce kupić taką samą :lol:
Ciekawe ile ponosi ten kubraczek, ale patrząc na prognozy :roll:
Chcesz cały śnieg, który ma spaść u mnie? Oddam, za darmo.

Posted

Śniegu nie ma :cool1: Ale podobno w środe ma być zima :shake: A i słuchajcie mam nowe nowinki! :loveu: Dzisiaj byłyśmy z ziomem zrobić się na bóstwo, tzn poszłyśmy na trymowanie. Pani jest przesympatyczna i ma ogromną więdzę - co się okazało, jest tutaj na dogomanii jako Matakia :loveu: Oto wyniki ciężkiej pracy pani fryzjer:

Zdjęcia nie oddają w ogóle rezultatu, na żywo jest zupełnie inaczej :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Nooo, mi też się bardziej podoba. :loveu: Ale mi się podobają w ogóle parsony z jeszcze bardziej skróconymi kudełkami na pyszczku :)
Pozdrawiamy!

Nie wiem co się stało, ale wydaje mi się, że już odpowiadałam na twój post :roll: Otóż.... :lol: Na moje własne życzenie główka była mniej ruszana, łapki też, zrobiłam je w domu bo nie miałam wystarczającej iloźci pieniążków. Zrobię filmik to będzie dobrze widać :loveu::loveu::loveu:

Pięknie, pięknie - nie to co mój kundel. ;-)

Nie narzekaj na Weniaka! To nie jej wina że się troche zarosło... :evil_lol:

Posted

A własnie sie miałam doczepić,że bym dokładniej zrobiła łapki i wyskubała czoło i ogonek bym wyrównała, napisz na PW ile zapłaciłaś?:roll::p:cool1: