Russellka Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Ale osób o nas pamięta :loveu: Tak wyjeżdżałam na ferie :razz: Ale niestety nie mam nowych foteczek :evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Russellka napisał(a):Ale osób o nas pamięta :loveu: Tak wyjeżdżałam na ferie :razz: Ale niestety nie mam nowych foteczek :evil_lol: No to bierz się do roboty i cykaj ;) Quote
Russellka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Chcieliście zdjęcia to macie :evil_lol: Dorwałam się do maszyny do szycia i pierwszy raz w życiu uszyłam płaszczyk zimowy dla Kodzi. Jak wyszedł to sami oceńcie :evil_lol: pomijając to że Koda jest już zarośnięta niczym owca górska :siara::loveu: Quote
Inkaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Pies zarośnięty, prawie koniec zimy - a tobie sie zachciało kubraczek szyć. :diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Tego sniegu, co to napadał, to juz pewnie nie ma... Ciekawe, czy w przyszłym sezonie zimowym ten płaszczyk/kubraczek będzie na Kodę pasował...:evil_lol: Pzdr. Quote
Bzikowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Matko! Podziwiam, że Ci się chciało, ubranko świetne! :loveu: Słoneczniiiikiiiiii! :loveu: Jakby Bez tolerował ubranka to bym zamówiła na przyszły sezon :evil_lol: Quote
Russellka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 jest śnieg i to duuuużoooo :evil_lol: Quote
Iwa-R Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Nie możliwe.... u nas pięknie i cieplutko. W tygodniu nawet było plus 11, a Wy tu wszędzie piszecie, że śnieg i śnieg. U nas już od tygodnia albo nawet i więcej nic nie ma. Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Russellka napisał(a):jest śnieg i to duuuużoooo :evil_lol: Skoro tak to dawaj zdjęcia Kody w kubraczku na sniegu - będzie ten brązik się ładnie odbijał :lol: Quote
jamnicze Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No i gdzie te zdjęcia, halllo!!! tyle dni już czekamy :cool1: Quote
Kisses Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Bu :evil_lol: Ubranko śliczne :loveu: Koda również :loveu: ALE. Obroże ma bardzo fajną, zwłaszcza, że chce kupić taką samą :lol: Ciekawe ile ponosi ten kubraczek, ale patrząc na prognozy :roll: Chcesz cały śnieg, który ma spaść u mnie? Oddam, za darmo. Quote
Russellka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Śniegu nie ma :cool1: Ale podobno w środe ma być zima :shake: A i słuchajcie mam nowe nowinki! :loveu: Dzisiaj byłyśmy z ziomem zrobić się na bóstwo, tzn poszłyśmy na trymowanie. Pani jest przesympatyczna i ma ogromną więdzę - co się okazało, jest tutaj na dogomanii jako Matakia :loveu: Oto wyniki ciężkiej pracy pani fryzjer: Zdjęcia nie oddają w ogóle rezultatu, na żywo jest zupełnie inaczej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Mnie się Koda podoba zawsze, ale fakt, po wytrymowaniu jest jeszcze ładniejsza.:loveu: Pzdr. Quote
Bzikowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Nooo, mi też się bardziej podoba. :loveu: Ale mi się podobają w ogóle parsony z jeszcze bardziej skróconymi kudełkami na pyszczku :) Pozdrawiamy! Quote
Russellka Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Nooo, mi też się bardziej podoba. :loveu: Ale mi się podobają w ogóle parsony z jeszcze bardziej skróconymi kudełkami na pyszczku :) Pozdrawiamy! Nie wiem co się stało, ale wydaje mi się, że już odpowiadałam na twój post :roll: Otóż.... :lol: Na moje własne życzenie główka była mniej ruszana, łapki też, zrobiłam je w domu bo nie miałam wystarczającej iloźci pieniążków. Zrobię filmik to będzie dobrze widać :loveu::loveu::loveu: Pięknie, pięknie - nie to co mój kundel. ;-) Nie narzekaj na Weniaka! To nie jej wina że się troche zarosło... :evil_lol: Quote
Mudik Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A własnie sie miałam doczepić,że bym dokładniej zrobiła łapki i wyskubała czoło i ogonek bym wyrównała, napisz na PW ile zapłaciłaś?:roll::p:cool1: Quote
Recommended Posts