Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia napisał(a):
Jaka malusia, widze że już za młodu pięknie się przeciagała;)

Taaak już w dzieciństwie była nieznośna :diabloti: To był mały rozwydrzony bachor. Ale przez te oczka wszystko jej się wybaczało, jakże by nie :lol:

Posted

eria napisał(a):
mała Koda :loveu::loveu::loveu: ja to zawsze chciałam wiedzieć jak wyglądała mała Foxi :loveu::evil_lol:

Z pewnością uroczo :evil_lol: Jakżeby taka mała Foxica śmiała być niesłodka :lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']Piękny Klusek:loveu:
Nie mogę patrzeć na takie malutkie parsoniątka bo wtedy chcę 'swojego' już, teraz zaraz :loveu: a przyjdzie mi jeszcze poczekać :wink:
Warto poczekać :loveu: Zobaczysz jaka będzie fajna zabawa - dwa teriery w domu :diabloti:
Chociaż ja nie miałabym nic przeciwko "drugiemu" Parsonowi :lol: A w jakiejś hodowli są planowane mioty? Ile Ci przyjdzi poczekać?

Posted

Błyskotka napisał(a):
Urocza :loveu::loveu::loveu:.

Dziękujemy i witamy u nas pierwszy raz :loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu:

Dzisiaj mnie młoda strasznie wkurzyła, ale z mojej winy. Cały dzień badał deszcz młoda nie wybiegana. Wzięłam ją przed furtkę co by poćwiczyć komendy, wszystko okej, potem nagle młoda usłyszała jakiś pisko-warkot, poleciała, w miejsce skąd warkot odchodził - oczywiście bez smyczy. Jeden pies się wyrwał, drugi jest na smyczy i między nimi plącze się pekińczyk moich sąsiadów, którego przeokrutnie nielubię. Sąsiedzi często mają otwartą bramkę... :shake: złapałam tego psa bez smyczy, pokazałam ziomowi zabawkę i dziewczyny poszły w jedną stroną, ja z ziomem w drugą. Wszystko jest okej, kiedy nagle młoda wpadła na pomysł co by pobiegać. Weszłam z nią na górkę, a ten świr zaczął latać dookoła niej, po łączce koło kościoła i nie chciał wrócić. Zeżarła też potem starą kość. Po refleksjach wydobyłam kilka wniosków:
- zawsze zajmuj się psem
- zawsze noś ze sobą smaczki i zabawki
- nie pozwól ,żeby pies się nudził
Odrazu wróciłam z nią do domu wzięłąm garść smaczków, dwie piłki i młoda chodziła jak w zegarku - wpatrzona była we mnie jak w obrazek. Zaczynam myśleć że jej dziadkiem był border :diabloti:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Super się ogląda zdjęcia i filmiki, ale ja to bym chyba takiego żywioła nie mogła mieć w domu :lol:
Iwa

Nie ma jak pluszaki :evil_lol:;)

A jak zaczynałyście freesbować?

Posted

Tinka:) napisał(a):
mi też! cieszę się, że zmieniłaś ten mój w końcu :evil_lol:

To się normalnie podsumowałaś :diabloti::evil_lol: Tamten już mi się znudził więc sobie zrobiłam nowy :evil_lol::lol:

Posted

Inkaa napisał(a):
Wodny banner bardzo extra. :diabloti:
iiii Wełniak zazdrości miejsc do pływania :loveu:

Dziękujemy :lol: A miejsce jest całkiem sympatyczne, gdyby nie grona pijaczków którzy tam czasami przesiadują, ale to chyba tak jak wszędzie :roll::lol:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Super się ogląda zdjęcia i filmiki, ale ja to bym chyba takiego żywioła nie mogła mieć w domu :lol:

Pozdrawiam
Iwa

Hi hi :lol: Ja uwielbiam psy z ADHD :evil_lol: I właśnie dlatego powstały rasy - każdy znajdzie coś dla siebie:loveu::loveu:

Posted

jamnicze napisał(a):
Nie ma jak pluszaki :evil_lol:;)

A jak zaczynałyście freesbować?

Zaczelysmy juz od malego szczyla, jej łapanie backhandów zajęło trochę więcej czasu, bo ta taka mała jak pchła była :evil_lol: no i naszym pierwszym "krążkiem" była korkowa podstawka, która skończyła swój żywot bardzo wcześnie :diabloti: Na początek oczywiście przeciąganie, rollerki, i floatery dobiero na końcu backhandy. Teraz jesteśmy w trakcie nauki voultów od "brzucho-ud". Idzie jej bardzo dobrze, chociaż 4/7 razy jeszcze jej za bardzo nie wychodzi, ale załapała więc będzie tylko lepiej :lol:

Posted

Russellka napisał(a):
Hi hi :lol: Ja uwielbiam psy z ADHD :evil_lol: I właśnie dlatego powstały rasy - każdy znajdzie coś dla siebie:loveu::loveu:

Ale przynajmniej od czasu do czasu mogę popatrzeć na inne, zwinniejsze psiaki, i to mi wystarczy :razz:. Choć przyznam, że czasami brakuje mi psa na dłuższy spacer z jakimiś wariactwami :evil_lol:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

My dopiero rozpoczynamy zabawe we frisbee, ale moze za rok na frisbowym obozie sie spotankamy :cool3:
Nie wiem co napisac bo Ty wiesz, ze jestem wielka fanka tego malca :evil_lol:

Posted

Iwa-R napisał(a):
Ale przynajmniej od czasu do czasu mogę popatrzeć na inne, zwinniejsze psiaki, i to mi wystarczy :razz:. Choć przyznam, że czasami brakuje mi psa na dłuższy spacer z jakimiś wariactwami :evil_lol:

Pozdrawiam
Iwa

Dobre i to :loveu::evil_lol: