Russellka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='fuksowata']http://images41.fotosik.pl/125/6462658b75405d97med.jpg ten sznur to prawie tak duzy jak ona :loveu: Taaak to kiedyś była taka... maksymalistka :evil_lol: Do teraz jej trochę zostało :lol: Quote
Russellka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Kinia napisał(a):Jaka malusia, widze że już za młodu pięknie się przeciagała;) Taaak już w dzieciństwie była nieznośna :diabloti: To był mały rozwydrzony bachor. Ale przez te oczka wszystko jej się wybaczało, jakże by nie :lol: Quote
Russellka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Shappy napisał(a):Jaka slodziutka :D Dziękujemy :loveu: I witamy pierwszy raz :multi::loveu: Quote
Russellka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 eria napisał(a):mała Koda :loveu::loveu::loveu: ja to zawsze chciałam wiedzieć jak wyglądała mała Foxi :loveu::evil_lol: Z pewnością uroczo :evil_lol: Jakżeby taka mała Foxica śmiała być niesłodka :lol: Quote
Russellka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='Bzikowa']Piękny Klusek:loveu: Nie mogę patrzeć na takie malutkie parsoniątka bo wtedy chcę 'swojego' już, teraz zaraz :loveu: a przyjdzie mi jeszcze poczekać :wink: Warto poczekać :loveu: Zobaczysz jaka będzie fajna zabawa - dwa teriery w domu :diabloti: Chociaż ja nie miałabym nic przeciwko "drugiemu" Parsonowi :lol: A w jakiejś hodowli są planowane mioty? Ile Ci przyjdzi poczekać? Quote
Russellka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Błyskotka napisał(a):Urocza :loveu::loveu::loveu:. Dziękujemy i witamy u nas pierwszy raz :loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu: Dzisiaj mnie młoda strasznie wkurzyła, ale z mojej winy. Cały dzień badał deszcz młoda nie wybiegana. Wzięłam ją przed furtkę co by poćwiczyć komendy, wszystko okej, potem nagle młoda usłyszała jakiś pisko-warkot, poleciała, w miejsce skąd warkot odchodził - oczywiście bez smyczy. Jeden pies się wyrwał, drugi jest na smyczy i między nimi plącze się pekińczyk moich sąsiadów, którego przeokrutnie nielubię. Sąsiedzi często mają otwartą bramkę... :shake: złapałam tego psa bez smyczy, pokazałam ziomowi zabawkę i dziewczyny poszły w jedną stroną, ja z ziomem w drugą. Wszystko jest okej, kiedy nagle młoda wpadła na pomysł co by pobiegać. Weszłam z nią na górkę, a ten świr zaczął latać dookoła niej, po łączce koło kościoła i nie chciał wrócić. Zeżarła też potem starą kość. Po refleksjach wydobyłam kilka wniosków: - zawsze zajmuj się psem - zawsze noś ze sobą smaczki i zabawki - nie pozwól ,żeby pies się nudził Odrazu wróciłam z nią do domu wzięłąm garść smaczków, dwie piłki i młoda chodziła jak w zegarku - wpatrzona była we mnie jak w obrazek. Zaczynam myśleć że jej dziadkiem był border :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Hm, ja też bym wiele wybaczyła tym oczkom...:loveu: http://images47.fotosik.pl/129/347c9e82cd4422d4med.jpg Wodny banner - bardzo mi się podoba!:lol: Pzdr. Quote
Unbelievable Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Asiaczek napisał(a): Wodny banner - bardzo mi się podoba!:lol: mi też! cieszę się, że zmieniłaś ten mój w końcu :evil_lol: Quote
Inkaa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Wodny banner bardzo extra. :diabloti: iiii Wełniak zazdrości miejsc do pływania :loveu: Quote
Iwa-R Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Super się ogląda zdjęcia i filmiki, ale ja to bym chyba takiego żywioła nie mogła mieć w domu :lol: Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Iwa-R napisał(a):Super się ogląda zdjęcia i filmiki, ale ja to bym chyba takiego żywioła nie mogła mieć w domu :lol: Iwa Nie ma jak pluszaki :evil_lol:;) A jak zaczynałyście freesbować? Quote
Izuuus Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Witamy się u Was ;) Koda jest piękna! Będziemy zaglącać ;) Quote
Russellka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, ja też bym wiele wybaczyła tym oczkom...:loveu: http://images47.fotosik.pl/129/347c9e82cd4422d4med.jpg Wodny banner - bardzo mi się podoba!:lol: Pzdr. Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Russellka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Tinka:) napisał(a):mi też! cieszę się, że zmieniłaś ten mój w końcu :evil_lol: To się normalnie podsumowałaś :diabloti::evil_lol: Tamten już mi się znudził więc sobie zrobiłam nowy :evil_lol::lol: Quote
Russellka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Inkaa napisał(a):Wodny banner bardzo extra. :diabloti: iiii Wełniak zazdrości miejsc do pływania :loveu: Dziękujemy :lol: A miejsce jest całkiem sympatyczne, gdyby nie grona pijaczków którzy tam czasami przesiadują, ale to chyba tak jak wszędzie :roll::lol: Quote
Russellka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Iwa-R napisał(a):Super się ogląda zdjęcia i filmiki, ale ja to bym chyba takiego żywioła nie mogła mieć w domu :lol: Pozdrawiam Iwa Hi hi :lol: Ja uwielbiam psy z ADHD :evil_lol: I właśnie dlatego powstały rasy - każdy znajdzie coś dla siebie:loveu::loveu: Quote
Russellka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 jamnicze napisał(a):Nie ma jak pluszaki :evil_lol:;) A jak zaczynałyście freesbować? Zaczelysmy juz od malego szczyla, jej łapanie backhandów zajęło trochę więcej czasu, bo ta taka mała jak pchła była :evil_lol: no i naszym pierwszym "krążkiem" była korkowa podstawka, która skończyła swój żywot bardzo wcześnie :diabloti: Na początek oczywiście przeciąganie, rollerki, i floatery dobiero na końcu backhandy. Teraz jesteśmy w trakcie nauki voultów od "brzucho-ud". Idzie jej bardzo dobrze, chociaż 4/7 razy jeszcze jej za bardzo nie wychodzi, ale załapała więc będzie tylko lepiej :lol: Quote
Russellka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Izuuus napisał(a):Witamy się u Was ;) Koda jest piękna! Będziemy zaglącać ;) Ooo witamy pierwszy raz :loveu: Dziękujemy ;) Quote
Iwa-R Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Russellka napisał(a):Hi hi :lol: Ja uwielbiam psy z ADHD :evil_lol: I właśnie dlatego powstały rasy - każdy znajdzie coś dla siebie:loveu::loveu: Ale przynajmniej od czasu do czasu mogę popatrzeć na inne, zwinniejsze psiaki, i to mi wystarczy :razz:. Choć przyznam, że czasami brakuje mi psa na dłuższy spacer z jakimiś wariactwami :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
fuksowata Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 My dopiero rozpoczynamy zabawe we frisbee, ale moze za rok na frisbowym obozie sie spotankamy :cool3: Nie wiem co napisac bo Ty wiesz, ze jestem wielka fanka tego malca :evil_lol: Quote
Inkaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Russellka napisał(a):Ja uwielbiam psy z ADHD :evil_lol: Ja też, ja też. :lol: Quote
Russellka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Iwa-R napisał(a):Ale przynajmniej od czasu do czasu mogę popatrzeć na inne, zwinniejsze psiaki, i to mi wystarczy :razz:. Choć przyznam, że czasami brakuje mi psa na dłuższy spacer z jakimiś wariactwami :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Dobre i to :loveu::evil_lol: Quote
Russellka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 infers napisał(a):Hej! dawno mnie tu nie było:siara: No ba, zapomniałeś o nas. Jak ty mogłeś tak bezkarnie postapić :shake::diabloti: Quote
Recommended Posts