Russellka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 fuksowata napisał(a):My dopiero rozpoczynamy zabawe we frisbee, ale moze za rok na frisbowym obozie sie spotankamy :cool3: Nie wiem co napisac bo Ty wiesz, ze jestem wielka fanka tego malca :evil_lol: No mam nadzieję :loveu: Albo na jakimś semi :diabloti: Quote
Russellka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Inkaa napisał(a):Ja też, ja też. :lol: To ja mam pomysł :eviltong: Załóżmy fanclub psów z ADHD :cool3::diabloti: Quote
Russellka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Bzikowa napisał(a):dlaczego tu się nic nie dzieje! :mad: Oj no bo tak wyszło :diabloti: Ale zaraz się badzie działo :evil_lol::lol: Mając taki aparat jak ja nie ma radości z robienia zdjęć :eviltong: Quote
Russellka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 YouTube - Koda - sztuczki II No i oczywiście nie obeszło się bez pociągnięcia Kodzinych wąsów, to w tym momencie jak zapiszczała :diabloti: No ale przeprosiłam :lol: I voulty nie są jakieś szczególnie widowiskowe na tym filmiku, bo w pokoju mało miejsca i nie ma jak się ładnie wybijać :roll: Quote
Bzikowa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nooo to ja rozumiem :multi: Super fajny długi filmik! Strasznie mi się podoba jak do niej ciągle gadasz :lol: i te odbicia - jak dla mnie ekstra! (no bo dla nas fizycznie nieosiągalne:roll:) :loveu: w ogóle wszystko super:) Quote
WeronikaM Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 cudna psinka ;) bardzo podoba mi się to, że ona nie odstępuje od ciebie wzroku dokładnie wykonuje komendy i jest kochanym psiakiem-soczkiem bede wpadać:loveu: pa Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Bardzo mi się podoba ta sztuczka z kocem brawo! Pzdr. Quote
fuksowata Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Rewelacja! kocyk wymiata wszystko :pale odbicia tez sa ekstra, a najlepiej Koda glos daje i jak fajnie po tym glosie nakrecona jest :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Błyskotka napisał(a):Super sztuczki :lol:. To nie sztuczki, to ciężka praca!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Filmik bomba, sztuczka z kocem super, voulty też i jak ona się w ciebie wpatruje BOMBA, jedno ale moze znajdź większy szarpak , nie będzie problemu skubania Kodziowych wąsów;) Ogólnie :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Inkaa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Filmik ekstra! :multi: :loveu: Zazdroszczę pięknych valoutów i zajebistej sztuczki z kocykiem! :multi: Próbowałam wytłumaczyć i nauczyć Wełniaka i jednej i drugiej komendy - ale nie umiem. Kocykiem próbowała się ze mną szarpać, a nie owijać. A cyrków z valoutami juz nawet nie pamiętam. :diabloti: Quote
Russellka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Bzikowa napisał(a):Nooo to ja rozumiem :multi: Super fajny długi filmik! Strasznie mi się podoba jak do niej ciągle gadasz :lol: i te odbicia - jak dla mnie ekstra! (no bo dla nas fizycznie nieosiągalne:roll:) :loveu: w ogóle wszystko super:) Dziękujemy :loveu::loveu: ja do niej ciągle coś nawijam :evil_lol: Quote
Russellka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='WeronikaM']cudna psinka ;) bardzo podoba mi się to, że ona nie odstępuje od ciebie wzroku dokładnie wykonuje komendy i jest kochanym psiakiem-soczkiem bede wpadać:loveu: pa Dzięki :loveu: ciągle nad tym pracujemy :cool3: A co do tego soczku to... no nie wiem :diabloti: joke Quote
Russellka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Bardzo mi się podoba ta sztuczka z kocem brawo! Pzdr. nasza najnowsza :cool3: Quote
Russellka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 fuksowata napisał(a):Rewelacja! kocyk wymiata wszystko :pale odbicia tez sa ekstra, a najlepiej Koda glos daje i jak fajnie po tym glosie nakrecona jest :cool3: no ba :diabloti: i robi "mordę w kubeł" :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Obejrzałam filmik.... po jakichś 3min kodzi zaczęło się nudzić ;) zaczęła z mniejszym entuzjazmem sztuczki robić ;) u szczura sesja zazwyczaj trwa ze 2min maksymalnie... a kocyka nie umiem go nauczyć, nie umiem i już :evil_lol: ciągle nie roxzumie, że trzymając cos w pysku można coś zrobić :evil_lol: tak samo go nie mogę nauczyć że jak rollerem puszczam drugie frisbee to te co ma w pysku musi puścić żeby złapać tamte :cool1: Quote
Russellka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Błyskotka napisał(a):Super sztuczki :lol:. dziękujemy :loveu::lol: Quote
Russellka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Asiaczek napisał(a):To nie sztuczki, to ciężka praca!:lol: Pzdr. Ale jaka fajna praca :lol::loveu: Quote
Russellka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Mudik napisał(a):Filmik bomba, sztuczka z kocem super, voulty też i jak ona się w ciebie wpatruje BOMBA, jedno ale moze znajdź większy szarpak , nie będzie problemu skubania Kodziowych wąsów;) Ogólnie :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki :loveu: No szarpakiem były spodenki misia które z niego zdarła :diabloti: Ale mamy też większe zabawki :lol: i piłki. I nie ma kto zrobić filmiku z frisbee... Dzisiaj poszłyśmy na boisko to przyszły 3 dziewczynki usiadły i zaczeły patrzeć :evil_lol: A moje zdolności rzucania są... koszmarkowe :shake: Quote
Russellka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Inkaa napisał(a):Filmik ekstra! :multi: :loveu: Zazdroszczę pięknych valoutów i zajebistej sztuczki z kocykiem! :multi: Próbowałam wytłumaczyć i nauczyć Wełniaka i jednej i drugiej komendy - ale nie umiem. Kocykiem próbowała się ze mną szarpać, a nie owijać. A cyrków z valoutami juz nawet nie pamiętam. :diabloti: Nie ma co zazdrościć :evil_lol: Ja bym chciała mieć taki torek agility na jakim wy biegacie :placz: Quote
Inkaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Russellka napisał(a):Ja bym chciała mieć taki torek agility na jakim wy biegacie :placz: Masz huśtawkę, skok w dal, slalom, stacjonatki, koło i tunel - możesz spokojnie różne fajne sekwencje. I raz na jakiś czas pojechać do Lublina na trening. Żyć, nie umierać. ;) A ty narzekasz. :eviltong: Ja równie dobrze mogłabym napisać o nas tak: Mam 50 km. do klubu Cavano w którym biegam. Jeśli chcę zrobić sobie dłuższy domowy mini-trening muszę lecieć/jechać 4 km na działkę, potem brać tyczki i inny sprzęt i nieść kawałek drogi. A na dodatek mam jedynie hopki, slalom i tunele. Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Cudnie razem ćwiczycie :loveu:, ale Kodzia w Ciebie wpatrzona :crazyeye:, bo Saidi to raczej udaje,że to nie do niej się mówi :evil_lol:. Kocyk bomba :multi: Quote
Bzikowa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A ja dzięki Wam w końcu wpadłam na pomysł czego Bzika mogę jeszcze nauczyć. Bo ostatnio stwierdziłam, że już nie mam więcej pomysłów na sztuczki, wszystko cholera mała umie :evil_lol: A jednak nie!:multi: Zgapiliśmy nakrywanie się kocykiem (po dzisiejszej jednej sesji załapał tylko jeszcze puszcza czasem kocyk w połowie turlania bo mu się spieszy do smakola :evil_lol:) i wkładanie pudełeczek jedno w drugie (jeszcze nie zaczęliśmy) :lol: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Bzikowa napisał(a):A ja dzięki Wam w końcu wpadłam na pomysł czego Bzika mogę jeszcze nauczyć. Bo ostatnio stwierdziłam, że już nie mam więcej pomysłów na sztuczki, wszystko cholera mała umie :evil_lol: A jednak nie!:multi: Zgapiliśmy nakrywanie się kocykiem (po dzisiejszej jednej sesji załapał tylko jeszcze puszcza czasem kocyk w połowie turlania bo mu się spieszy do smakola :evil_lol:) i wkładanie pudełeczek jedno w drugie (jeszcze nie zaczęliśmy) :lol: M tez kocyk zaczelismy :evil_lol: Tylko , ze zatrzymalismy sie na etapie, trzymania kocyka lezac :angryy: i nie machania przy tym lbem , i warczenia, jak glabowi wytlumaczyc , ze to nie jest zabawa tylko ciezka praca, nie wiem , poprostu nie wiem :mad: Quote
Recommended Posts