Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fuksowata napisał(a):
My dopiero rozpoczynamy zabawe we frisbee, ale moze za rok na frisbowym obozie sie spotankamy :cool3:
Nie wiem co napisac bo Ty wiesz, ze jestem wielka fanka tego malca :evil_lol:

No mam nadzieję :loveu: Albo na jakimś semi :diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
dlaczego tu się nic nie dzieje! :mad:

Oj no bo tak wyszło :diabloti: Ale zaraz się badzie działo :evil_lol::lol: Mając taki aparat jak ja nie ma radości z robienia zdjęć :eviltong:

Posted

YouTube - Koda - sztuczki II
No i oczywiście nie obeszło się bez pociągnięcia Kodzinych wąsów, to w tym momencie jak zapiszczała :diabloti: No ale przeprosiłam :lol: I voulty nie są jakieś szczególnie widowiskowe na tym filmiku, bo w pokoju mało miejsca i nie ma jak się ładnie wybijać :roll:

Posted

Nooo to ja rozumiem :multi:
Super fajny długi filmik!
Strasznie mi się podoba jak do niej ciągle gadasz :lol:
i te odbicia - jak dla mnie ekstra! (no bo dla nas fizycznie nieosiągalne:roll:) :loveu:

w ogóle wszystko super:)

Posted

Filmik bomba, sztuczka z kocem super, voulty też i jak ona się w ciebie wpatruje BOMBA, jedno ale moze znajdź większy szarpak , nie będzie problemu skubania Kodziowych wąsów;) Ogólnie :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Filmik ekstra! :multi: :loveu:
Zazdroszczę pięknych valoutów i zajebistej sztuczki z
kocykiem! :multi:
Próbowałam wytłumaczyć i nauczyć Wełniaka i jednej i drugiej komendy - ale nie umiem. Kocykiem próbowała się ze mną szarpać, a nie owijać. A cyrków z valoutami juz nawet nie pamiętam. :diabloti:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Nooo to ja rozumiem :multi:
Super fajny długi filmik!
Strasznie mi się podoba jak do niej ciągle gadasz :lol:
i te odbicia - jak dla mnie ekstra! (no bo dla nas fizycznie nieosiągalne:roll:) :loveu:

w ogóle wszystko super:)

Dziękujemy :loveu::loveu: ja do niej ciągle coś nawijam :evil_lol:

Posted

[quote name='WeronikaM']cudna psinka ;)
bardzo podoba mi się to, że ona nie odstępuje od ciebie wzroku
dokładnie wykonuje komendy
i jest kochanym psiakiem-soczkiem
bede wpadać:loveu:
pa
Dzięki :loveu: ciągle nad tym pracujemy :cool3: A co do tego soczku to... no nie wiem :diabloti: joke

Posted

fuksowata napisał(a):
Rewelacja! kocyk wymiata wszystko :pale odbicia tez sa ekstra, a najlepiej Koda glos daje i jak fajnie po tym glosie nakrecona jest :cool3:

no ba :diabloti: i robi "mordę w kubeł" :evil_lol:

Posted

Obejrzałam filmik.... po jakichś 3min kodzi zaczęło się nudzić ;) zaczęła z mniejszym entuzjazmem sztuczki robić ;) u szczura sesja zazwyczaj trwa ze 2min maksymalnie...
a kocyka nie umiem go nauczyć, nie umiem i już :evil_lol: ciągle nie roxzumie, że trzymając cos w pysku można coś zrobić :evil_lol: tak samo go nie mogę nauczyć że jak rollerem puszczam drugie frisbee to te co ma w pysku musi puścić żeby złapać tamte :cool1:

Posted

Mudik napisał(a):
Filmik bomba, sztuczka z kocem super, voulty też i jak ona się w ciebie wpatruje BOMBA, jedno ale moze znajdź większy szarpak , nie będzie problemu skubania Kodziowych wąsów;) Ogólnie :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Dzięki :loveu: No szarpakiem były spodenki misia które z niego zdarła :diabloti: Ale mamy też większe zabawki :lol: i piłki. I nie ma kto zrobić filmiku z frisbee... Dzisiaj poszłyśmy na boisko to przyszły 3 dziewczynki usiadły i zaczeły patrzeć :evil_lol: A moje zdolności rzucania są... koszmarkowe :shake:

Posted

Inkaa napisał(a):
Filmik ekstra! :multi: :loveu:
Zazdroszczę pięknych valoutów i zajebistej sztuczki z
kocykiem! :multi:
Próbowałam wytłumaczyć i nauczyć Wełniaka i jednej i drugiej komendy - ale nie umiem. Kocykiem próbowała się ze mną szarpać, a nie owijać. A cyrków z valoutami juz nawet nie pamiętam. :diabloti:

Nie ma co zazdrościć :evil_lol: Ja bym chciała mieć taki torek agility na jakim wy biegacie :placz:

Posted

Russellka napisał(a):
Ja bym chciała mieć taki torek agility na jakim wy biegacie :placz:

Masz huśtawkę, skok w dal, slalom, stacjonatki, koło i tunel - możesz spokojnie różne fajne sekwencje. I raz na jakiś czas pojechać do Lublina na trening. Żyć, nie umierać. ;)
A ty narzekasz. :eviltong:
Ja równie dobrze mogłabym napisać o nas tak:
Mam 50 km. do klubu Cavano w którym biegam. Jeśli chcę zrobić sobie dłuższy domowy mini-trening muszę lecieć/jechać 4 km na działkę, potem brać tyczki i inny sprzęt i nieść kawałek drogi. A na dodatek mam jedynie hopki, slalom i tunele.

Posted

A ja dzięki Wam w końcu wpadłam na pomysł czego Bzika mogę jeszcze nauczyć. Bo ostatnio stwierdziłam, że już nie mam więcej pomysłów na sztuczki, wszystko cholera mała umie :evil_lol: A jednak nie!:multi:
Zgapiliśmy nakrywanie się kocykiem (po dzisiejszej jednej sesji załapał tylko jeszcze puszcza czasem kocyk w połowie turlania bo mu się spieszy do smakola :evil_lol:) i wkładanie pudełeczek jedno w drugie (jeszcze nie zaczęliśmy) :lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
A ja dzięki Wam w końcu wpadłam na pomysł czego Bzika mogę jeszcze nauczyć. Bo ostatnio stwierdziłam, że już nie mam więcej pomysłów na sztuczki, wszystko cholera mała umie :evil_lol: A jednak nie!:multi:
Zgapiliśmy nakrywanie się kocykiem (po dzisiejszej jednej sesji załapał tylko jeszcze puszcza czasem kocyk w połowie turlania bo mu się spieszy do smakola :evil_lol:) i wkładanie pudełeczek jedno w drugie (jeszcze nie zaczęliśmy) :lol:

M tez kocyk zaczelismy :evil_lol: Tylko , ze zatrzymalismy sie na etapie, trzymania kocyka lezac :angryy: i nie machania przy tym lbem , i warczenia, jak glabowi wytlumaczyc , ze to nie jest zabawa tylko ciezka praca, nie wiem , poprostu nie wiem :mad: