Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Inkaa']http://images48.fotosik.pl/157/c7c24e8097d01900.jpg
My się aktualnie tego uczymy (w przerywniku obediencowych spraw)
Ostatnio bardzo polubiłam ćwiczenia na świadomość ciała, aż dziwne, że jakiś czas temu, tak ich nie znosiłam,
No to powodzenia :loveu: Czemu ich nie lubiłaś? :diabloti:

[quote name='Kisses']Hah, świetne :loveu:
Szaleje mała, szaleje :razz:
Zdarza jej się czasami :lol::diabloti:

[quote name='Mudik']Super Kodziowa fotka w miseczce, Delik tez taką ma i muszę wznowić ćwiczenia na to bo trochu zapomniał.
No to życzymy powodzenia w przypominaniu :cool3:

[quote name='Izuuus']witamy :hand:
A witamy,witamy :multi:

[quote name='Bzikowa']Śmiesznie wygląda w tym pojemniku :evil_lol: Dla nas to niewykonalne :P
A czemu nie wykonalne? :mad: Bziku to skubaniec, on wszystko potrafi :evil_lol:

[quote name='stratoos']hej :) Wpadliśmy się przywitać :loveu:
Dzień doberek :loveu::multi:

[quote name='RCookie']http://images48.fotosik.pl/157/c7c24e8097d01900.jpg

Szacun :modla: :evil_lol:.
My się męczymy z wchodzeniem do doniczki :cool3:.
Dziękować :lol: No wiesz od doniczki do... zakrętki :evil_lol::diabloti:

Posted

Russellka napisał(a):

A czemu nie wykonalne? :mad: Bziku to skubaniec, on wszystko potrafi :evil_lol:

bo jest wielkim krępym samcem :eviltong: zatrzymaliśmy się na poziomie wchodzenia do małego pudełka po butach... :lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
bo jest wielkim krępym samcem :eviltong: zatrzymaliśmy się na poziomie wchodzenia do małego pudełka po butach... :lol:

A tam przesadzasz :eviltong: Spróbujcie chociaż ;) Nie mówie, że od razu do pudełka na plyty CD ale czegoś mniejszego niż pudło na buty :diabloti:

Posted

RCookie napisał(a):
Do zakrętki? Nie lepiej do naparstka? :evil_lol:

Fakt, naparstek jest lepszy :diabloti::loveu: O ja naiwna, czemu chciałam pchać psa do zakrętki? :shake::grab:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Witamy :loveu:

KOda jest świetna a wasze sztuczki no oblędne :razz:

Bardzo spodobała mi się ta sztuczka z kocem :crazyeye:

Pozdrawiamy i z niecierpliwością oczekujemy kolejnych filmików

Witamy!!!:loveu::loveu::loveu: I bardzo dziękujemy za komplementy :multi:

Posted

U białego...

Kupiłam Fudziowi nowe legowisko. Narazie będzie spał w starym i w łazience jak dawniej, ale pomału go chcę przyzwyczaic do nowego i żeby spał w salonie. Znaczy to nowe będzie w różnych pokojach, to zależy, ogólnie będzie w salonie, czasem u mnie jak lekcje będę robić, bo On lubi wtedy spać pod kaloryferami, ale mu tam twardo na podłodze, a jak bedzie okazja łóżko będzie( można zamienić na fotel, sofkę, łóżko). A tak to po staremu- znowu u weta. bylismy ;[ Oko zdrowe, znowu to nieszczęsne ucho ;[

Posted

Czasowa napisał(a):
U białego...

Kupiłam Fudziowi nowe legowisko. Narazie będzie spał w starym i w łazience jak dawniej, ale pomału go chcę przyzwyczaic do nowego i żeby spał w salonie. Znaczy to nowe będzie w różnych pokojach, to zależy, ogólnie będzie w salonie, czasem u mnie jak lekcje będę robić, bo On lubi wtedy spać pod kaloryferami, ale mu tam twardo na podłodze, a jak bedzie okazja łóżko będzie( można zamienić na fotel, sofkę, łóżko). A tak to po staremu- znowu u weta. bylismy ;[ Oko zdrowe, znowu to nieszczęsne ucho ;[

Oj... no to trrzymamy kciuki za zdrowe uszko :szake: My mamy łóżeczko w stylu takiej sofki, jest super młoda lubi w nim spać :evil_lol:

AngelsDream napisał(a):
Aż jestem ciekawa w co najmniejszego wejdzie Baaj...

Próbuj, ja też jestem ciekawa :diabloti: Jużsobie wyobrażam Baaju w miseczce na płatki śniadaniowe :lol::evil_lol:

border_collie&westie napisał(a):
Hej witamy się po raz pierwszy! :loveu:
Mimo tego, iż bardziej ciągnę do borderów, zawsze kochałam russelki :loveu:
A Koda jest wśród nich wyjątkowa...

O jejka dziękować :oops: No ba to jest pies światowy :evil_lol: Mnie też bardzo podobają się bordery, jednak terier to jest to co kocham :loveu: