Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czasowa napisał(a):
No, biegacie nawet, nawet... ;)

Dzięki ;)
Mudik napisał(a):
Super,że ona chce włazić w taki mały rękaw:-o:eviltong::evil_lol:, piękna płynna zmiana po slalomie:loveu::loveu:

Też się cieszę, tylko taki mam pod ręką :evil_lol: Dzięki, tak się spytam bo ja tylko amatorsko ćwiczę, ale mnie tu oświecisz mam na dzieję :evil_lol: Co znaczy "zmiana po slalomie"? :hmmmm::oops:

Foxowa napisał(a):
Świetnie jej idzie :loveu::loveu:

Dzięki :multi::loveu:

Cała moja nauka huśtawki poszła w las, bo stojak mamy tak beznadziejny, że kilka razy się wywalił kiedy mała była na górze, teraz jest tak zniechęcona, że dochodzi do połowy hustawki i zeskakuje. Myślę, że przerwę jej ćwiczenie tak na miesiąc, co by zapomniała, a na razie ćwiczymy "mini kładkę" na desce z huśtawki żeby jej się dobrze kojarzyła, teraz ta kładka jest jej najbardziej ulubioną przeszkodą, zabiera mi gumowego hot doga i na nią ucieka :diabloti::loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie sobie agilitujecie podwórkowo ;) ale się czepnę jeśli mogę :razz:
Po pierwsze po co robiłaś tam te zmiany po pierwszym slalomie? Nie miało to większego sensu, i tak lądowałaś znowu mając psa na prawej ręce.
Po drugie nie powinnaś pozwalać jej skakać koła z powrotem bo to buduje zły nawyk wracania tą samą przeszkodą.

No ale wesoło i radośnie było a to się liczy przede wszystkim!:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

eria napisał(a):
świetny filmik :loveu: Koda wymiata
ehh ten mój Foksik się marnuje :lol: ona by była świetna w agility , a nie mam warunków ;)

ja teoretycznie też nie mam, jedyne co to podwórko, bo przeszkody też msuiałam sobie skołować :lol: A wy mieszkacie bloku czy w domku? :cool3:

Błyskotka napisał(a):
Dzień Dobry :).

Witamy!!! :multi::multi::loveu:

Mudik napisał(a):
Fajnie,ale pilnuj tej kładki, nie pozwól jej zeskakiwac ze strefy.

Dzięki :cool3: Ta kładka to ogólnie jest strasznie mała, ale zawsze to już cos :razz:

Asiaczek napisał(a):
Koda - jak zwykle - do podziwiania...:loveu:

Pzdr.

I do kochania :loveu: Tak jak twoje baski :multi::loveu:

Posted

Russellka napisał(a):
A wy mieszkacie bloku czy w domku? :cool3:

blok to dużo powiedziane,taki dom wielorodzinny dwupiętrowy ;)
czekam na przesyłkę z frisbee ,może chociaż w to się z nią pobawię dla odmiany od piłeczki:lol:

Posted

Jak patrzę na skaczącą Kodę, to przypomina mi się moja Psocia.... może nie była tak szybka i taka skoczna, ale też bawiłam się z nią w ten sposób. Szkoda, że już jej nie ma.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Oj fotek to faktycznie dawno nie było :evil_lol: Dziękuję wszystkim za odwiedziny :multi::loveu: Niedługo wstrawię foteczki Kodzi i jej identyfikatorków, ale na razie jestem chora, siedze w domu i mała już się potwornie nudzi... trzymajcie kciuki co bym szybko wyzdrowiała :lol:

Posted

Dzięki ogromne :loveu:
No to wasze wyczekane foteczki, jedne trochę starsze, inne dzisiejsze :cool3:

Nasze identyfikatorki:

w kształcie frisbee

i w kształcie łapki

Bardzo fajnie się trzymają, ten zielony przeżył próbę pływania w zaglonionym jeziorku :evil_lol:

portrecik :loveu:

To mnie powala :loveu: mój mały "potworek ziewny" :diabloti:

"Nie! tylko nie kolejna fotka!...":diabloti: a tak na serio to był "poproś" :evil_lol:

Posted

Russellka napisał(a):
Zrobiłam z modeliny, mocno wypieczonej i są bardzo twarde ;)

serio ? :crazyeye: łoł jestem pod ogromnym wrażeniem.
a powiedz jak masz na nich dane naniesione ?
Przyklejona karteczka ?