Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']zabrać, zabawkę, ewentualnie kliknąć przez łeb, i będzie słuchać :diabloti: no ale to u mnie nic za darmo nie ma, i wkręty też nie zauważyłam[/QUOTE]

[quote name='Aleks89']Omry-kliknij przez główkę ,albo obrzuć ją łaciną podwórkową :diabloti:Zaraz zwoje w mózgu zaczną działać jak należy.[/QUOTE]

W jej przypadku to nie takie proste, bo jak ja dla niej jestem zołzą, to ona zamyka się w sobie, dlatego takie rzeczy to tylko w ostateczności :evil_lol:
Coś muszę wymyślić.

A sytuacja kurcze słaba, ja też chciałam czwartego psa za kilka miesięcy już kupić, ale Maciej mnie sprowadził na ziemię. No niestety, czasem się po prostu nie da. Z tym, że ja się z nim zgadzam i wiem, że mądrze chłopak gada, ale jeśli byśmy się tu nie rozumieli, no to już byłby problem dla mnie nie do przeskoczenia.

Posted

[QUOTE][I][B]Ogólnie cała ta sytuacja dała mi wiele do myslenia...bo widzę, że on będzie mnie w przyszłości ograniczał...najpierw wielkie obietnice, drugi piesek bla bla bla, a teraz że nie bo jemu to nie odpowiada...
Chyba tak jak kiedyś powiedziałam - zostanę starą panną z psami - ale przynajmniej wiem, że będzie mnie otaczać pozytywna energia i istoty, które kochają bezgranicznie. [/B][/I][/QUOTE]

Jak jedna osoba jest psiarzem,a druga nie - np nigdy psów nie miała,a upiera się,że lubi, że zaakceptuje to to moim zdaniem zazwyczaj źle się kończy. 'Zapsiona' dziewczyna może tworzyć szczęśliwy związek jedynie z osobą naprawdę podzielającą jej pasję (nie akceptującą, a podzielającą, bo akceptowanie w pewnym momencie się skończy) . Ja tak miałam, i po zakończonym związku doszłam do wniosku, że albo znajdzie się taki sam świr jak ja, albo będę sama . I tyle na ten temat :)

Posted

[quote name='eria']Jak jedna osoba jest psiarzem,a druga nie - np nigdy psów nie miała,a upiera się,że lubi, że zaakceptuje to to moim zdaniem zazwyczaj źle się kończy. 'Zapsiona' dziewczyna może tworzyć szczęśliwy związek jedynie z osobą naprawdę podzielającą jej pasję (nie akceptującą, a podzielającą, bo akceptowanie w pewnym momencie się skończy) . Ja tak miałam, i po zakończonym związku doszłam do wniosku, że albo znajdzie się taki sam świr jak ja, albo będę sama . I tyle na ten temat :)[/QUOTE]
[I][B]Bardzo dobrze to napisałaś...u mnie się chyba problem rozwiązał sam, otrzymałam dosyć głośną informację przez telefon, że to koniec. Dzisiaj się pakuję, i jeśli jutro nic się nie zmieni to wracam do rodziców na 36m2. Uzbieram sobie kasę i na lato wynajmę coś tańszego i sama przede wszystkim. [/B][/I]

Posted

[quote name='eria']Jak jedna osoba jest psiarzem,a druga nie - np nigdy psów nie miała,a upiera się,że lubi, że zaakceptuje to to moim zdaniem zazwyczaj źle się kończy. 'Zapsiona' dziewczyna może tworzyć szczęśliwy związek jedynie z osobą naprawdę podzielającą jej pasję (nie akceptującą, a podzielającą, bo akceptowanie w pewnym momencie się skończy) . Ja tak miałam, i po zakończonym związku doszłam do wniosku, że albo znajdzie się taki sam świr jak ja, albo będę sama . I tyle na ten temat :)[/QUOTE]

to nie jest prawda.
moj facet nigdy w zyciu nie mial psow, a ja zawsze.
on mal tylko rybki oraz szczura.

ja wiedzialam, ze nie szukam faceta, z ktorym bede miec dzieci, ale faceta, z ktorym bede miec setera szkockiego.
to tez mu zakomunikowalam wiosna 2010 i zadzwonilam do hodowli na drugim koncu polski rezerwujac plod plci zenskiej.

nastepnej wiosny plod ten byl juz suka w wieku mlodzienczym, ktora moj facet szkolil, aby mu pomagala w pracy.
nastepny pies tez byl moja decyzja.
powiedzialam "napisalam do tej hodowli, chce psa od tej pani. zlozysz sie ze mna jak cos?"
na co on powiedzial, ze nie.
kiedy po kilku miesiacach dostalam maila, ze moge dostac te suke oraz poznalam zabojcza cene, znow spytalam, czy sie zlozy.
i byla odpowiedz "musze sie z tym przespac".
po czym po godzinie przyszedl i powiedzial "ok, odpisz, ze ja bierzemy, tylko zeby nie leciala sama cargo i na pewno nie z przesiadka".

w niedlugim czasie znow planuje wyciac mu taki numer:)))

nasze psy sa w 100% wspolne, moj facet jest 100% psiarzem.

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Bardzo dobrze to napisałaś...u mnie się chyba problem rozwiązał sam, otrzymałam dosyć głośną informację przez telefon, że to koniec. Dzisiaj się pakuję, i jeśli jutro nic się nie zmieni to wracam do rodziców na 36m2. Uzbieram sobie kasę i na lato wynajmę coś tańszego i sama przede wszystkim. [/B][/I][/QUOTE]
przez telefon...? :roll:
będzie dobrze, trzymam za ciebie kciuki całym sercem, bo to strasznie porąbana sytuacja

Posted

[quote name='Unbelievable']przez telefon...? :roll:
będzie dobrze, trzymam za ciebie kciuki całym sercem, bo to strasznie porąbana sytuacja[/QUOTE]
Przyłączam się do życzeń, mimo, że nie wiem o co biega za bardzo ;) ale też mam faceta :diabloti:

a_niusi życie jak zwykle perfect! :grins:

Posted

[quote name='Amber']Przyłączam się do życzeń, mimo, że nie wiem o co biega za bardzo ;) ale też mam faceta :diabloti:

[B]a_niusi życie jak zwykle perfect! :grins:[/QUOTE][/B]

taaaaaaaa :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Dzięki dziewczyny :loveu:
Życie przecież toczy się dalej, młoda jestem, ładna jak to Oluś mi powiedział :evil_lol: więc dam sobie radę ;)[/B][/I][/QUOTE]
Oczywiście! Na facetach się świat nie kończy. Szczególnie na jednym ;) Czasem bardzo dobrze sobie zrobić przerwę.

Posted (edited)

[quote name='Amber']Nikuś! Wróciłeś! :loveu: Ach ty synu marnotrawny... Miałeś DLA MNIE założyć galeryjkę i czo? :([/QUOTE]

Amber, też się cieszę!! :loveu:

może i miałem, ale nie podałem konkretnego terminu :eviltong:
na razie nie chcę mi się zakładać i "bawić" w galerię, wole być "przelotnym" gościem u kogoś :evil_lol:

Edited by nick_
Posted

[quote name='Amber']Przyłączam się do życzeń, mimo, że nie wiem o co biega za bardzo ;) ale też mam faceta :diabloti:

a_niusi życie jak zwykle perfect! :grins:[/QUOTE]

straszne, co?:)))

Posted

Typowy facet z ciebie. Obiecujesz złote góry, a potem nic z tego nie ma :siara: :evil_lol:

Ja w każdym razie czekam :loveu:

[quote name='a_niusia']straszne, co?:smile:))[/QUOTE]
Poczwarne.

Posted

Jeżeli chodzi ci o kontekst o którym myślę, że ty myślisz to moja odp. brzmi - :roflt:

A jeżeli nie, to może być. Choć wolę niebieski :grins:

Posted

[quote name='Amber']Jeżeli chodzi ci o kontekst o którym myślę, że ty myślisz to moja odp. brzmi - :roflt:

A jeżeli nie, to może być. Choć wolę niebieski :grins:[/QUOTE]

jesli chodzi o ogolny kontekst, to przyznam ci sie szczerze, ze faktycznie: mam za fajne zycie realne, zeby tracic czas na glupie przepychanki z toba.
wiec nie masz po co mnie zaczepiac:)

Posted

[quote name='a_niusia']jesli chodzi o ogolny kontekst, to przyznam ci sie szczerze, ze faktycznie: mam za fajne zycie realne, zeby tracic czas na glupie przepychanki z toba.
wiec nie masz po co mnie zaczepiac:)[/QUOTE]
OK, już nie będę :( To wiesz, wszystko przez tę ZAZDROŚĆ! (mam coraz większe WTF z tobą, ale w sumie też coraz lepiej zaczynam wiedzieć o co naprawdę kaman :loveu:) Peace!
[quote name='Rinuś'][I][B]Ja tam swego czasu lubiłam zielony :loveu: ale teraz wolę fioletowy :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
Uuuu fioletowy to mi się nie za dobrze kojarzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Dzięki dziewczyny :loveu:
Życie przecież toczy się dalej, młoda jestem, ładna jak to Oluś mi powiedział :evil_lol: więc dam sobie radę ;)[/B][/I][/QUOTE]
pewnie, aby przeżyć najgorszy moment i do przodu :grins:
[quote name='Amber']Oczywiście! Na facetach się świat nie kończy. Szczególnie na jednym ;) Czasem bardzo dobrze sobie zrobić przerwę.[/QUOTE]
powiedziała ta, która nie musi przechodzić takich problemów :diabloti: nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę :diabloti:

a co do kolorów, to moim ulubionym jest biały :loveu::evil_lol:

Posted

[QUOTE]powiedziała ta, która nie musi przechodzić takich problemów :diabloti: nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę :diabloti:[/QUOTE]
Ciiii chcę dziewczynę pocieszyć ;)

No i wiadomo, że mi zazdrościsz, nie ty jedyna, ha! :lol:

Tyż lubię biały :loveu:

Posted

[I][B]POznałm wielu facetów, którzy mają świra na punkcie psów, ale żaden mi się nie podobał fizycznie, a to dla mnie mega ważne....chyba będę musiała zmienić priorytety :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]