Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PRZED CHWILą ROZMAWIAłAM Z ANASHAREM , NIESTETY PSIE BóJKI WRóCIłY SZYBKO TRZEBA SZUKAC PLATFUSOWI NOWEGO DT :shake:

JESZCZE NIE WIEM KIEDY BEDZIE MUSIAł OPUSCIC OBECNY DT , ALE PEWNIE NAJPUZNIEJ ZA KILKA DNI :shake: TAK WIEC SPARWA BARDZO PILNA

Posted

Ja to wiem , sama mam stado w domu dwa psy i 3 suki obecnie , ale to nie od nas zalezy :shake:

Czekam cały czas na tel od Anashara , ma rozmiawiac z DT (bo nagrała sie mu na poczte ) , ale jak karzą nam go wziąśc dziś to będziemy musieli :-( ...

Posted

Na teraz sytuacja wygląda tak :
miejsca w hotelu sa tylko na zwenatrz :/
ale dopiero po 17 bedzie dostepny kierownik, to sie dowiem kiedy wewnątrz sie zwolnią, jesli byłoby to do 2/3 stycznia to Platfus poczeka u mnie , a jeśli puznej , to wtedy nie mam zielonego pojecia co robić i tak urządzam partyzantke w domu (ratunku) . Jest za zimno, ze by on mógł być na zwenątrz .

Co do ogłoszen to nie wiem .

A tak wogóle to podobno juz jest odkarmiony troszke, umie jakies komendy juz , i jest strasznie przymilny . Tyle ze raczej nie moze iśc do domu z innym psem z tym, skaczą sobie do gardeł .

Posted

A co z tą opcją w drugim mieszkaniu która została wybrana wtedy na pl centralnym, kiedy Maciek powiedział tej koleżance, że miejsca wewnątrz pewnie będą dopiero po nowym roku, a ona na to, że szkoda jej go do budy i podjęła decyzję mieszkać z nim osobno?? bez tego drugiego psa

Posted

Platfus jest u mnie do 3ciego stycznia, puzniej ma miejsce w hotelu w boksach wewnetrznych.

Z moimi psami na razie go nie zapoznawałam ;) wystarczy mu wrazeń jak na razie .

Bidny jest skołowany :shake: , siedzi z moim bratem w pokoju .

Posted

Biedny pies... ciągle zmiany :( za parę dni znowu go zabiorą z miejsca, do którego się przyzwyczai :(

a jak tam jego postura? agamika:loveu:
zdjęciaaaa? :cool3:

Posted

Hmmm postura ... wygląda lepiej niz tydzien temu ... ale zeby wyglądać jak pies to mu duuuuuzo brakuje :shake:

Ale moge stwierdzić, że ludzie na moim osiedlu są o wiele bardziej wyczuleni na psy niz w Hucie ... pamietasz ile czasu stalismy z Platfusem w hucie i nic, a dziś rano zaliczyłam juz dwa opiernicze za głodzenie psa jak byłam z nim na spacerze .

A tak wogóle to przypadkiem odbyło sie spotkanie pies- kot u mnie na przedpokoju . I było ok, nawet , bo kot nie wytrzymał napięcia i zwiał a jak zaczął wiać to oczywiście Platfus zaczął go gonić (a raczej chciał go gonić ) . Tak więc co do kotów , to nie jest na pewno morderca , ale jak wieją to goni .

Zrobiłam tez próbe z MIką , jakby sie z suką dogadał, ale nie najlepiej to wyszło. raczej musi iśc do domu gdzie nie ma innego psa . Do ludzi w sumie jest ufny , na spacerze nie zwracał uwagi na innych , (chyb aze młode dziewczyny , ale to raczej szukał Ani :-( ). Mnie nawet troche do zabawy zachęcał NIestety u mnie nie da rady dłuzej niz do 3ciego , i tak nie wiem jak ogarmne to wszystko przez te kilka dni (szczególnie ze 2 musze juz iśc do pracy ) .

Jest posłuszny (chyba ze chodzi o jedzenie :-( )

kontakt to chyba na Anashara trzeba podawać .

zaraz dorzuce jakąs fotke

Posted

Fizia a masz na Anashara namiar ? bo moze ana razie na mnie i na niego by sie podało ??? jak co to Ci podam ;)

Teraz jeszcze doczytałam, ze doddy pisała w poście na początku wątku , jak jeszcze był w klinice , coś o stanach zapalnych w łapach , o świerzbie ??? A ja nie dostałam z nim nawet ksiązeczki zdrowia i teraz nie wiem czy gdzies zagubiła sie po drodze np ? ktos zapomniał ja komus przekazac ? A ludzie na pewno widząc takiego chudzielca bedą chcieli wiedzieć w jakim jest stanie, a skoro był w Warszawie diagnozowany to nie ma sensu powtarzać tego chyba ?

Posted

Przeglądnęłam wątek, ale nie widzę żadnych ogłoszeń.

Ja niestey nie jestem dobra w pisaniu tekstów, może ktoś ma jakiś pomysł na chwytający za serce tekst?

I jak z imieniem - zostaje Platfus?

Posted

:evil_lol: Imie zmienione już , przez poprzedni DT na Odi i bardzo ładnie reaguje na nie :razz: . No własnie ja tez nie umiem pisać tekstów ogłoszeń:oops:

Odi jest dośc karnym psem , i mądrym , można mu grzebac w pysku (dziś mu pare razy wyciągałam na polu swinstwa - bo zapomniałam kagańca :oops: , w tym jakiegos ususzonego szczurokreta , brrrr ) dla kogoś kto choć troche bedzie wiedział o wychowaniu bedzie łatwy do ułozenia . Jest strasznie przytulasty , i dość szybko przekonuje sie do obcych , lubi sie bawić :cool3: . raczej niepowinien być w domu z innymi psami, wszelkie próby zapoznania go z którymkolwiek z moich psów kończą sie atakiem z jego strony :-( chyba ten mały tak mu dopiekł ze teraz woli sam na początku coś udowadniać . Na polu tez naszczekuje na niektóre psy (a przynajmniej dziś mi tak zaczął ), ale łatwo mozna odwrócić jego uwage i go uspokoić .

NIe chce zostawać sam w pokoju :shake: :roll: , ale sam na przedpokoju to juz jest ok ;) ,