Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozumiem, ze ludzie, ktorzy go maja nie moga poswiecic weekendu na nauke dobrych manier ? ( nie pisze z pretensja , to jest pytanie )
U Met jest zbyt duzo psów , to nie jest dobry pomysl. On musi miec cieplo , bardzo cieplo, karmienie co dwie godziny - nie byle jaka puszka itd.
Jakies inne propozycje ?

Posted

Beato, piesek kiedyś został pogryziony przez dużego psa i może mieć uraz. To starszy pies i niestety Pani się boi już je razem trzymać :(

C do hoteliku u Met - niestety to jedyne wyjście poza schronem :(

Posted

O matko..jaka bida :-(

Popytam wśród znajomych...ale nie wiem czy coś się uda....

Ja niestety nie mogę Go wziąć, ze względu na moją sunię Almę - tez ON - która nie toleruje innych psów w swoim domu...

Posted

Żeby było jasne - absolutnie nie zgadzam się na żadne schronisko!!!
Ten pies nie po to został wyciągnięty ze schroniska, by do niego wracać.

Hotel do którego Platfusik trafi musi być ciepły a w nim musi być opieka.

Posted

Jest miejsce w hoteliku ale jedynie na zewnątrz :shake: Bude mu ocieplimy, opieka w hoteliku jest bardzo dobra choć to nie to co DT :-( Wydzwoniłem po wszystkich jak leci, uruchomiłem wszystkie kontakty i nic :placz: Jak ktoś ma serce to już jest zapsiony :shake:

Doddy - nikt nie przypuszczał, że ten mały piesek bedzie się rzucał na Platfuska :placz: A miało być tak pięknie :placz:

Posted

przyznam szczerze, ze troszeczke to wszystko w goracej wodzie kapane...
ja rowniez mialam na tymczasie suke ze schroniska i to taka 5 razy wieksza niz moje psy..
sunia chciala sie zaprzyjaznic a moje gnojki do niej z zebami.. ale nie skreslilam psa. pilnowalam aby nie doszlo do czegos grozniejszego. 2-3 dni i psy zaczynaja sie tolerowac klimatyzowac..

przykro mi to mowic, ale panstwo ktorzy brali Platfsa powinni wziasc pod uwage ewentualnosci wynikajace z psychiki ich psa (skoro byl kiedys pogryziony..).

Posted

Szukamy domu.. szukamy... Moze jakies ogloszenia, moze allegro? Nalezaloby tez poslac jakies info do gazety. Ale skoro Platfek jest w Kraku to moze do "psa burego..." :cool3:
..tylko kto chce chorego psa?