Anashar Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Beato, to drugi pies się rzuca na Platfusika :( A za którymś razem Platfus mu oddał. Jest miejsce w hoteliku u Met. Tylko transportu brak :placz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Rozumiem, ze ludzie, ktorzy go maja nie moga poswiecic weekendu na nauke dobrych manier ? ( nie pisze z pretensja , to jest pytanie ) U Met jest zbyt duzo psów , to nie jest dobry pomysl. On musi miec cieplo , bardzo cieplo, karmienie co dwie godziny - nie byle jaka puszka itd. Jakies inne propozycje ? Quote
Anashar Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Beato, piesek kiedyś został pogryziony przez dużego psa i może mieć uraz. To starszy pies i niestety Pani się boi już je razem trzymać :( C do hoteliku u Met - niestety to jedyne wyjście poza schronem :( Quote
fizia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 O matko..jaka bida :-( Popytam wśród znajomych...ale nie wiem czy coś się uda.... Ja niestety nie mogę Go wziąć, ze względu na moją sunię Almę - tez ON - która nie toleruje innych psów w swoim domu... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ten pies wymaga niestety kilkukrotnego dziennego karmienia i duzo ciepla domowego więc DT pilnie poszukiwany. Krakowiacy pomocy ! Quote
fizia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jejku, nikt mi nie przychodzi do głowy, pytałam przyjaciółki - ale wyjeżdżają z Krakowa na święta.... Quote
doddy Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Żeby było jasne - absolutnie nie zgadzam się na żadne schronisko!!! Ten pies nie po to został wyciągnięty ze schroniska, by do niego wracać. Hotel do którego Platfusik trafi musi być ciepły a w nim musi być opieka. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Popieram , jak rzadko , w całej rozciagłości wniosek przedmówczyni. Kto moze zaoferować psiakowi cieply domek i opieke ? Kraków to nie jest małe miasto, hallo ! a świeta sa co roku, zaden rarytas oprocz kolejek w sklepie ! Quote
MagYa^^ Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 a ta klinika w ktorej przebywaly psy zabrane z Ligoty? czy to jest hotelik..czy inna instytucja.// Quote
Anashar Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Jest miejsce w hoteliku ale jedynie na zewnątrz :shake: Bude mu ocieplimy, opieka w hoteliku jest bardzo dobra choć to nie to co DT :-( Wydzwoniłem po wszystkich jak leci, uruchomiłem wszystkie kontakty i nic :placz: Jak ktoś ma serce to już jest zapsiony :shake: Doddy - nikt nie przypuszczał, że ten mały piesek bedzie się rzucał na Platfuska :placz: A miało być tak pięknie :placz: Quote
MagYa^^ Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 przyznam szczerze, ze troszeczke to wszystko w goracej wodzie kapane... ja rowniez mialam na tymczasie suke ze schroniska i to taka 5 razy wieksza niz moje psy.. sunia chciala sie zaprzyjaznic a moje gnojki do niej z zebami.. ale nie skreslilam psa. pilnowalam aby nie doszlo do czegos grozniejszego. 2-3 dni i psy zaczynaja sie tolerowac klimatyzowac.. przykro mi to mowic, ale panstwo ktorzy brali Platfsa powinni wziasc pod uwage ewentualnosci wynikajace z psychiki ich psa (skoro byl kiedys pogryziony..). Quote
Anashar Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Platfusik jest w DT w zastępczym mieszkaniu z córką Pani u których był psiak. Ale trzeba mu szukać domku :( Quote
MagYa^^ Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Szukamy domu.. szukamy... Moze jakies ogloszenia, moze allegro? Nalezaloby tez poslac jakies info do gazety. Ale skoro Platfek jest w Kraku to moze do "psa burego..." :cool3: ..tylko kto chce chorego psa? Quote
Anashar Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 MagYa^^ napisał(a):..tylko kto chce chorego psa? On nie jest chory ;) Quote
MagYa^^ Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Anashar napisał(a):On nie jest chory ;) Oslabiony, poraniony..oj tam Anashar... :P Moglby chlopak zaczac lepiej wygladac, a napewno robilby inne wrazenie. Quote
Anetka83 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 podnosze PLATFUSIK hopaj szybciutko po domek !!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Bardzo sie ciesze, ze psiak trafil do domu . Czy mozna liczyc o zrobienie ogloszen na forach internetowych ? Quote
doddy Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Platfusik uroczy szuka tylko suuper domu! Juz mu wystarczy, ze przezyl Krzyczki. Teraz musi miec zlote klamki :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts