Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agamika napisał(a):
nie, cisza :shake:

Jak to tak :-( Odik w domku już miał być. Ja z Warszawki wróciłam i myślałam, że taaaka cudna wieść się znajdzie.
A tak to ja sie spróbuję jutro na jakiś spacerek wepchnąć. Zobaczę jak go przez te dwa dni odżywiłaś. :lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gazety :/ złe wspomnienie, ...

wczoraj Odik rozwalil siatke z makulatura i porozwlekał po caaaaaaaałym przedpokoju :mad: , gooooopol .
Piłeczka juz jest fe bo wrzucił ja we własne siki ( tak, tak, czasem zrobimy jeszcze sikuu i cos wiecej w domu , mimo ze spacerek jest 6 razy dziennie :shake:)

Ale tez Odik ma nowego wroga numer jeden ... ODKURZACZ

właczony odkurzacz próbujemy łapac za rure (łeb ) bo pancia trzyma juz za szyje potfora ;) , a jak potfur spi to trza spróbowa mu odrysc ogon ( kabel) ewentualnie zciagnac gdzies za ten ogon , byle z dala od legowiska :evil_lol:

( a ja wracam do pracy na labo i mam nadzieje, ze jak wroce to przedpokuj jeszcze bedzie w miare nie zdemolowany )

Posted

agamika napisał(a):
:cool3: barrrdzo chętnie, jutro juz chyba od 14tej bede w domku :razz: wiec bede dyspozycyjna :p

Niektórem to dobrze. Dyspozycyjność u mnie to w okolycy 21 się zaczyna chyba :angryy:

Posted

Niektórem to dobrze. Dyspozycyjność u mnie to w okolycy 21 się zaczyna chyba :angryy:

bo ja wiem ... odpracuje tra dyspozycyjnosc dzisiejszą na pewno :shake:
(Ps . oblałam sie dzis kwasem mrówkowym , po ręce :roll: )

Odi dzis ostatni dzien u mnie, od jutra w hotelu
(ps. Yorija , wiesz moze czy dasz rade nas podrzucić do hotelu ? JAk nie to nie ma problemu, tylko musze wiedziec czy mam kogos szukać ;) ) '

Próbowałam go dzis sprzedać włascicielowi zoologicznego :diabloti: (zart ;) oczywiście ), Odik strasznie sie mu spodobał :cool3: , zresztą , Odik mimo chudości podoba sie ludziom na ulicy . :loveu:

Posted

fizia :loveu: dziekuje w imieniu Odika

a ja tak teraz mylse ze moze zaznaczyć ze jest lekko bojazliwy ale wzgledem obcych , go naprawde łatwo mozna przekupić :evil_lol: i on łatwo sie wkupia w łaski ludzi ( moja mam dzis przyleciała i juz jest przekabacona , mimo ze było troche wsciekania na początku :roll: ) ... szkoda ze nie da sie zamiast ogłoszeń poznac go z jak najwieksza liczbą ludzi , wtedy by w mig znalazł dom :cool3:

hmm, pare osób stwierdziło ze bardziej jak na mixON to wygląda on jak mix collie hihi

jak do którego w końcu ? do tego co miał mna początku trafić

hotel jest zaraz pod Krakowem w Wieliczce , bedzie w wewnetrznym boksie oczywiście .

Posted

Hotel z tego co wiem jest dobry , Odi na spacery na pewno bedzie wychodził i bedzie miał odpowiednią opieke .

Wolontariuszki z Krakowa trzymają tam psy , gdyby coś było z hotelem nie tak, na pewno nie miałoby to miejsca .

Posted

agamika napisał(a):
Hotel z tego co wiem jest dobry , Odi na spacery na pewno bedzie wychodził i bedzie miał odpowiednią opieke .

Wolontariuszki z Krakowa trzymają tam psy , gdyby coś było z hotelem nie tak, na pewno nie miałoby to miejsca .

Hotel naprawde jest w porzadku..Pan Tomek - własciciel kocha psy i przejmuje sie kazdym, który do niego trafia.. Po drugie liczy naprawde przyzwoicie za dobe - 15 zł juz z karmą (jest to stawka dla naszych bezdomniaków)..

Niestety podczas swiat - jak wszędzie - nie było u niego zadnych wolnych boksów. Potem był chyba jeden zewnętrzny, ale przy skrajnym wychudzeniu Odisia nie było to kompletnie wskazane.. Pomimo, ze Odi był w tak krótkim czasie w dwóch DT nie było to najgorszum rozwiazaniem - przynajmniej siedział w cieple..

Odi to młody radosny psiak - on naprawde szybko powinien sie zaadaptowac w nowym środowisku i domu..

Do Pani z pierwszego DT tak sie przywiazał, ze gdy wsadazłysmy go do samochodu szczekał na nas i próbował jej bronic.. :roll::lol: To cudowny psiak - Pani z DT az sie rozpłakała przy pozegnaniu.. Gdyby nie mały rezydent, Odi pewnie by u nich został..

Posted

Ale ma słodki pychol!!! Właśnie ten pychol tylko zobaczyłam w autku, jak podjechalyście do mnie. Mam nadzieję, że szybciutko młody dojdzie do siebie:loveu: