Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
Lamia2 jeśli masz ochotę to wybierzmy się razem, ale wolałabym, zeby był ktoś jeszcze, kto z rasami bojowymi (psami po walkach) jest obeznany. Bo ja umrę ze strachu:placz:

Wyprowadzić je z boksu to raczej nie możliwe, bo po schronisku biega luzem mnóstwo psów. Nie ma możliwosci ich pozamykać, zeby teren był "czysty". :shake:

No właśnie to może być problem, one się mogą zupełnie inczej zachowywać w boksie a inczej na spacerze.

Posted

lamia2 napisał(a):
No właśnie to może być problem, one się mogą zupełnie inczej zachowywać w boksie a inczej na spacerze.
To prawda i na 90% tak będzie, ale nie wierzę, że przerodzą się nagle w psich morderców!
Białasy często nie kochają innych psów, ale takich ich urok. Da się z tym żyć. Trzeba być tylko ostrożniejszym i rozsądnym.

Posted

Na pewno nie sa to psi mordercy- nie wykazuja agresji do ludzi -a to najwazniejsze.
Psy zamkniete w schronisku czasem zachowuja sie całkowicie inaczej niz potem w domu...czasem wychodza niestety i te złe strony...

Mozna by spróbowac z allegro-suka jest wysterylizowana...oczywiście ewentrualny dom przeswietlić... szkoda mi tych psiaków -to takie duże asty:) Jeszcze więcej ślicznego pycholka do kochania:)

Posted

Tanitka, spróbuj się dowiedzieć o nich jak najwięcej. Jak już będziesz wiedziała to prześlij mi to info w pigułce. Tu albo na priv. Zrobię im Allegro. Tylko powiedz też na kogo mam podać namiary.

Posted

tanitka napisał(a):
Lamia2 jeśli masz ochotę to wybierzmy się razem, ale wolałabym, zeby był ktoś jeszcze, kto z rasami bojowymi (psami po walkach) jest obeznany. Bo ja umrę ze strachu:placz:

Wyprowadzić je z boksu to raczej nie możliwe, bo po schronisku biega luzem mnóstwo psów. Nie ma możliwosci ich pozamykać, zeby teren był "czysty". :shake:

ale one nie są po walkach!!!!to tylko domysly weta:mad: a nawet gdyby - to psy z psami walczą, a nie z kudźmi!;)
poza tym kto jak kto, ale lamia się zna na bullowatych :lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
...poza tym kto jak kto, ale lamia się zna na bullowatych :lol:

Wow, Andzia przyznaj się chcesz coś ode mnie :evil_lol: ... kasy nie mam od razu mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Wow, Andzia przyznaj się chcesz coś ode mnie :evil_lol: ... kasy nie mam od razu mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kasy nie kcem - domki dla psiakow - tak!:lol:

ps - widzialas tą sunię astkę z Lodzi -jak to piszą "laska" ją znalazla i chce ją uśpic bo nie ma co z nią zrobić:angryy:- po prostu chore:angryy::angryy:

Posted

[quote name='maciaszek']Dogi argentyńskie to nie bullowate :eviltong:, co oczywiście nie umniejsza wiedzy Lamii!

Andzi chodzi o to, że ja wciąż podkreślam moją miłość do psów bojowych :lol:

co zresztą wcale nie oznacza dużej wiedzy :)

Posted

[quote name='maciaszek']Dogi argentyńskie to nie bullowate :eviltong:, co oczywiście nie umniejsza wiedzy Lamii!

to ja wiem, ale tanitce chodziło o rasy "bojowe" - a bullowate z bojowymi mają chyba więcej wspólnego niz molosowate pt dozie argentynskie! a więc lamia jest jak najbardziej "na miejscu":evil_lol:

Posted

A co słychać u psiaków???

Przypominam swoją propozycję zrobienia im Allegro. Tylko muszę wiedzieć o nich jak najwięcej rzeczy i mieć namiary na kogoś, kto będzie rozmawiał z chętnymi.

• 2 weeks later...
Posted

Co słychac u dożków? Żyja one ? ktos coś wie? My tu na dogo tylko dwie osoby co mają DA więc silnego lobby nie stworzymy :shake: ale póki co chociaz świeże wieści by się przydały.

Posted

[quote name='tanitka']PIES ZA TM, nie wytrzymał ostatnich mrózów, po prostu zasnął w budzie i już się nie obudział:shake:

suczka została sama....[/quote]

:-(:-(:-(:-( biedny...samotny...niechciany
[*]
[*]
[*]

Posted

DA mają taką krótką i stosunkowo rzadką sierść... Biedny pies :(.
Boże.... jak pomyślę, że mój Bazyl mógłby tak w budzie, na mrozie... :(.

Czy sunia ma jakieś ogłoszenia????!!!!