ATLANTYDA Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Śliczne bialsy ,miałam kiedyś okazje poznać jednego argentyńczyka ,ale ten pies był pokojowo nastawiony zawsze do wszystkich taka wielka gapa .Inne psy tolerował bardzo dobrze nawet jak jakieś go zaczepiały .A co ten ma z okiem tak mruży tylko czy zapuchnięte http://img410.imageshack.us/img410/3999/pict5729ov6.jpg? Quote
lamia2 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 tanitka napisał(a):Lamia2 jeśli masz ochotę to wybierzmy się razem, ale wolałabym, zeby był ktoś jeszcze, kto z rasami bojowymi (psami po walkach) jest obeznany. Bo ja umrę ze strachu:placz: Wyprowadzić je z boksu to raczej nie możliwe, bo po schronisku biega luzem mnóstwo psów. Nie ma możliwosci ich pozamykać, zeby teren był "czysty". :shake: No właśnie to może być problem, one się mogą zupełnie inczej zachowywać w boksie a inczej na spacerze. Quote
maciaszek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 lamia2 napisał(a):No właśnie to może być problem, one się mogą zupełnie inczej zachowywać w boksie a inczej na spacerze.To prawda i na 90% tak będzie, ale nie wierzę, że przerodzą się nagle w psich morderców! Białasy często nie kochają innych psów, ale takich ich urok. Da się z tym żyć. Trzeba być tylko ostrożniejszym i rozsądnym. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Na pewno nie sa to psi mordercy- nie wykazuja agresji do ludzi -a to najwazniejsze. Psy zamkniete w schronisku czasem zachowuja sie całkowicie inaczej niz potem w domu...czasem wychodza niestety i te złe strony... Mozna by spróbowac z allegro-suka jest wysterylizowana...oczywiście ewentrualny dom przeswietlić... szkoda mi tych psiaków -to takie duże asty:) Jeszcze więcej ślicznego pycholka do kochania:) Quote
tanitka Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 psy mieszkają w kojcu, na dworze, w budach, na pewno jest im zimno, a co dopiero jak przyjdzie prawdziwa zima.:shake: Quote
maciaszek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Tanitka, spróbuj się dowiedzieć o nich jak najwięcej. Jak już będziesz wiedziała to prześlij mi to info w pigułce. Tu albo na priv. Zrobię im Allegro. Tylko powiedz też na kogo mam podać namiary. Quote
andzia69 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 tanitka napisał(a):Lamia2 jeśli masz ochotę to wybierzmy się razem, ale wolałabym, zeby był ktoś jeszcze, kto z rasami bojowymi (psami po walkach) jest obeznany. Bo ja umrę ze strachu:placz: Wyprowadzić je z boksu to raczej nie możliwe, bo po schronisku biega luzem mnóstwo psów. Nie ma możliwosci ich pozamykać, zeby teren był "czysty". :shake: ale one nie są po walkach!!!!to tylko domysly weta:mad: a nawet gdyby - to psy z psami walczą, a nie z kudźmi!;) poza tym kto jak kto, ale lamia się zna na bullowatych :lol: Quote
lamia2 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 andzia69 napisał(a):...poza tym kto jak kto, ale lamia się zna na bullowatych :lol: Wow, Andzia przyznaj się chcesz coś ode mnie :evil_lol: ... kasy nie mam od razu mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 lamia2 napisał(a):Wow, Andzia przyznaj się chcesz coś ode mnie :evil_lol: ... kasy nie mam od razu mówię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kasy nie kcem - domki dla psiakow - tak!:lol: ps - widzialas tą sunię astkę z Lodzi -jak to piszą "laska" ją znalazla i chce ją uśpic bo nie ma co z nią zrobić:angryy:- po prostu chore:angryy::angryy: Quote
maciaszek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='andzia69']poza tym kto jak kto, ale lamia się zna na bullowatych :lol:Dogi argentyńskie to nie bullowate :eviltong:, co oczywiście nie umniejsza wiedzy Lamii! Quote
lamia2 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='maciaszek']Dogi argentyńskie to nie bullowate :eviltong:, co oczywiście nie umniejsza wiedzy Lamii! Andzi chodzi o to, że ja wciąż podkreślam moją miłość do psów bojowych :lol: co zresztą wcale nie oznacza dużej wiedzy :) Quote
andzia69 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='maciaszek']Dogi argentyńskie to nie bullowate :eviltong:, co oczywiście nie umniejsza wiedzy Lamii! to ja wiem, ale tanitce chodziło o rasy "bojowe" - a bullowate z bojowymi mają chyba więcej wspólnego niz molosowate pt dozie argentynskie! a więc lamia jest jak najbardziej "na miejscu":evil_lol: Quote
tanitka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 żyje, żyje, ale co to za zycie;) Quote
sacred PIRANHA Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 tanitka napisał(a):żyje, żyje, ale co to za zycie;) moze ktos chcialby ciekawsze zycie? np z para dogow?:cool3: Quote
maciaszek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 A co słychać u psiaków??? Przypominam swoją propozycję zrobienia im Allegro. Tylko muszę wiedzieć o nich jak najwięcej rzeczy i mieć namiary na kogoś, kto będzie rozmawiał z chętnymi. Quote
martasuwałki Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Podnoszę Dożki - Po Ciepłe Domy!!! Quote
VitisVini Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Co słychac u dożków? Żyja one ? ktos coś wie? My tu na dogo tylko dwie osoby co mają DA więc silnego lobby nie stworzymy :shake: ale póki co chociaz świeże wieści by się przydały. Quote
andzia69 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 no ja nie wiem czy to o dozi z Celestynowa...cosik mnie się nie wydaje - bo dozia i dozio z C. trafily tam ponoć razem....węc podejrzewam, ze to kolejna DA Quote
maciaszek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ona wygląda jak szczeniak DA... W jakim jest wieku, wiesz coś na ten temat? A co słychać u pary dogów? Teraz okropne mrozy, jak one dają sobie radę? :( Quote
tanitka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 PIES ZA TM, po prostu zasnął w budzie i już się nie obudział:shake: suczka została sama.... Quote
sacred PIRANHA Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 okropne...a zdarza sie tak czesto :(:(:( Quote
andzia69 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='tanitka']PIES ZA TM, nie wytrzymał ostatnich mrózów, po prostu zasnął w budzie i już się nie obudział:shake: suczka została sama....[/quote] :-(:-(:-(:-( biedny...samotny...niechciany [*] [*] [*] Quote
maciaszek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 DA mają taką krótką i stosunkowo rzadką sierść... Biedny pies :(. Boże.... jak pomyślę, że mój Bazyl mógłby tak w budzie, na mrozie... :(. Czy sunia ma jakieś ogłoszenia????!!!! Quote
Recommended Posts