ULKA12 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Może ktoś dzwonił prosto do schroniska? Jakieś nowe informacje? Quote
tanitka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 dziękuję wszystkim za zainteresowanie i zaangażowanie w poszukiwania domu dla suni - dzisiaj została adopotowana do Warszawy!!!!:multi::multi: można zdejmować ogłoszenia:lol: Quote
maciaszek Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 tanitka napisał(a):dziękuję wszystkim za zainteresowanie i zaangażowanie w poszukiwania domu dla suni - dzisiaj została adopotowana do Warszawy!!!!:multi::multi: można zdejmować ogłoszenia:lol:Świetnie :multi: :multi: :multi:. A wiesz coś więcej o domku? Lecę zakończyć Allegro. Quote
Tengusia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 swietnie ze sunia ma domek :grins: mam nadzieje ze dobrze trafila :thumbs: Quote
ULKA12 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Wreszcie:cunao::cunao::cunao:Będą dalsze informacje z nowego domku? Quote
andzia69 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 tanitka napisał(a):dziękuję wszystkim za zainteresowanie i zaangażowanie w poszukiwania domu dla suni - dzisiaj została adopotowana do Warszawy!!!!:multi::multi: można zdejmować ogłoszenia:lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Aarionne Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ależ się cieszę! SUPER!!! (tzn. mam nadzieję, że super - kto ją wziął?) Quote
VitisVini Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Uff, co za niespodzianka:lol: Czasami jednak zdarzają sie happy endy. Niech się wiedzie naszej białej damie i oby już nigdy więcej nie pojawiła się jako wątek na dogomanii. Przepraszam wszystkich, że troche tu sobie pokrzyczałam, ale czasami ten stres dogomański mnie przerasta. Sama mam dożkę argentyńską i wiem jakie to kochane i wrażliwe stworzenie, i jak żle takim psom musi być w schronisku, szczególnie zimą. Więc tym bardziej było mi ciężko, że nic nie mogłam pomóc. Aarionne a co z ta drugą małą, Hera tak? Quote
lamia2 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Również życzę dużo szczęścia suni w nowym domku ;) Quote
VitisVini Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 To została nam jeszcze jedna dożynka w schronie, Białka, ma 7 lat i chodzi w kubraczku różowym jak prawdziwa blondynka.Kurcze a jeszcze niedawno Da to była przecież rzadka rasa, i prosze już w schronach coraz cześciej lądują. Quote
Recommended Posts