Mysia_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Chodzi o tego Pana Józefa? :roll: Czy Paniu nadal jest zainteresowana zabraniem Agaska? Już tak długo to trwa :shake: A ja bardzo boje się o niego :-( Quote
Poker Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Facet nie zadzwonił :angryy::angryy:,mam go głęboko w d....:diabloti: ale i tak jest mi niefajnie,cieszyłam się ,że Agasek pojedzie .a tu g ...z miodem. Mysia,Tobie też nie udało się transporu załatwić:-(,może Agaskowi innym razem się poszczęści.Teraz w okresie świątecznym sporo ludzi z Niemiec będzie zjeżdżało do Polski,może ktoś się trafi :roll: Quote
Mysia_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Najprawdopodobniej pod koniec marca jeden naszych zabrzańskich psiaków bedzie jechal do Niemiec, ale nie wiem gdzie dokładnie. Mam nadzieje, ze w końcu znajdzie sie ten transport :roll: Quote
Izis Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Żeby tylko Agasek dotrwal do tego czasu zdrowy. A jak tam z jego obrona miski? Quote
sara_rokitnica Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 qrczę... ja już myślałam że Agasek teraz sobie do domku pojedzie a tu nic :( mam nadzieję że coś się znajdzie albo że Agas będzie mógł się jakoś zabrać z tamtym psiakiem... Quote
Mysia_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Izis napisał(a):Żeby tylko Agasek dotrwal do tego czasu zdrowy. A jak tam z jego obrona miski? miski bardzo, bardzo pilnuje..... :roll: Quote
Izis Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Pan, ktory mogłby zabrać Agaska od razu do Pańci będzie w Polsce na świeta. Niestety mieszka w Legnicy i też chce pobyć z rodziną, więc Agaska trzebaby mu przywieźć. Tylko w tym czasie poświęci swój czas dla staruszka :-( Pan wyjeżdza z Niemiec w piątek i wraca chyba w poniedzialek (ale to jeszcze nie potwierdzone mam to na razie przypuszczenie). Ale z Zabrza do Legnicy to kawał drogi. Kurcze nie wiem co robić. :-( Macie jakies pomysły. Moze jakis dogomaniak z Zabrza jedzie w okolcie Legnicy na swieta :-(. A moze wczesniej ktos by mogl pojechac i ktos z Legnicy (moze jest jakis DT na dogo) przetrzymalby to do wyjazdu Pana... Jest tu kto. HELP! Moze zmienić tytuł wątku, że pilnie szukany transport ZABRZE - LEGNICA? Napisalam na wątku transportowym Quote
Poker Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 ponieważ nie wypalił transport, który usiłowałam załatwic(pan do dziś się nie odezwał),możecie liczyć,że dołożę grosz do Agaska.Jak wrócę z wyjadu 27 marca,to w razie potrzeby wpłacę 30 zł. Quote
Izis Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Poker pomóż szukać transportu please... bo jak ta szansa mu ucieknie to pewnie do grudnia nic nie uda się załatwić :-( Quote
Mysia_ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 transport na który miałam nadzieje nie wypali, bo będzie najprawdopodobniej dopiero po Świętach :roll: Rozglądam się dalej.... Quote
Izis Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Wątek opustoszał i nikt już nie myśli o Agasku :-( A on chciałby być już bezpieczny i spokojny... Quote
arfafred Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witajcie. Śledźcie wątek Nory i Płotka, może uda sie połączyć ich wyjazd z Agaskiem. Quote
Mysia_ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 arfafred napisał(a):Witajcie. Śledźcie wątek Nory i Płotka, może uda sie połączyć ich wyjazd z Agaskiem. śledzę, pisałam tam już wcześniej.... :roll: Ale Agas musiałby jechac pod koniec tygodnia.... Quote
Patikujek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ja będę w kwietniu jakoś do Legnicy jechac ale nie wiem jeszcze dokładnie kiedy dowiem się pod koniec miesiąca, bo mam tam kilka spraw do załatwienia, więc jeszcze się odezwę a Agasek mnie zna więc tym lepiej Quote
Izis Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Niestety ale Agasek potrzebuje na Wielkanoc bo to tylko przystanek w drodze do domu - dalej z 700 km jeszcze ma. Quote
Patikujek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Szkoda:( Niestety w wielkanoc nic nie pozałatwiam, więc szukamy dalej Quote
Izis Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Zeby chociaż do Opola ktoś się znalazł to mogłoby się udać, bo dalej jest szansa, że jedna dogomaniaczka go zawiezie. Ale ktoś musiałby jej Agaska do Opola zawieźć. Możesz pomóc? Nie masz nikogo do odwiedzenia w Opolu może np. z Wielkanocnym Zajączkiem... jakby co to można Agaska przebrać za niego. Quote
Mysia_ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 AOpole nie jest tak daleko.. Może ktoś mógłby go tam zawieźć? :roll: Izis jesli Pan jechał by przyszły wtorek, było by super, bo najprawdopodbnie we wtorek byłby transport do Legnicy :roll: Quote
Mysia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Agas musi byc w Legnicy w poniedzialek do 15-tej max, bo o 15 Pan wyjeżdża.... Quote
maggie1971 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Tak patrzę i patrzę i strasznie żal mi psiaka. Mogłabym go zawieźc do Opola w piątek. Tylko czy ktoś będzie gomógł odemnie odebrać i gdzie on przenocuje do poniedziałku. Niestety nie mogę sfinansować tej podróży. Kłopoty finansowe, wiec za zwrotem kosztów. Quote
Mysia_ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Mamy transport :cool3: Agasek jedzie jutro o 10 do Opola, potem z Opola do Miliza, gdzie poczeka do poniedziałku, a potem już do Niemiec :) Quote
Recommended Posts