Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Facet nie zadzwonił :angryy::angryy:,mam go głęboko w d....:diabloti:
ale i tak jest mi niefajnie,cieszyłam się ,że Agasek pojedzie .a tu g ...z miodem.
Mysia,Tobie też nie udało się transporu załatwić:-(,może Agaskowi innym razem się poszczęści.Teraz w okresie świątecznym sporo ludzi z Niemiec będzie zjeżdżało do Polski,może ktoś się trafi :roll:

Posted

Najprawdopodobniej pod koniec marca jeden naszych zabrzańskich psiaków bedzie jechal do Niemiec, ale nie wiem gdzie dokładnie. Mam nadzieje, ze w końcu znajdzie sie ten transport :roll:

Posted

Pan, ktory mogłby zabrać Agaska od razu do Pańci będzie w Polsce na świeta. Niestety mieszka w Legnicy i też chce pobyć z rodziną, więc Agaska trzebaby mu przywieźć. Tylko w tym czasie poświęci swój czas dla staruszka :-(
Pan wyjeżdza z Niemiec w piątek i wraca chyba w poniedzialek (ale to jeszcze nie potwierdzone mam to na razie przypuszczenie).
Ale z Zabrza do Legnicy to kawał drogi. Kurcze nie wiem co robić. :-(
Macie jakies pomysły. Moze jakis dogomaniak z Zabrza jedzie w okolcie Legnicy na swieta :-(. A moze wczesniej ktos by mogl pojechac i ktos z Legnicy (moze jest jakis DT na dogo) przetrzymalby to do wyjazdu Pana...

Jest tu kto. HELP!

Moze zmienić tytuł wątku, że pilnie szukany transport ZABRZE - LEGNICA?

Napisalam na wątku transportowym

Posted

ponieważ nie wypalił transport, który usiłowałam załatwic(pan do dziś się nie odezwał),możecie liczyć,że dołożę grosz do Agaska.Jak wrócę z wyjadu 27 marca,to w razie potrzeby wpłacę 30 zł.

Posted

arfafred napisał(a):
Witajcie. Śledźcie wątek Nory i Płotka, może uda sie połączyć ich wyjazd z Agaskiem.

śledzę, pisałam tam już wcześniej.... :roll: Ale Agas musiałby jechac pod koniec tygodnia....

Posted

Ja będę w kwietniu jakoś do Legnicy jechac ale nie wiem jeszcze dokładnie kiedy dowiem się pod koniec miesiąca, bo mam tam kilka spraw do załatwienia, więc jeszcze się odezwę a Agasek mnie zna więc tym lepiej

Posted

Zeby chociaż do Opola ktoś się znalazł to mogłoby się udać, bo dalej jest szansa, że jedna dogomaniaczka go zawiezie. Ale ktoś musiałby jej Agaska do Opola zawieźć. Możesz pomóc? Nie masz nikogo do odwiedzenia w Opolu może np. z Wielkanocnym Zajączkiem... jakby co to można Agaska przebrać za niego.

Posted

AOpole nie jest tak daleko.. Może ktoś mógłby go tam zawieźć? :roll:

Izis jesli Pan jechał by przyszły wtorek, było by super, bo najprawdopodbnie we wtorek byłby transport do Legnicy :roll:

Posted

Tak patrzę i patrzę i strasznie żal mi psiaka. Mogłabym go zawieźc do Opola w piątek. Tylko czy ktoś będzie gomógł odemnie odebrać i gdzie on przenocuje do poniedziałku. Niestety nie mogę sfinansować tej podróży. Kłopoty finansowe, wiec za zwrotem kosztów.