Izis Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Może ktoś mogłby Agasa zawieźć do Jeleniej Góry? Stamtąd by go facet odebrał już. Może pociągiem by się dało. Jest ktoś z Zabrza lub okolicy kto poświeci dla Agaska ten weekend? Pociąg bezpośredni jutro jest co prawda dopiero jutro i to tylko jeden: odjazd z Zabrza o 04.12 (czyli w nocy) a przyjazd do Jeleniej Góry o 10.22. Czas podróży 6 godzin ponad. Za to z przesiadką we Wrocławiu jest ich więcej trochę. Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja jutro pracuję i nie mam szansy na na urlop :-( Jednak nie wyobrażam sobie Agasa w pociągu :roll: Jakby ktoś mógł odpłatnie zawieźć to można by było zrobić zrzutę na paliwo, napewno bym się dołożyła.... O tym, że Agas ma jechać w ten weekend wiedzielismy, ale wynikło małe nieporozumienie :roll: Qrczę nie wiem co robić, bo na tak daleką trase do Niemiec ciężko będzie znaleźć kolejny transport, jakby to było bliżej granicy..... Dzisiaj Agasek miał ściągnięte szwy i wykąpałyśmy go. Quote
Izis Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mysia. Szukam caly czas. Czy Ty mozesz o kazdej porze Agasa wydać? Bo nie wiem jak predko uda mi się coś znaleźć. Opcja ostatniej szansy to to co Ci na GG napisalam. Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja pytałam Was do jakiego miasta jedzie... Jest strona, tylko nie pamiętam nazwy, na której może zorganizować z innymi ludźmi transport.Już na dogomanii komuś sie udało tak zrobić. Może Wy ją kojarzycie. Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ja pytałam Was do jakiego miasta jedzie... Jest strona, tylko nie pamiętam nazwy, na której może zorganizować z innymi ludźmi transport.Już na dogomanii komuś sie udało tak zrobić. Może Wy ją kojarzycie. Że też przegapiłam post Justyny :oops: Trochę za bardzo zakręcona ostatnio jestem :-( qrcze, nie wiem o jaką strone chodzi :-( Izis, Agas o każdej porze może być wydany... Ja niestety póki co żadnego transportu nie znalazłam :-( Quote
Mysia_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dziewczyny, czemu tytuł nie jest zmieniony? :-( Teraz to chyba już zapóźno... Potrzebny nam taki transport na 263 km : Opis Początek jazdy na Jana Nowaka-Jeziorańskiego Aleja (88, 94) w Zabrze i jedź 18.19 km w kierunku Aleja Jana Nowaka-Jeziorańskiego (88, 94). Opuszczasz Zabrze. 36 min 18.19 km Zjedź z Jana Nowaka-Jeziorańskiego Aleja (88, 94) i jedź dalej prosto na Aleja Jana Nowaka-Jeziorańskiego (88, 94). Jedź dalej tą drogą przez 722 m. 37 min 18.91 km Zjedź z Aleja Jana Nowaka-Jeziorańskiego (88, 94) i jedź przy skrzyżowanie drogi z autostradą (293) na A4 w kierunku A4, Wrocław . Dalej jedź A4 przez 143.24 km. 02:02 h 162.16 km Zmień przy skrzyżowanie drogi z autostradą Wezel Bielanski z A4 na 5 . Jedź dalej 5 przez 69.34 km. 03:04 h 231.50 kmWjeżdżasz do Bolkow. 03:04 h 231.50 km Zjedź z 5 i jedź Wysokogórska. Jedź dalej tą drogą przez 921 m. 03:06 h 232.42 km Zjedź z Wysokogórska i jedź dalej prosto na Jeleniogórska Ulica (3). Jedź dalej tą drogą przez 829 m. 03:07 h 233.25 kmOpuszczasz Bolkow. 03:07 h 233.25 km Zjedź z Jeleniogórska Ulica (3) i jedź dalej prosto na 3. Jedź dalej tą drogą przez 25.76 km. 03:39 h 259.00 km Zjedź z 3 i skręć w lewo na Ulica Łączna (367). Jedź dalej tą drogą przez 382 m. 03:39 h 259.39 km Zjedź z Ulica Łączna (367) i skręć lekko w prawo na Ulica Pola W. (367). Jedź dalej tą drogą przez 1.25 km. 03:41 h 260.64 kmWjeżdżasz do Jelenia Gora. 03:41 h 260.64 km Pozostań na Ulica Pola W. (367) i jedź dalej tą drogą przez 2.83 km. 03:46 h 263.47 kmPo przejechaniu 263.47 km i 3:46 h dotarłeś do celu podróży, Ulica Pola W. (367) w Jelenia Gora. Quote
Peter Beny Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Naprawdę nie ma nikogo ze śląska , kto by zawiózł :shake::shake::shake: Quote
Izis Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 No ja już tyle osób pytałam wczoraj i nawet dziś :-( Quote
magdyska25 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 O masz!!! A Asia nie mogłaby zawieźć Agaska pociągiem?? Da się mu środki uspakajające to chłopak raczej nie będzie szalał... Quote
Izis Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No nikt nie chciał go pociągiem zawieźć :-( Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Poker kiedyś pisała, że jej znajomy jeździ do Niemiec. Quote
niufek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Szkoda ,ze nas nie zapytalyscie ,moze bysmy pomogli ,ale teraz to juz po wszystkim .Nie wiem kiedy znow w Rudzie bedziemy . Quote
magdyska25 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No dziewuszki!!! nie macie troszkę czasu aby Go zawieźć chodź do połowy bo potem chyba transport jest załatwiony?? Quote
Izis Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Obdzwoniłam pół Polski, Mysia drugie pół i nikt nie był w stanie pomóc. A teraz nagle oj a ja wiedziałam ale nie mówiłam bo coś tam. Tak sie sprawy nie stawia. Pisze się "słuchajcie a dokąd on jedzie bo moja znajoma jedzie wtedy i wtedy w takie a takie okolice". Zresztą można przecież wysłać PW. Wiadomo, że pojedynczy post często umknie czyjejś uwadze. Jeśli ktoś z Was (Waszych znajomych, znajomych tych znajomych itd) zna kogoś kto: wersja I. jedzie z Zabrza w najbliższym 1-1,5 tyg. w okolice Trójmiasta wersja II. Zna kogoś kto w najbliższym czasie jedzie w okolice Frankfurtu nad Menem (z Zabrza lub z Trojmiasta) To się nie czajcie tylko jawnie piszcie albo chociaz na PW, przecież nikt nie prosi o publiczne podawanie dokladnych miejscowosci czy danych kontaktowych. Oczywiście chodzi tylko i wyłącznie o osoby znane i do których macie zaufanie, że psa można im powierzyć no i takie, które są chętne psa przewieźć. Quote
Mysia_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 OK. kombinujemy dalej, dostałam na PW wiadomośc, może z tego coś się uda... Spróbujmy też z Poker ;) Quote
flavia3 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witajcie, jestem tutaj nowa ale nie nowa do konca, staram sie śledzic watki dogomanii na bieżąco i pomagac jak tylko mogę. Jeżeli chodzi o naszego staruszka jest możliwośc dowiezienia go max do 2 tygodni do Gdanska , niestety dalej trzeba coś kombinować. Jeżeli stanowi to dla was jakakolwiek pomoc czekam na info Kamila Quote
Mysia_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Znajomy od Poker będzie jechał do Niemiec około 10 lutego, wtedy trzeba by było podrzucić Agaska do Wrocławia. Potem ktoś już w Niemczech musiał by Agaska odebrać na trasie, ponieważ on podróżuje po autostradach i nie zjeżdża do miast, żeby szukac domku. Quote
jusstyna85 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mysia_ napisał(a):Znajomy od Poker będzie jechał do Niemiec około 10 lutego, wtedy trzeba by było podrzucić Agaska do Wrocławia. Potem ktoś już w Niemczech musiał by Agaska odebrać na trasie, ponieważ on podróżuje po autostradach i nie zjeżdża do miast, żeby szukac domku. My będziemy szukały transportu do Wałbrzycha, to jest 65 km od Wrocławia.Może uda sie wszystko razem zgrać. Quote
Mysia_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Było super, my potrzebujemy na ten weekend. Własnie, Sara zmień tytuł :mad: Asiu, daj znać czy być mogła jechać? Może Pani Danusia jak cuś? To nie jest daleko.... Prosze o pełną mobilizaję, zeby ni było takiekj sytuacji jak ostatnio :roll: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 prosze zmieńcie tytuł... Dziewczyny z Zabrza, ja nie jestem w stanie zorganizowac wszystkiego... Czy ktoś ma jakieś pomysł na transport? Dzisiaj jest czwartek, wszystko znów na ostatnia chwilę, ja nie wiem co zrobimy jak znów nie wypali..... Quote
Poker Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 rozmawiałam dziś w sprawie transportu.Pan będzie jechał z Wrocławia 29 lutego lub 1 marca.Dokładnie o terminie wyjazdu będzie niestety wiedział dopiero w czwartek 28 lutego.Wyjeżdża 0k. godz.18. Quote
Recommended Posts