Mysia_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 szkoda :-( Jesli nie znajdziemy nic wcześniej to oczywiście piszemy się na ten transport, bo wiadomo, że to jest daleko i ciężko coś znaleźć :roll: Quote
magdyska25 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Poza tym znowu jak to zostało już powiedziane robiłybyście na ostatnią chwilę:roll: Jak sytuacja teraz się przedstawia?? Quote
Mysia_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 kiepsko.... Najbliższy transport dopiero 28 lutego... Nie wiem czy uda nam się znaleźć cos innego :roll: Quote
Poker Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 dajcie mi znać 23 - 24 lutego na pv czy transport jest aktualny,to będę dalej załatwiać. Quote
Mysia_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Poker napisał(a):dajcie mi znać 23 - 24 lutego na pv czy transport jest aktualny,to będę dalej załatwiać. OK. Dziękujemy za pomoc ;) Quote
sara_rokitnica Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 czyli co mam napisać w tytule bo się pogubiłam?? :P Quote
Scoobie Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 mam pytanko czy jeszcze potrzebujecie transportu do NIemiec dla pieska??bo ja mieszkam w Holandi i mam auto w naprawie w Polsce planowo jutro juz jade do Polski odebrac autko wracac chce w srode,oczywiscie jade przez NIemcy.niemam czasu zabardzo za co z gory przepraszam wczytywac sie w watek pieska wiec prosze napisac gdzie on jest,ja bede w Polsce we Wroclawiu Rybniku Sandomierzu i Mielcu.Jesli bede mogla jakos pomoc prosze dajcie znac. Quote
Izis Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Scoobie podaj jakis kontakt do siebie prosze. Wyslalam Ci PW gdzie jest Agas (Zabrze) i dokąd dokładnie jechać ma do domku w Niemczech. Jesli gdzies w poblize moglabys go przewiezc to podaj jakis kontakt do siebie. mail, GG itp no i komorke na wszelki wypadek. Quote
Mysia_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Scoobie napisał(a):mam pytanko czy jeszcze potrzebujecie transportu do NIemiec dla pieska??bo ja mieszkam w Holandi i mam auto w naprawie w Polsce planowo jutro juz jade do Polski odebrac autko wracac chce w srode,oczywiscie jade przez NIemcy.niemam czasu zabardzo za co z gory przepraszam wczytywac sie w watek pieska wiec prosze napisac gdzie on jest,ja bede w Polsce we Wroclawiu Rybniku Sandomierzu i Mielcu.Jesli bede mogla jakos pomoc prosze dajcie znac. z Rybnika jest blisko do nas, a w Niemczech jak wygląda Twoja trasa? Quote
Izis Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Scoobie pisala mi, ze chodzi o srode ale 20.02 a nie tą więc spokojnie. Quote
Mysia_ Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 yhy.... No to jestem dobrej myśli, oby tym razem wszystko się udało :roll: Quote
magdyska25 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Trzymam bardzo mocno kciuki aby już psiulek pojechał do domku!!! Quote
Mysia_ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Mam nadzieje, że Agasek w końcu pojedzie :cool3: Quote
magdyska25 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No Agasek szykuj się szykuj czy wszystko już spakował??:cool3: Quote
Izis Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No narazie niestety możliwe, ze nic z tego :-( Scoobie byc moze bedzie musiala zostac dluzej w Polsce co jest niezalezne od niej :-( Mysia czy Ty masz kontakt do POKER na wypadek gdyby dogo znow padlo? Koniecznie wez namiary. Myśle, że dobrze byloby sie wstepnie umowic z tym jej znajomym bo czas sie zbliza a z Scoobie nie wiemy czy wypali to. Zawsze dobrze miec dograną alternatywę. Czy Scoobie sie z Toba skontaktowala? Quote
Mysia_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Scoobie nie kontaktowała się ze mną :roll: Poker wysłałam PW z prośbą o namiary.... Quote
magdyska25 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dziewuszki w końcu co z tym transportem?? Quote
Izis Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :-( Scoobie się nie kontaktowala wiecej. Pisałam do niej ale cisza. Quote
Mysia_ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 No to kicha.... Kiedy miał być ten transport znajomego Poker? bo już się pogubiłam :roll: Quote
Poker Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 właśnie pytam czy mam załatwiać transport?ma on być między 29 lutego ,a 2 marca.Będę starała się dowiedzieć 24 lutego. Quote
Mysia_ Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Skoro Scooby sie nie odzywa, to myslę, ze nic wcześniej nie zorgazniujemy, Poker jak coś to do kiedy mamy dać znać czy na 100%? Quote
Recommended Posts