Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam pytanko czy jeszcze potrzebujecie transportu do NIemiec dla pieska??bo ja mieszkam w Holandi i mam auto w naprawie w Polsce planowo jutro juz jade do Polski odebrac autko wracac chce w srode,oczywiscie jade przez NIemcy.niemam czasu zabardzo za co z gory przepraszam wczytywac sie w watek pieska wiec prosze napisac gdzie on jest,ja bede w Polsce we Wroclawiu Rybniku Sandomierzu i Mielcu.Jesli bede mogla jakos pomoc prosze dajcie znac.

Posted

Scoobie podaj jakis kontakt do siebie prosze.
Wyslalam Ci PW gdzie jest Agas (Zabrze) i dokąd dokładnie jechać ma do domku w Niemczech.

Jesli gdzies w poblize moglabys go przewiezc to podaj jakis kontakt do siebie. mail, GG itp no i komorke na wszelki wypadek.

Posted

Scoobie napisał(a):
mam pytanko czy jeszcze potrzebujecie transportu do NIemiec dla pieska??bo ja mieszkam w Holandi i mam auto w naprawie w Polsce planowo jutro juz jade do Polski odebrac autko wracac chce w srode,oczywiscie jade przez NIemcy.niemam czasu zabardzo za co z gory przepraszam wczytywac sie w watek pieska wiec prosze napisac gdzie on jest,ja bede w Polsce we Wroclawiu Rybniku Sandomierzu i Mielcu.Jesli bede mogla jakos pomoc prosze dajcie znac.

z Rybnika jest blisko do nas, a w Niemczech jak wygląda Twoja trasa?

Posted

No narazie niestety możliwe, ze nic z tego :-( Scoobie byc moze bedzie musiala zostac dluzej w Polsce co jest niezalezne od niej :-(

Mysia czy Ty masz kontakt do POKER na wypadek gdyby dogo znow padlo? Koniecznie wez namiary. Myśle, że dobrze byloby sie wstepnie umowic z tym jej znajomym bo czas sie zbliza a z Scoobie nie wiemy czy wypali to. Zawsze dobrze miec dograną alternatywę.

Czy Scoobie sie z Toba skontaktowala?