Mysia_ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 nareszcie, mam nadzieje, że tym razem wszystko wypali :razz: Trzymajcie kciuki ;) Quote
ElzaMilicz Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Agas to nie staruszek ! Coś tu się komuś potentegowało ! Skacze jak młodzieniec, szczeka jak najety (no teraz śpi), choc głos już nie ten. Fajny, wesoły mini-mini ON-ek (taki mikroszkop). Jutro będziemy mieć dla siebie więcej czasu.;) Quote
Izis Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Agasek jak widać już u Elzy. Kochana kobieta, że zgodziła się go przyjąć, przetrzymać i przewieźć do Legnicy.:-) Cioteczka Asia od Goldenków i cioteczka Maksiorek KOCHANE DZIEWCZYNY!!! zawiozły go przez Opole do Milicza :-) Stamtąd wyruszy do Legnicy i potem w poniedzialek do domku :-) Elza on podobno z szelek wyleźć potrafi. Możesz mu jakąś obrożę skołować na wszelki wypadek dodatkowo, zeby facetowi po drodze nie wyszedł na spacerze... Agasku mikro-onku :-) Dobranoc. Niech Ci się nowy domek przyśni :-) Elza kochana i wszystkie zaangażowane cioteczki :-) WESOŁYCH ŚWIĄT. Quote
maksiorek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kopiuję z wątku transportowego: Agasek przesiadł się do mnie na parkingu pod Opolem, obwąchał sobie całe autko, a potem spokojnie się położył. We Wrocławiu postanowił "ochrzcić" mój samochód i najzwyczajniej w świecie "wykupczył się" w czasie jazdy:razz:. Na szczęście zaraz był parking i można było wytrzepać jego kołderkę. Dalsza podróż minęła bez sensacji i bez problemu dotarliśmy do Milicza Quote
ElzaMilicz Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nie ma takiego psa, który potrafi się uwolnić z porządnych szelek. Nie znalazłam na nich symbolu żadnej firmy, znaczy nikt się do nich nie przyznaje -są do kitu. Złożyłam mu juz obroże. :lol: Jutro zdjęcia. Quote
Mysia_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 no ładnie - kupę jeszcze strzelił :mad: Aż się dziwie gdzie mu to wszystko się mieści, bo za nim pojechał do Opola też zrobił kupkę, tymbardziej, że nie jadł :roll: A co do tego, że zachwouje się jak młodziak, to chłopak odżył, po tym jak pomieszkał trochę w szpitaliku, a potem pilnowaliśmy go na każdym kroku, żeby go inne psy nie gryzły. No to czekamy na fotki :cool3: Quote
Izis Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Mogł jeść kości nawet 2 dni wcześniej, bo one długo się trawią. Wiem, że przygotowałaś go do drogi należycie :-) Mysia :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Agas ma pięć panienek do podrywania. Zaraz foty. Quote
Mysia_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 pewnie myśli, że trafił do raju :lol: czekamy na fotki ;) Quote
ElzaMilicz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 W ciągłym ruchu. Latka lecą, ale dziewczynom trzeba się pokazać. Quote
ElzaMilicz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Koleżanki, koleżanki Choć gabaryty nie te, to może warto spróbować Quote
Peter Beny Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izis Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Cudne fotki :-) Elza dzwoniłaś może do faceta co ma wieźć Agaska z Legnicy? i czy dowóz do Legnicy masz już zaplanowany? Odezwij się choć na krótko, żebym się nie martwiła. Wiem, że są święta... Quote
ElzaMilicz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Choć trochę wielka, ona jednak jest w moim guście. Quote
Mysia_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://img379.imageshack.us/img379/5039/p3220072zl3.jpg :evil_lol::loveu: Quote
ElzaMilicz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Izis napisał(a):Cudne fotki :-) Elza dzwoniłaś może do faceta co ma wieźć Agaska z Legnicy? i czy dowóz do Legnicy masz już zaplanowany? Odezwij się choć na krótko, żebym się nie martwiła. Wiem, że są święta... Izis,zadzwonię jutro wieczorem. Ty na igłach siedzisz ? :lol: Będę w Legnicy ok 14-tej. Quote
Asia_Klero Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Śliczny Agasek:DJuz sie chlopak zadomowil:P:D Quote
Recommended Posts