Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesliby ktos jechal z Agasem pociagiem to Agas musi miec kaganiec.
Zreszta kaganiec tak czy siak by sie przydal, bo zestresowany Agas w podrozy moze reagowac roznie nawet w samochodzie. A nie byloby fajnie jakby dziabnął kierowcę.

Posted

też tak myslę.W ogóle to myslę,ze przewóz dużych psów prosto ze schroniska nie jest łatwym zadaniem.
Czekam na telefon od pana,przyznam ,że z pewną dozą niepokoju :roll:
Co będzie jak pan stwierdzi,że dalej nie pojedzie z Agaskiem i będę go musiała do siebie zabierać :shake:,a potem co ?BRRR,lepiej nie myśleć,
.

Posted

pan niestety nie dzwonił, :-( a ja jestem w takiej sytaucji,że mi nie wypada :shake::shake: dzwonić.Ale dziewczyny i tak nie mają transportu.Mysia ma mój telefon i nie dzwoniła.
Biedny Agasek :-(

Posted

Pan nadal nie dzownił? To chyba raczej dzisiaj nie bedzie dzwonił? :roll:

Kochani, pomóżcie znaleźć ten transport (w razie co, bo ja już teraz nie wiem....) i nie zostawiajcie mnie samej :roll:

Posted

pan nie dzwonił :-(,jest mi tak źle :placz:.Wierzcie mi ,naprawdę nie mogę dzwonić do niego :shake:.Czekam jeszcze ,może jutro...,co prawda nadzieja matką głupich,ale jak sie na dogo okazuje,jednak nie zawsze tak jest :lol:

Posted

Babeczka cos wczesniej wspominala, że może na Wielkanoc ktoś do Polski będzie jechał to by go zabrał. Ale też ze 100 km od schroniska mieszka ponad...