magdyska25 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No Agasek to już jedną nogą w domu!!!:multi: Quote
Izis Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jesli Agasek ubolewa nad utrata klejnotow to pociesz go ze drugi psiak tez ich nie ma, wiec nie bedzie bardziej samczy od niego ;-) Maren bierze Agaska na 100% tak jak mowilam na razie jako DT ale kto wie czy nie zostanie tam na stałe bo taka opcja też wchodzi w grę jeśli dla Agaska nie znajdzie sie domek stały. Bardzo chcą oboje (Maren i jej mąż), zeby Agasek przyjechal jeszcze w tym tygodniu. Czy Agas lubi świnki morskie tego to chyba nikt nie stwierdzi, bo chyba w schronisku świnek nie ma chyba ;-) Quote
Asia_Klero Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ostatnio mielismy swineczke(wlasnie Mysiu co z nia?)ale nikt rekacji nie sprawdzal:)Potrzebny transport jak pisze w tytule...Ciesze sie ze ludzie zdecydowani) Quote
Izis Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A mozecie jakos delikatnie (bez narazania zycia swineczki) sprawdzic jak na nie Agas zareaguje. Wiecie czy tylko zaciekawiony bedzie czy bedzie chcial sie pozywic. Zebym wiedziala co napisac. Quote
Mysia_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 nie mamy w schronisku świneczki, więc ciężko wyczuć jak reaguje na świnki :roll: U Agaska naszczęście w porządku ;) Quote
Asia_Klero Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Pozdrawiamy Agaska....co z tym transportem z wrocka:(:(Szlag mnie trafi:P Quote
Izis Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 No razie nie wiem nic nowego. Babeczka ciagle szuka transportu. A u Was. Mysia ma adres babki niech zobaczy na mapie gdzie byloby Wam najblizej do granicy obu. Quote
Mysia_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Mysia nie ma pojęcia czy jej się to uda sprawdzić, ale spróbuje :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Cieszę się że Agasek ma DT:multi: Z tą świnką to chyba będzie ciężko sprawdzić ale mam nadzieję że wszystko się uda i oczywiście że transport się znajdzie!!! Quote
Mysia_ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 z tego co widze to miasto, w kórym czeka DT Agaska jest daleko od granicy :roll: Quote
jusstyna85 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Mysia_ napisał(a):z tego co widze to miasto, w kórym czeka DT Agaska jest daleko od granicy :roll: Jakie to dokładnie miasto? Quote
magdyska25 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Izis napisał(a):Agasek powoli pakuje się do drogi ;-) To niech już się spakuje i leci prędziutko do DT;) Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Izis fax dotarł ;) Ale jeszcze ten Pan Józef się ze mną nie kontaktował :roll: Quote
Izis Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Pilnie potrzebny transport z Zabrza na odcinku ok. 300 km! Jeśli ktoś ma jakis pomysł to HELP! Quote
jusstyna85 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Izis napisał(a):Pilnie potrzebny transport z Zabrza na odcinku ok. 300 km! Jeśli ktoś ma jakis pomysł to HELP! Pytałam wcześniej jakie to miasto,bo moja znajoma ze studiów wczoraj jechała do Niemiec,ale zignorowaliście mnie. Quote
Asia_Klero Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ja nie mam pojecia:(Juz naprawde sie w tym calkowicie pogubilam:(Mysia sprawdzala te miasto i ma adres chyba nie wiem juz sama....ja nie wiem nic wiecej pozatym co pisze tu na watku;) Quote
Izis Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jusstyna85 napisał(a):Pytałam wcześniej jakie to miasto,bo moja znajoma ze studiów wczoraj jechała do Niemiec,ale zignorowaliście mnie. Justyna ale nic nie pisalas ze masz transport do Niemiec a szkoda. Quote
sara_rokitnica Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 pytała jakie to miasto ale nikt jej nie powiedział... a teraz nie wiem czy ktoś z dnia na dzień będzie mógł jechać 300 km w jedną stronę :shake: niekiedy się nie da znaleźć transportu do prawie sąsiadującego miasta a co dopiero 300 km :shake: Quote
Izis Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Mysia ma wszystkie dane. Niestety jesli nie uda sie Agaska dowiezc w ten weekend to kicha bo Pan Józef wraca do Niemiec (a on miał go wieźć te kolejne 700 km) i pewnie wczesniej niz za rok do kraju nie zawita. :-( Quote
sara_rokitnica Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 żeby się to wcześniej wiedziało że to ma być TEN weekend to by się coś skombinowało ale teraz to będzie ciężko... Quote
Izis Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Bylo ustalone ze ten weekend Agas jedzie. Przekopałam wątek transportowy tu i na Miau ale nie widze (moze cos przeoczylam, wiec moze ktos zerknie). Rozsylam wici po znajomych. Prosze pytajcie tez. Moze ktos pojedzie za zwrotem kosztow paliwa? Czy ktoras z Was zrzuciłaby sie wtedy na paliwo? Quote
Recommended Posts