Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli Agasek ubolewa nad utrata klejnotow to pociesz go ze drugi psiak tez ich nie ma, wiec nie bedzie bardziej samczy od niego ;-)

Maren bierze Agaska na 100% tak jak mowilam na razie jako DT ale kto wie czy nie zostanie tam na stałe bo taka opcja też wchodzi w grę jeśli dla Agaska nie znajdzie sie domek stały.

Bardzo chcą oboje (Maren i jej mąż), zeby Agasek przyjechal jeszcze w tym tygodniu.

Czy Agas lubi świnki morskie tego to chyba nikt nie stwierdzi, bo chyba w schronisku świnek nie ma chyba ;-)

Posted

A mozecie jakos delikatnie (bez narazania zycia swineczki) sprawdzic jak na nie Agas zareaguje. Wiecie czy tylko zaciekawiony bedzie czy bedzie chcial sie pozywic. Zebym wiedziala co napisac.

Posted

No razie nie wiem nic nowego. Babeczka ciagle szuka transportu.
A u Was. Mysia ma adres babki niech zobaczy na mapie gdzie byloby Wam najblizej do granicy obu.

Posted

Izis napisał(a):
Pilnie potrzebny transport z Zabrza na odcinku ok. 300 km!
Jeśli ktoś ma jakis pomysł to HELP!

Pytałam wcześniej jakie to miasto,bo moja znajoma ze studiów wczoraj jechała do Niemiec,ale zignorowaliście mnie.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Pytałam wcześniej jakie to miasto,bo moja znajoma ze studiów wczoraj jechała do Niemiec,ale zignorowaliście mnie.

Justyna ale nic nie pisalas ze masz transport do Niemiec a szkoda.

Posted

pytała jakie to miasto ale nikt jej nie powiedział... a teraz nie wiem czy ktoś z dnia na dzień będzie mógł jechać 300 km w jedną stronę :shake: niekiedy się nie da znaleźć transportu do prawie sąsiadującego miasta a co dopiero 300 km :shake:

Posted

Mysia ma wszystkie dane.
Niestety jesli nie uda sie Agaska dowiezc w ten weekend to kicha bo Pan Józef wraca do Niemiec (a on miał go wieźć te kolejne 700 km) i pewnie wczesniej niz za rok do kraju nie zawita. :-(

Posted

Bylo ustalone ze ten weekend Agas jedzie.

Przekopałam wątek transportowy tu i na Miau ale nie widze (moze cos przeoczylam, wiec moze ktos zerknie). Rozsylam wici po znajomych. Prosze pytajcie tez. Moze ktos pojedzie za zwrotem kosztow paliwa? Czy ktoras z Was zrzuciłaby sie wtedy na paliwo?