Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasio nadal w szpitaliku, już nie kuleje na łapke, czuje się lepiej... Ale póki co napewno go nie wypuszcze :roll:

Asiu, staraj się nie wklejać linków w wątkah, które nie są z tym bezpośrednio związane, bo modzi za to ściagają :roll:

Posted

Izis napisał(a):
A co tam możecie mnie za to zlinczować albo co. Uprosiłam zamieszczenie jego zdjec i historii na stronie Hundehilfe Polen zaraz obok Uszki.
Dla Uszki domek znalazl sie w ciagu 1 dnia! moze i on znajdzie tam swojego czlowieka...

Tutaj zaraz pod uszka jako nowy przypadek natychmiastowej pomocy potrzebujacy.
http://www.hundehilfe-polen.de/html/notfalle_anderer_tierheime.html

Trzymajcie kciuki...

ale za co linczowac? wszystko dobre co tylko pomoze mu znalezc dom:)

Posted

Napiszcie mi gdzie on jest i wszystkie info do osoby kontaktowej,
mail, telefon, GG itd
Jak Agas wyglada ze szczepieniami. czy jest wysterylizowany czy nie, jaki jest jego stosunek do ludzi, dzieci, kotow itd itp.

Ile trwaloby zalozenie mu chipa, paszportu jesli znajdzie sie dom. Jaki jest jego stan zdrowia ogolnie. Jesli wymaga leczenia to jakiego itd.
Jednym slowem wszystko co sie da. Bo jesli ktos zdecyduje sie dac mu dom to pelne info potrzebne by bylo no nie?

Posted

Niestety dom tymczasowy w walbrzychu odpada:(:(:(:(:(Pani powiedziała,że niedawno wzieła do siebie sunie owczrka i boi sie jak ona moglaby zareagowac na Agasa;(Podobno na spacerze zaatakowała jakiegos psa i nie chciała go puścić więc to odpada.............a już miałam taka wielka nadzieje..........:(:(