Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIESEK TRAFIŁ DO PŁATNEGO DT!

Zdjęcie z DT:

Schronisko:

Prosimy o wsparcie finansowe (konto poda Basia).
Pazurek- bo tak teraz nazywa się ówczesny Krzywuś- rzeczywiście był bardzo przestraszony. Zwymiotował w samochodzie ok. 2 kilogramów suchej karmy!
Musiał najeść się przed samym wyjazdem.
Gdy łapa ostatecznie się zagoi, będziemy szukać mu docelowego domu.
Pazurek może mieszkać z innymi psami, suczkami, a nawet kotami.
Jest miłym psem, bardzo wszystkim przypadł do gustu.

Prosimy o wsparcie! Musimy zapewnić Pazurkowi bezpieczne życie, a to kosztuje!

W schronisku:
Krzywuś to robocze imię młodego pieska przebywającego od kilku miesięcy w schronisku dla bezdomnych zwierząt. Jego dość nietypowe imię wywodzi się ze skrzywienia przedniej łapy. Być może uległ wypadku samochodowemu, rana wygląda naprawdę paskudnie. Zdjęcia są z przed ok. 2 miesięcy, teraz wygląda to lepiej, ale nadal jest opuchnięte, zaczerwienione i widać żywe mięso. :shake:
Krzywuś jest młodym pieskiem, ma niespełna rok i cudowne uosobienie. Jest przyjacielskim, kochanym pieszczoszkiem. Sięga do kolanka i jest naprawdę ładny!

Spójrzcie, jaki jest śliczny! :loveu:

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żmigrodzki Dżekuś( stary onek) miał takiego guza tylko że ogromnego bo to rośnie:( Ocierał biedaczek nim chodząc aż do żywego mięsa. Kiedy były mrozy to pękało i jeszcze bardziej bolało.Kiedy Go zabraliśmy od baby by jechał do nowego domku, kochana wrocławska wetka ( chirurgia miękka) zoperowała Go zupełnie za darmo! I pięknie się wszystko zagoiło i pies szczęsliwy.
To co ten bidus ma na łapce bardzo jest podobne i boje się że Go boli,będzie się paprało i rosło!!!!!!:shake: Konieczny jest zabieg usunięcia tego! Ratunku!

Posted

Ja też podnoszę, sprawa jest naprawdę pilna. Z całej tej rany wychodzi teraz ogromny, czarny pazur, a jaki jest długi i wisi tak... jakby na włosku... POMÓŻCIE

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ja też podnoszę, sprawa jest naprawdę pilna. Z całej tej rany wychodzi teraz ogromny, czarny pazur, a jaki jest długi i wisi tak... jakby na włosku... POMÓŻCIE

ojej....:shake:
mogę tylko podnieść :placz:

POMOCY!!! On jest śliczny! :loveu:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Podbijam, on naprawdę potrzebuje domu.

:shake: nie domu co wizyty u dobrego weta! Moze mial polmany palec, odlamki kosci i stan zapalny sie zrobil..palec moze trzeba taraz juz amputowac, przy takim stanie zapalnym!? Co wetka na to??:mad:

Posted

ARKA napisał(a):
:shake: nie domu co wizyty u dobrego weta! Moze mial polmany palec, odlamki kosci i stan zapalny sie zrobil..palec moze trzeba taraz juz amputowac, przy takim stanie zapalnym!? Co wetka na to??:mad:

Wetka to kierowniczka.. Pies jest już od dawna w schronisku i nic. Mówiłam pracownikom o jego stanie. A oni wiedzą. I na tym się kończy.

Posted

Nowe zdjęcia:

Jak widzicie, ten beżowy pies nie odstępuje go na krok. I nie jest to troskliwość, a ciągła chęć dominacji. Krzywuś leje pod siebie, jest gwałcony.

Posted

Edi100 napisał(a):
Matko kochana!:placz::placz::placz::placz:

Proszę, poogłaszajcie go gdzie się da- albo napiszcie mi jakiś poruszający tekst, a ja zajmę się resztą-sama z tyloma psami nie wyrabiam!

Posted

jestem_wredna napisał(a):
Ratujmy go! Moze jakis hotelik? Mozna zebrac pieniadze, porobic bazarki. On nie moze tak zyc!

Ja nie mogę być później koordynatorem w sprawie pieniędzy.
Jestem za młoda, mam teraz jeden dług za transport i naszczęście mam bardzo dużo czasu by go spłacić. Wysyłanie psów do hoteli jest bardzo kosztowne...