Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Pazurek przytyl i wyrósl. Zrobilam mu wiele fotek ale tylko ta nadaje sie do umieszczenia. Pazur za nic nie chcial stac spokojnie, wiercil sie i chcial konicznie mnie calować a ze chlopak ma siłe nie moglam go utrzymać. On jest bardzo kochanym psem, bezkonfliktowy, wszystko mu opsuje ! jego kalectwo jest małowidoczne.

Posted

Te dwie od góry są świetne foty. Właściwie nie ma co zmieniać. Są ok!

Posted

Wczoraj sprawdzalam dwa domy przed adopcją. Zostawilam fotki naszych psów , tych, które pasują do tych rodzin. Dzisiaj rano syn -17 lat i jego mama przyjechali do mnie do pracy, że chcą Pazurka i proszą abym z nimi po nie go już jechala.Zalatwiłam zastepstwo i pojechalismy.Chcialam aby to byl Pazur bo to pies bezkonfliktowy.Balam sie tylko tego, że zabaczą jego kalectwo i nie zechcą. Ale zechcieli. Pazurek będzie mieszkał w malej zapadlej wsi w skromnej rodzinie.Jest tam spokój , nie ma żadnego ruchu.
Ci ludzie przychodzili do mnie po psa 3 razy ale zawsze coś wymyślalam bo nie lubie wydawać psów na wieś i do tej pory żadnego nie wydalam.
Ale musialam zmienić poglądy aby nie skończyć jak Viletta. Pazurek będzie mieszkał w domu, obiecali, że nie będzie puszczany samopas. Musze tam jeszce pojechac i sprawdzić , ale znienacka. Dzwonilam do Grześka /syna/ pytalam o psa, powiedził ze zachowuje się dobrze , zwiedza i szczeka na telewizor. Wiadomości będe miala często, ponieważ Grześ ma praktyki blisko mojego sklepu. Powiedzialam, że gdyby coś nie tak psa zabieramy .

• 2 weeks later...
Posted

Nowa rodzinka jest Pazurkiem zachwycona. Chłopczyk robi postępy. Nienawidzi alkoholu i pijaków, boi się krzyku. Może żył kiedyś w jakiejś melinie?
Do telewizora się już przyzwyczaił i coraz ładniej chodzi na smyczy!