Rybc!a Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Beata, myślę, że warto byłoby jakoś popróbować zmienić tą aukcję. A może samym utowrzeniem aukcji zajęłaby się Madzia, a ty drukowałabyś i wysyłałabyś na adresy ludzi który zamówili by kartki? Ja niesetety drukować nie mogę-inaczej sama bym się tym zajęła. Co wy na to? Quote
nescca Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ....aukcję zrobiłam jak potrafiłam.Wycofywać jej nie będę bo to nie ma sensu...ale oczywiście...niech się zajmie ktoś inny aukcjami a ja mogę drukować kartki i wysyłać je wszystkim tym którzy zechcieli pomóc zwierzakom. Aukcję wystawiałam po raz pierwszy...więc może dlatego nie jest taka idealna. Zdecydujcie.... ja mogę robić zupełnie coś innego. Tylko powiedzcie co.... :) Quote
Rybc!a Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Beatka, zobaczymy- jak ktoś zalicytuje, to chawła Bogu, a jak nie, to zrobimy drugą aukcję, a ty zajmiesz się drukowaniem i wysyłką (wielkie dzięki). Quote
Guest ursa81 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 uaktualniona wersja kartki wygląda tak: Rozumiem, że nie będzie drukowana więc koniecznie drukujcie ten plik z Worda. Jpg najwyżej tylko jako kartka na maila się nadaje bo rozmyte :( Quote
nescca Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Kartka jest piękna....i te zielone oczu Pazurka. Pięknie to zrobiłaś. Mam nadzieję ,że jednak będę je drukować...i ktoś cegiełkę na psiaka kupi. On jest cudowny.... taki łagodny i przymilaśny. Quote
madzia828 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 dziewczyny podajcie linka do aukcji na allegro;) Quote
nescca Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Tu jest link do aukcji.... http://www.allegro.pl/item295543361_okaleczonypaurek_czeka_na_wsparcie_finansowe_i_dom.html Quote
madzia828 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 kurcze troche 10zł to za dużo jak na początek :-( ale zobaczymy moze ktoś zauważy Pazurka Quote
nescca Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ....też tak myślę. Nie ja o tym decydowałam. Zmienić na mniejszą kwotę? Quote
madzia828 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no ja bym zmieniła przewaznie cegiełka jest od 5 zł:roll: 10zł moze odstraszyc ludzi bo czasem zdarzaja sie na allegro oszuści:angryy: Quote
nescca Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Już zmieniłam. Chyba Rybciu mnie nie zjesz :) Pozdrawiam :) Quote
Rybc!a Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Madziu, a możesz zrobić jeszcze jedną akucję? Beata miała problemy z oddzieleniem tekstu, może udałoby ci się jakoś ustawić przerwy między nimi, powiększyć je, dodać jakieś tło i wzory kartek? A Beatka mogłaby drukować i wysyłać Quote
Inkaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Niektóre z dogomaniaczek potrafią tworzyć bardzo ładne szablony do aukcji na allegro. Większość ludzi to jednak wzrokowcy więc ładny szablon mógłby przyciągnąć uwagę. Tekst waszej aukcji cegiełkowej źle się czyta - powinny być przerwy pomiędzy tekstem. ;) Quote
Rybc!a Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Dogomaniaczka Bea123 wpłaci na Pazurka 50zł, nie weźmie jednak udziału w licytacji, ale myślę, że kartka i tak się jej należy? Beatko, wyślesz? Quote
madzia828 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Aniu napisze do Lucy prośbe o aukcje ona jest w tym dobra:p Quote
Guest ursa81 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 prosty generator aukcji: http://allegro-kalkulator.prv.pl/?d=generator tylko jakieś problemy z polskimi znakami w nim są Quote
Sharona Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Super! Widzę, że praca wre :) niestty, zanosi się na to, że z bazarku nie będzie dużo pieniędzy...:shake: Quote
Rybc!a Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Super, dziękuję wszystkim za kartki, teraz przydałaby się osoba, która zrobi Allegro. Madziu, może ty byś mogła? Beatka ma problemy z rodzieleniem tekstu itp. Przekazywałabyś jej adres i wysyłałaby na nie kartki, a potem, z zebranych pieniędzy , zwrócilibyśmy jej koszty znaczków. Quote
Sharona Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Bazarek się zakończył. Pieniążki będa przesłane na wskazane konto od zuzoli- prosze o info kiedy dotrą - powinno byc 11zł... Quote
Rybc!a Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Oj, cieniutko poszedł bazarek dla Pazurka. Miejmy nadzieję, że dom Beryla wypali i staruszek zamieszka poza hotelem, wtedy pieniądze zabrane na niego, przeznaczymy na Pazurka! :) Quote
Figafiga Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Niech Pazurek wraca do zdrowia...z chęcią przesłałabym coś kasy, ale jestem spłukana a reszta pensji na....moja.Negra ma podobnie.:-(:-(..czyli złamany jeden palec z tragicznym stanem zapalnym i w pon.ide umwić się na wizytę amputacji bo leczenie paluszka przynosi znikome efekty...Pazurka napewno boli i najlepiej aby nie stąpał na tej łapie:-(hop do góry Pazurku Quote
Sharona Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Taaak, bazarek poszedł cieniutko... :( Ale zuzola prześle 16 zł :multi:. Koszty przesyłki pokryje sama ;) Quote
Rybc!a Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Czyli będziemy mieli na Pazurka: 30zł od Madzi, 160zł z funduszu Beryla (staruszek znalazł dom), 16zł od Sharony. Czyli razem: 206zł (dwa miesiące w hotelu) Quote
Recommended Posts