Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beata, myślę, że warto byłoby jakoś popróbować zmienić tą aukcję.
A może samym utowrzeniem aukcji zajęłaby się Madzia, a ty drukowałabyś i wysyłałabyś na adresy ludzi który zamówili by kartki?

Ja niesetety drukować nie mogę-inaczej sama bym się tym zajęła.
Co wy na to?

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

....aukcję zrobiłam jak potrafiłam.Wycofywać jej nie będę bo to nie ma sensu...ale oczywiście...niech się zajmie ktoś inny aukcjami a ja mogę drukować kartki i wysyłać je wszystkim tym którzy zechcieli pomóc zwierzakom. Aukcję wystawiałam po raz pierwszy...więc może dlatego nie jest taka idealna. Zdecydujcie.... ja mogę robić zupełnie coś innego. Tylko powiedzcie co.... :)

Posted

Beatka, zobaczymy- jak ktoś zalicytuje, to chawła Bogu, a jak nie, to zrobimy drugą aukcję, a ty zajmiesz się drukowaniem i wysyłką (wielkie dzięki).

Posted

uaktualniona wersja kartki wygląda tak:

Rozumiem, że nie będzie drukowana więc koniecznie drukujcie ten plik z Worda. Jpg najwyżej tylko jako kartka na maila się nadaje bo rozmyte :(

Posted

Kartka jest piękna....i te zielone oczu Pazurka. Pięknie to zrobiłaś. Mam nadzieję ,że jednak będę je drukować...i ktoś cegiełkę na psiaka kupi. On jest cudowny.... taki łagodny i przymilaśny.

Posted

Madziu, a możesz zrobić jeszcze jedną akucję? Beata miała problemy z oddzieleniem tekstu, może udałoby ci się jakoś ustawić przerwy między nimi, powiększyć je, dodać jakieś tło i wzory kartek? A Beatka mogłaby drukować i wysyłać

Posted

Niektóre z dogomaniaczek potrafią tworzyć bardzo ładne szablony do aukcji na allegro. Większość ludzi to jednak wzrokowcy więc ładny szablon mógłby przyciągnąć uwagę.

Tekst waszej aukcji cegiełkowej źle się czyta - powinny być przerwy pomiędzy tekstem. ;)

Posted

Dogomaniaczka Bea123 wpłaci na Pazurka 50zł, nie weźmie jednak udziału w licytacji, ale myślę, że kartka i tak się jej należy?
Beatko, wyślesz?

Posted

Super, dziękuję wszystkim za kartki, teraz przydałaby się osoba, która zrobi Allegro. Madziu, może ty byś mogła? Beatka ma problemy z rodzieleniem tekstu itp. Przekazywałabyś jej adres i wysyłałaby na nie kartki, a potem, z zebranych pieniędzy , zwrócilibyśmy jej koszty znaczków.

Posted

Oj, cieniutko poszedł bazarek dla Pazurka. Miejmy nadzieję, że dom Beryla wypali i staruszek zamieszka poza hotelem, wtedy pieniądze zabrane na niego, przeznaczymy na Pazurka! :)

Posted

Niech Pazurek wraca do zdrowia...z chęcią przesłałabym coś kasy, ale jestem spłukana a reszta pensji na....moja.Negra ma podobnie.:-(:-(..czyli złamany jeden palec z tragicznym stanem zapalnym i w pon.ide umwić się na wizytę amputacji bo leczenie paluszka przynosi znikome efekty...Pazurka napewno boli i najlepiej aby nie stąpał na tej łapie:-(hop do góry Pazurku

Posted

Czyli będziemy mieli na Pazurka:
30zł od Madzi,
160zł z funduszu Beryla (staruszek znalazł dom),
16zł od Sharony.
Czyli razem: 206zł (dwa miesiące w hotelu)