Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Patia - a kiedy byłaby szansa na ogłoszenie w Wyborczej?
Ja juz nie wiem co mam robić, jak pokazać go ewentualnym chętnym.
Ma wyróżnione allegro. 2 razy w tygodniu wywieszam nowe ogłoszenia, bo ktoś miły zrywa :angryy:. Ma kilka ogłoszeń w internecie, pytałam sąsiadów, znajomych i nic. Obawiam się, że wkrótce mój mąż stwierdzi, że mrozów już nie ma, pies odkarmiony, zdrowy więc nasza pomoc mu nie potrzebna.

Niestety , czasem jest kolejka .
Agnieszko u mnie też czasem tymczasy sie przedłuzają , tak to już jest , ze czsem psi dziadziuś bez nogi znajduje domek szybciej niż młody , zdrowy piesek .
Zrób jeszcze Kropeczkowi zdjęcia , np z dziecmi , na kolanach . Ja go zaraz wysyłam jedenj dziewczynie , która chce pieska małego do bloku .

Nie martw się a mężowi powiedz , ze zapowiadają mrozy :cool3:

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bubu - Ty robisz takie wspaniałe zdjęcia - czy przy okazji wizyty w schronisku mogłabys podjechać do mnie i zrobić Kropeczkowi sesję zdjęciową?

Patia, dzięki za wsparcie i polecenie kandydatury Kropcia.

Ocelot - to, że tu zaglądasz, podnosisz wątek jest wielka pomocą. Ja wpadam tylko raz za czas - mam młyn w pracy (zamknięcie roku), poważnie chorą bliską osobę, dzieci mają ferie i trzeba im zorganizować wolny czas.

A powiem Wam, że Kropcio słodziak uwielbia włazić pod kołdrę gdy kładziemy się spać i jest super termoforem.
Powtarzam TO IDEALNY PIES!!!

Posted

Jeszcze troszkę cierpliwości, musi się udać. A może plakaty w szkołach? Dzieci mają dobre serducha, tylko rodzice stopują, ale może któryś da się przekonać.

Posted

Dziewczyny - przyślę Wam jutro. Ja nie wiem jak się wstawia numery telefonu, żeby były do odrywania. Ja dotąd dopisywałam ręcznie długopisem po wydrukowaniu :oops:, ale chciałabym Wam oszczędzić dodatkowej roboty. Czy ktoś mi coś poradzi???

Posted

Dorothy napisał(a):
Aga trzeba to obrobic w wordzie wstawiajac tabele odwrocna o 90 stopni. Poslij mi to jak dam rade dzis to zrobie
D

Dorotko przyślę rano bo mam zapisane to na pulpicie w pracy.
Czy możesz mi przesłać na PW Twój adres meilowy?

Posted

Wiecie, że są jeszcze kochani ludzie na świecie? (oprócz nas :evil_lol:)

dziś dostałam SMSa od pewnej osoby, która znalazła zerwane ogłoszenie Kropcia, z zapytaniem czy może je powiesić w swojej okolicy i czy sprawa nadal aktualna - bardzo się zdziwiłam i ogromnie ucieszyłam, że są jeszcze takie osoby. Może właśnie to ogłoszenie przyniesie Kropciowi szczęście.

Posted

Aga nie martw sie, jeśli nawet Śrutka znalazła dom * w co wątpiło wiele ludzi) to Kropek tym bardziej. Dopiero teraz ściągnęłam Twojego maila zaraz się za to zabiorę. :calus: