Patia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Agnieszka Co. napisał(a):Patia - a kiedy byłaby szansa na ogłoszenie w Wyborczej? Ja juz nie wiem co mam robić, jak pokazać go ewentualnym chętnym. Ma wyróżnione allegro. 2 razy w tygodniu wywieszam nowe ogłoszenia, bo ktoś miły zrywa :angryy:. Ma kilka ogłoszeń w internecie, pytałam sąsiadów, znajomych i nic. Obawiam się, że wkrótce mój mąż stwierdzi, że mrozów już nie ma, pies odkarmiony, zdrowy więc nasza pomoc mu nie potrzebna. Niestety , czasem jest kolejka . Agnieszko u mnie też czasem tymczasy sie przedłuzają , tak to już jest , ze czsem psi dziadziuś bez nogi znajduje domek szybciej niż młody , zdrowy piesek . Zrób jeszcze Kropeczkowi zdjęcia , np z dziecmi , na kolanach . Ja go zaraz wysyłam jedenj dziewczynie , która chce pieska małego do bloku . Nie martw się a mężowi powiedz , ze zapowiadają mrozy :cool3: Quote
_bubu_ Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 naprawdę zapowiadają mrozy :cool3: sama słyszałam Quote
Agnieszka Co. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 bubu - Ty robisz takie wspaniałe zdjęcia - czy przy okazji wizyty w schronisku mogłabys podjechać do mnie i zrobić Kropeczkowi sesję zdjęciową? Patia, dzięki za wsparcie i polecenie kandydatury Kropcia. Ocelot - to, że tu zaglądasz, podnosisz wątek jest wielka pomocą. Ja wpadam tylko raz za czas - mam młyn w pracy (zamknięcie roku), poważnie chorą bliską osobę, dzieci mają ferie i trzeba im zorganizować wolny czas. A powiem Wam, że Kropcio słodziak uwielbia włazić pod kołdrę gdy kładziemy się spać i jest super termoforem. Powtarzam TO IDEALNY PIES!!! Quote
Hund Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 I tutaj kolejny przykład braku domków i tymczasów w okolicy :( Aga myślę o was ale nikt nie pyta o Kropeczka :( Quote
ocelot Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Jeszcze troszkę cierpliwości, musi się udać. A może plakaty w szkołach? Dzieci mają dobre serducha, tylko rodzice stopują, ale może któryś da się przekonać. Quote
Agnieszka Co. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wieszałam w pobliżu dużych sklepów, sklepu zoologicznego, w moim sąsiedztwie, w pobliżu kościoła. Na dzieci nie liczę, napalają się a rodzice najczęściej się nie chcą zgodzić. Quote
Dorothy Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Aga poślij mi mailem to ogłoszenie powiesze u siebie i w Bielsku Quote
Patia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Agnieszko , wyslij też do mnie , powieszę dziś w lecznicy [email protected] Quote
Hund Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja nawet nie mam drukarki :( Kropku musi się znaleźć dobry dom!!!!! Quote
Agnieszka Co. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dziewczyny - przyślę Wam jutro. Ja nie wiem jak się wstawia numery telefonu, żeby były do odrywania. Ja dotąd dopisywałam ręcznie długopisem po wydrukowaniu :oops:, ale chciałabym Wam oszczędzić dodatkowej roboty. Czy ktoś mi coś poradzi??? Quote
Dorothy Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Aga trzeba to obrobic w wordzie wstawiajac tabele odwrocna o 90 stopni. Poslij mi to jak dam rade dzis to zrobie D Quote
Agnieszka Co. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dorothy napisał(a):Aga trzeba to obrobic w wordzie wstawiajac tabele odwrocna o 90 stopni. Poslij mi to jak dam rade dzis to zrobie D Dorotko przyślę rano bo mam zapisane to na pulpicie w pracy. Czy możesz mi przesłać na PW Twój adres meilowy? Quote
Agnieszka Co. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Wiecie, że są jeszcze kochani ludzie na świecie? (oprócz nas :evil_lol:) dziś dostałam SMSa od pewnej osoby, która znalazła zerwane ogłoszenie Kropcia, z zapytaniem czy może je powiesić w swojej okolicy i czy sprawa nadal aktualna - bardzo się zdziwiłam i ogromnie ucieszyłam, że są jeszcze takie osoby. Może właśnie to ogłoszenie przyniesie Kropciowi szczęście. Quote
_Tosia_ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 taka kochana psinka powinna już dawno domek znaleźć Quote
Patia Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Agnieszka , przeslij mi plakat jaki masz , ja dopiszę numery tel . Quote
Hund Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Aga na pewno , musimy w to wierzyć a teraz przynajmniej jest bezpieczny, nie jak psiaki ze schronu :( Quote
Dorothy Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Aga nie martw sie, jeśli nawet Śrutka znalazła dom * w co wątpiło wiele ludzi) to Kropek tym bardziej. Dopiero teraz ściągnęłam Twojego maila zaraz się za to zabiorę. :calus: Quote
Recommended Posts