Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To by było super bo ktoś może by mógł kajusie nam wtedy do warszawy podrzucić a my ja do reni wtedy tylko czy renia się zgodzi na kajunke?;)no a ja czekam na tel od pana jutro kiedy mu pausje transport zorrusia:)i wtedy może jechać zamiana do renatki

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan od zorrusia potwierdził:))chcą go w środę lub czw parwdopodobnie jak da radę pojadę ja z gosia ale jak się coś innego trafi w transporcie te trzeba patrzec ja czekam na odp gosi czy da radę jechać

Posted

Super! Zorrus będzie w poniedziałek miał zdejmowane szwy,także sroda,czwartek jak najbardziej może jechać do domku:loveu:.Kto przyjedzie do mnie po Zorra?Weźcie smycz i obrożę.
Kaja może być.Mam nadzieję,że jest spokojną sunią,bo Antoś musi u mnie odpocząć i nabierać sił;)

Posted

To super!kajunko kochana pakuj sie w takim razie;)rany martwię sie,ze zorrus będzie się stresowal i tęsknił za tobą reniu..

Posted

Pewnie że będzie tęsknił:-(,mój dom to był jego pierwszy dom od liku lat:shake:
Ale będzie dobrze;).Zorruś to dzielny i kochany chłopak.Psy szybciutko dostosowują się do nowych warunków,to my ludzie bardziej to wszystko przeżywamy:-(
Kajka,pakuj się i bądź grzeczną dziewczynką:loveu:

Posted

Ja tez w Nią wierzę - jest przeurocza :loveu:

To co - pisać do tej osoby, która oferowała transport min. z Częstochowy do Warszawy na czwartek?

Posted

Talia napisał(a):
Właśnie tak czytam, ze Zorro ma zamieszkać w moim mieście:multi:

No proszę - miasto zyska pięlnego mieszkańca :loveu:

Posted

fizia napisał(a):
No proszę - miasto zyska pięlnego mieszkańca :loveu:
Fajnie by było jakby jeszcze gdzieś w okolicy mieszkał ;) ale nie liczę na to:eviltong:

Posted

musze zrobic offa bo nie wiem jak pomoc pies w mojego banerka Dżery, jest w schornisku pod wawa w sochaczewie, nikt sie nim nie interesuje a to chyba najbardziej poczciwy psiak jakeigo tu widzialam, ogladalanosc nawet na allegro ma ok 20 odslon(robione nie przezemnie) ja jutro powstawiam mu pare ogloszen i sama mu zrobie allegro, ale jemu potrzeba cos wiecej, sama nie wiem co, on mnie rozczula a jest taki zwykly ze nikt sie kompletnie nim nie interesuje, moze wy mi doradzicie jak go poprowadzic? zajrzycie chociaz please:modla::modla::modla:

Posted

zaraz lece na watke dzerego tylko wrzuce tu mala nowinke!w srode jedziemy z gosia zawiezc zorrusia!!:)))a jak ten transport kajki?masz jakas odp fiziu?

Posted

clo napisał(a):
zaraz lece na watke dzerego tylko wrzuce tu mala nowinke!w srode jedziemy z gosia zawiezc zorrusia!!:)))a jak ten transport kajki?masz jakas odp fiziu?

Oo czyli jednak Wy pojedziecie :multi::loveu:

Nie mam żadnej odpowiedzi w sprawie Kajki - zaraz napiszę na wątku transprtowym, na wypadek, gdyby Bea_m się nie odezwała

Posted

Pati-c napisałam mi tak:

Hej!
Będę jutro jechała na południowy zachód. Zamiast lecieć od razu do domu,to mogę się ewentualnie gdzieś przespać z wt.na śr.i w środę zahaczyć do Częstochowy po szczeniaka.
Koszt po podziale to ok.90zł

Posted

Widzę,że odwiedziłyście wątek Dżerego,on jest z mojego schroniska w Sochaczewie:-(
Koło 17-stej lecimy na zdjęcie szwów z Zorrusiem.Byliśmy dzisiaj na dworku ponad godzinkę,dopiero przyszliśmy.Psy umordowane po pachy,Zorrus miał 3 smycze połączone i se lataliśmy.Na koniec taki był wybiegany,że szedł przy nodze jak nigdy:razz:.Nawet pół trawki nie powąchał,no i bez gadania dał sobie w domku kołnierz założyć;).Teraz psy pouwalały się i leżą:).
Dzisiaj Zorruś zerknął obcego faceta jak przechodził obok siatki i mało mu jajek nie wygryzł na odległosc:crazyeye:...taki to się zrobił obrońca domu:evil_lol:

Posted

Ależ piękne dni nastały dla Zorra - spacerki, bieganie, za chwile nowy, prawdziwy Dom:multi::multi:

Renatko - a zgodziłabyś się przyjąć Kaję już w środę - bo wtedy myślę, że poprosimy Pati-c o pomoc?

Posted

dorcass napisał(a):
z jakiego ogłoszenia zorro jedzie do domu?

Hmm nie wiem...

Jeśłi chodzi o Kaję, to być może jeszcze uda się, żeby pojechała z Agat21 - ale ktoś musiałby Ją odebrac we czwartek w Warszawie