clo Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 To by było super bo ktoś może by mógł kajusie nam wtedy do warszawy podrzucić a my ja do reni wtedy tylko czy renia się zgodzi na kajunke?;)no a ja czekam na tel od pana jutro kiedy mu pausje transport zorrusia:)i wtedy może jechać zamiana do renatki Quote
clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Pan od zorrusia potwierdził:))chcą go w środę lub czw parwdopodobnie jak da radę pojadę ja z gosia ale jak się coś innego trafi w transporcie te trzeba patrzec ja czekam na odp gosi czy da radę jechać Quote
Lionees Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Super! Zorrus będzie w poniedziałek miał zdejmowane szwy,także sroda,czwartek jak najbardziej może jechać do domku:loveu:.Kto przyjedzie do mnie po Zorra?Weźcie smycz i obrożę. Kaja może być.Mam nadzieję,że jest spokojną sunią,bo Antoś musi u mnie odpocząć i nabierać sił;) Quote
clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 To super!kajunko kochana pakuj sie w takim razie;)rany martwię sie,ze zorrus będzie się stresowal i tęsknił za tobą reniu.. Quote
Lionees Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Pewnie że będzie tęsknił:-(,mój dom to był jego pierwszy dom od liku lat:shake: Ale będzie dobrze;).Zorruś to dzielny i kochany chłopak.Psy szybciutko dostosowują się do nowych warunków,to my ludzie bardziej to wszystko przeżywamy:-( Kajka,pakuj się i bądź grzeczną dziewczynką:loveu: Quote
truskawa144 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Kaja będzie wolała towarzystwo ludzi niż psów,nie sądzę,żeby męczyła Antosia. Quote
clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 no piekny mam nadzieje,ze ten domek okaze sie najlepszy dla ciebie:)))a kajunia bedzie grzeczna napewno wierzez w nia;) Quote
fizia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Ja tez w Nią wierzę - jest przeurocza :loveu: To co - pisać do tej osoby, która oferowała transport min. z Częstochowy do Warszawy na czwartek? Quote
clo Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 tak,tak jak najbardziej:)))pisz fiziu:)to moze kajusie zabierze Quote
fizia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Napisałam, ale narazie nie mam odpowiedzi Quote
Talia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Właśnie tak czytam, ze Zorro ma zamieszkać w moim mieście:multi: Quote
fizia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Talia napisał(a):Właśnie tak czytam, ze Zorro ma zamieszkać w moim mieście:multi: No proszę - miasto zyska pięlnego mieszkańca :loveu: Quote
Talia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 fizia napisał(a):No proszę - miasto zyska pięlnego mieszkańca :loveu: Fajnie by było jakby jeszcze gdzieś w okolicy mieszkał ;) ale nie liczę na to:eviltong: Quote
dorcass Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 musze zrobic offa bo nie wiem jak pomoc pies w mojego banerka Dżery, jest w schornisku pod wawa w sochaczewie, nikt sie nim nie interesuje a to chyba najbardziej poczciwy psiak jakeigo tu widzialam, ogladalanosc nawet na allegro ma ok 20 odslon(robione nie przezemnie) ja jutro powstawiam mu pare ogloszen i sama mu zrobie allegro, ale jemu potrzeba cos wiecej, sama nie wiem co, on mnie rozczula a jest taki zwykly ze nikt sie kompletnie nim nie interesuje, moze wy mi doradzicie jak go poprowadzic? zajrzycie chociaz please:modla::modla::modla: Quote
clo Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 zaraz lece na watke dzerego tylko wrzuce tu mala nowinke!w srode jedziemy z gosia zawiezc zorrusia!!:)))a jak ten transport kajki?masz jakas odp fiziu? Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 clo napisał(a):zaraz lece na watke dzerego tylko wrzuce tu mala nowinke!w srode jedziemy z gosia zawiezc zorrusia!!:)))a jak ten transport kajki?masz jakas odp fiziu? Oo czyli jednak Wy pojedziecie :multi::loveu: Nie mam żadnej odpowiedzi w sprawie Kajki - zaraz napiszę na wątku transprtowym, na wypadek, gdyby Bea_m się nie odezwała Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Pati-c napisałam mi tak: Hej! Będę jutro jechała na południowy zachód. Zamiast lecieć od razu do domu,to mogę się ewentualnie gdzieś przespać z wt.na śr.i w środę zahaczyć do Częstochowy po szczeniaka. Koszt po podziale to ok.90zł Quote
Lionees Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Widzę,że odwiedziłyście wątek Dżerego,on jest z mojego schroniska w Sochaczewie:-( Koło 17-stej lecimy na zdjęcie szwów z Zorrusiem.Byliśmy dzisiaj na dworku ponad godzinkę,dopiero przyszliśmy.Psy umordowane po pachy,Zorrus miał 3 smycze połączone i se lataliśmy.Na koniec taki był wybiegany,że szedł przy nodze jak nigdy:razz:.Nawet pół trawki nie powąchał,no i bez gadania dał sobie w domku kołnierz założyć;).Teraz psy pouwalały się i leżą:). Dzisiaj Zorruś zerknął obcego faceta jak przechodził obok siatki i mało mu jajek nie wygryzł na odległosc:crazyeye:...taki to się zrobił obrońca domu:evil_lol: Quote
Lionees Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jeżeli Zorro odjedzie,to może przyjechać Kaja,nawet tego samego dnia;) Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Ależ piękne dni nastały dla Zorra - spacerki, bieganie, za chwile nowy, prawdziwy Dom:multi::multi: Renatko - a zgodziłabyś się przyjąć Kaję już w środę - bo wtedy myślę, że poprosimy Pati-c o pomoc? Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 dorcass napisał(a):z jakiego ogłoszenia zorro jedzie do domu? Hmm nie wiem... Jeśłi chodzi o Kaję, to być może jeszcze uda się, żeby pojechała z Agat21 - ale ktoś musiałby Ją odebrac we czwartek w Warszawie Quote
Recommended Posts