Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 923
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

upss..ale wpadka;)przepraszam Cie zorrusiu nazwalam Cie hebankiem przez przypadek;P a chcialam napisac ,ze zorrus zbiera pieniazki!:P

Posted

przyjedzie po niego pati-c ta ktora przywiozla mi kapselka:))niestety ja z gosia nie dalysmy rady:(((ale pati-c ma wprawe;)kapselka przewiozla szybciutko i bez zarzutu:)tyle,ze ona ok 10planuje wyjechac z wawy wiec pewnie ok 12 bedzie po zorrusia:))dobrze,ze maly juz gotowy do drogi!:))jeszcez nie wie ile szcezscia go czeka;)
morelke pati tez zabierze

Posted

clo napisał(a):
truskawa bedzie jeszcze w schrinisku do zaplacenia te 35zl za szcepionki zorra tak?dobrze oamietam kwote?

Tak. To jest oczywiście cena szczepionki,za tyle bierzemy z hurtowni,nie płaci się u nas tak jak u weta. On był tylko doszczepiony na wirusówki,bo wściekliznę miał aktualną cały czas.
Odrobaczenie i odpchlenie my stawiamy:evil_lol:

Morelka jest zaszczepiona na wściekliznę,odpchlona i odrobaczona - tak dla informacji.

Posted

truskawa144 napisał(a):
Tak. To jest oczywiście cena szczepionki,za tyle bierzemy z hurtowni,nie płaci się u nas tak jak u weta. On był tylko doszczepiony na wirusówki,bo wściekliznę miał aktualną cały czas.
Odrobaczenie i odpchlenie my stawiamy:evil_lol:

Morelka jest zaszczepiona na wściekliznę,odpchlona i odrobaczona - tak dla informacji.

A co to za morelka, bo ja nie zorientowana?

Zaraz będę wysyłać pw, bo wczoraj nie dałam rady.

Posted

ok zuzia dzieki:))

truskawa dzieki kazdy gratis jest na wage zlota;)35zl zaplacimy oczywiscie:))ale sie ciesze juz jutro zorro!:P ciekawe czy cos przeczowa?:P

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A co to za morelka, bo ja nie zorientowana?

Taka pudelka morelowa,siedziała przez chwilę razem z Korą w szpitaliku,jak Fizia była u nas po Burkę to przy okazji morelce cyknęła fotki i wrzuciła do wątku miłośników pudli i morelka znalazła DT w Warszawie gdzie jedzie jutro razem z Zorrem.

Posted

O jak się cieszę, że się wszystko udało dograć!!

Pati-c przywoziła nie tylko Kapselka, ale tez szczeniorki na DT do Amstafki - Biankę i Fibi :loveu:

Zuziu - a Morelka to ta sunieczka, trzeba Jej zrobić wątek, bo też bedzie potrzebować pieniążków, min. narazie na hotelik i na sterylizację.
Jedzie do Warszawy dzięki Equus:multi::loveu:

Posted

Morelka słodziak - tylko biedna cała w dredach i kołtunach...ktoś Ją doprowadził do takiego stanu, a potem podrzucił w nocy pod schronisko:angryy:

Posted

equss nic przez ciebie:))ja sie ciesze,ze tak sie wszystko zgralo ladnie:))i jada 2 naraz:))dziekuje ci za dorzucenie sie:))damy rade:)ja zaraz zrobie przelew do pati:)mam nadzieje,ze i zorrus i morelka beda grzeczne a ty jesli tylko bedziesz potrzebowac jakiejkolwiek pomocy to smialo pisz albo dzwon bo moj nr masz;))