clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 i jak tam rozsylanie pw idzie?tez postaram sie dzis cos wyslac:))heban blaga o pieniazki na hotelik i transport... Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 upss..ale wpadka;)przepraszam Cie zorrusiu nazwalam Cie hebankiem przez przypadek;P a chcialam napisac ,ze zorrus zbiera pieniazki!:P Quote
Lionees Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dziewczynki jak macie aparat,to weźcie proszę,to się cyknie parę powitalnych fotek,bo ja cykam komórką i jakość zdjęć jest,jaka jest:roll: Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 zorro popros ladnie o datki na tarnsporcik moze ktos jescze wspomoze:)))zorro potrzebuje 60zl....i bardzo pieknie prosii Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 zorro jutro twoj wielki dzien!!!:))szykuj sie maly!!!:multi::multi: Quote
truskawa144 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Clo - kto w końcu przyjedzie po Zorra ( i Morelkę) i o której? Zorro już poszczepiony itd. Teraz tylko czeka. Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 przyjedzie po niego pati-c ta ktora przywiozla mi kapselka:))niestety ja z gosia nie dalysmy rady:(((ale pati-c ma wprawe;)kapselka przewiozla szybciutko i bez zarzutu:)tyle,ze ona ok 10planuje wyjechac z wawy wiec pewnie ok 12 bedzie po zorrusia:))dobrze,ze maly juz gotowy do drogi!:))jeszcez nie wie ile szcezscia go czeka;) morelke pati tez zabierze Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 truskawa bedzie jeszcze w schrinisku do zaplacenia te 35zl za szcepionki zorra tak?dobrze oamietam kwote? Quote
truskawa144 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 clo napisał(a):truskawa bedzie jeszcze w schrinisku do zaplacenia te 35zl za szcepionki zorra tak?dobrze oamietam kwote? Tak. To jest oczywiście cena szczepionki,za tyle bierzemy z hurtowni,nie płaci się u nas tak jak u weta. On był tylko doszczepiony na wirusówki,bo wściekliznę miał aktualną cały czas. Odrobaczenie i odpchlenie my stawiamy:evil_lol: Morelka jest zaszczepiona na wściekliznę,odpchlona i odrobaczona - tak dla informacji. Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 truskawa144 napisał(a):Tak. To jest oczywiście cena szczepionki,za tyle bierzemy z hurtowni,nie płaci się u nas tak jak u weta. On był tylko doszczepiony na wirusówki,bo wściekliznę miał aktualną cały czas. Odrobaczenie i odpchlenie my stawiamy:evil_lol: Morelka jest zaszczepiona na wściekliznę,odpchlona i odrobaczona - tak dla informacji. A co to za morelka, bo ja nie zorientowana? Zaraz będę wysyłać pw, bo wczoraj nie dałam rady. Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ok zuzia dzieki:)) truskawa dzieki kazdy gratis jest na wage zlota;)35zl zaplacimy oczywiscie:))ale sie ciesze juz jutro zorro!:P ciekawe czy cos przeczowa?:P Quote
truskawa144 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):A co to za morelka, bo ja nie zorientowana? Taka pudelka morelowa,siedziała przez chwilę razem z Korą w szpitaliku,jak Fizia była u nas po Burkę to przy okazji morelce cyknęła fotki i wrzuciła do wątku miłośników pudli i morelka znalazła DT w Warszawie gdzie jedzie jutro razem z Zorrem. Quote
fizia Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 O jak się cieszę, że się wszystko udało dograć!! Pati-c przywoziła nie tylko Kapselka, ale tez szczeniorki na DT do Amstafki - Biankę i Fibi :loveu: Zuziu - a Morelka to ta sunieczka, trzeba Jej zrobić wątek, bo też bedzie potrzebować pieniążków, min. narazie na hotelik i na sterylizację. Jedzie do Warszawy dzięki Equus:multi::loveu: Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 zorro w gore!!zuziu do jakich literek rozsylasz teraz pw? morelka slodziak cudny:) Quote
fizia Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Morelka słodziak - tylko biedna cała w dredach i kołtunach...ktoś Ją doprowadził do takiego stanu, a potem podrzucił w nocy pod schronisko:angryy: Quote
fizia Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 A przed chwilą znalazłam taki wątek - Zorro wybaczy:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/misiu-mieszka-na-przystanku-kto-go-przygarnie-czestochowa-133426/ Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ktos kto byl zwyklym tchorzem i tyle najlatwiejsza droga taka;/// Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ok ja zaraz tez jeszcze postarams ie porozsylac do kilku znajomych:) Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 tylko sie pogubilam narazie w deklaracjach ile mamy:oops: Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 clo napisał(a):zorro w gore!!zuziu do jakich literek rozsylasz teraz pw? morelka slodziak cudny:) Na razie jestem w T Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 equss nic przez ciebie:))ja sie ciesze,ze tak sie wszystko zgralo ladnie:))i jada 2 naraz:))dziekuje ci za dorzucenie sie:))damy rade:)ja zaraz zrobie przelew do pati:)mam nadzieje,ze i zorrus i morelka beda grzeczne a ty jesli tylko bedziesz potrzebowac jakiejkolwiek pomocy to smialo pisz albo dzwon bo moj nr masz;)) Quote
Recommended Posts