clo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 oj zorro zorro nie wiele osob zaglada..ale Ci co zagladaja za to cudowni:))moze sie uda kto wie zorrusiu ,ze i Tobie sie poszczesci i ktos jeszcez nam cos do Ciebie dorzuci:)jescze raz prosze o pomoc mi i fizi w rozsylaniu pw..i zapraszaniu na watek zorrusia.. Quote
dorcass Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 dziewczyny dopeiro wrocilam do domu, przepraszma was ale dopiero jutro wystawie zorra, bo dzis juz chyba nie dam rady, chyba ze tak roboczo:roll: Quote
dorcass Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 *Zorro* psi ideał, bez wad i bez domu (577206032) - Aukcje internetowe Allegro zrobilam, jak macie jakies sugestie to czekam Quote
fizia Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Bożka napisał(a):Fizia, czy doszły zdjęcia na bazarek ? Tak, doszły - serdecznie Ci dziękuję!!!!:loveu: Odpisałam Ci maila. Quote
fizia Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 dorcass napisał(a):*Zorro* psi ideał, bez wad i bez domu (577206032) - Aukcje internetowe Allegro zrobilam, jak macie jakies sugestie to czekam Allegro super!!! Serdeczne dzięki!!!:loveu: Może nie będzie potrzebny hotelik, tylko ktoś się wcześniej zakocha Quote
clo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 dorcass dziekuje!!!z calego serca!czy ktos odzywal sie w sprawie transportu..?bo to by jednak duzooo ulatwilo.. Quote
fizia Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Narazie niestety cisza, ale może w przeciągu najbliższych dni coś się uda znaleźć Quote
clo Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 zorro moj piekny juz nie dlugo jedziesz!!ale zbieraj ty kase na hotelik maly:P zbieraj!:)) Quote
fizia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Mamy jeszcze jednorazową wpłatę od mojej mamy - 20 zł :loveu: Quote
fizia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Narazie mamy: - Lemoniada - 10 zł miesięcznie - Dorcass - 50 zł jednorazowo - Znajomi Clo - 70 zł jednorazowo - Hubert i Przemek - 5 zł miesięcznie - mama Fizi - 20 zł jednorazowo Deklaracje stałe - 15 zł Deklaracje jednorazowe - 140 zł w sumie - 155 zł :multi: Quote
clo Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 fiziu podziekuje mamie!!!zorro i tobie ktos cos moze jescze dorzuci..sladem kochanej mamy fizi... Quote
truskawa144 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Clo - Fizia,mama Fizi i w ogóle cała rodzina to są na prawdę święci ludzie. Wszyscy są mocno zaangażowani w pomoc naszemu schronisku ( i nie tylko):loveu: Quote
fizia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 truskawa144 napisał(a):Clo - Fizia,mama Fizi i w ogóle cała rodzina to są na prawdę święci ludzie. Wszyscy są mocno zaangażowani w pomoc naszemu schronisku ( i nie tylko):loveu: Oj Truskawa, kochana jesteś, ale do świętości to nam jeszcze duużo brakuje:evil_lol: Mama zawsze miała psy i bardzo się przejmuje tym, co opowiadam. Żałuję, że nie możemy sypnąć jakąś większą kaską... Quote
fizia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 wtatara napisał(a):Fiziu , narazie dorzucę 10 zł miesięcznie Super!!!:multi: Serdeczne dzięki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
fizia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Narazie mamy: - Lemoniada - 10 zł miesięcznie - Dorcass - 50 zł jednorazowo - Znajomi Clo - 70 zł jednorazowo - Hubert i Przemek - 5 zł miesięcznie - Mama Fizi - 20 zł jednorazowo - Wtatara - 10 zł miesięcznie Deklaracje stałe - 25 zł Deklaracje jednorazowe - 140 zł w sumie - 165 zł :multi: Quote
fizia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):U kory zebrała się już całkiem spora sumka, wiec chwilowo wstrzymam się z pw dla niej i mogę trochę dla ZORRA powysyłać, tyle, że dopiero jutro zacznę. Dzieliłyście się już jakimiś literkami? Może przydzielić mi 2 kolejne wolne tylko tym razem z końca alfabetu i prosiłabym o tekścik do pw, bo niechce mi się wątku przeszukiwać:oops: Ja wysyłałam do osób na W i Z ten krótki tekscik ZORRO z całego serca prosi o pomoc!! Zbieramy pieniążki na hotelik 320 zł miesięcznie - liczy się każdy grosik, ale liczymy równiez na Twoje wsparcie, trzymacnie kciuków, odwiedzanie wątku i ciepłe myśli!:loveu: Nie wiem czy Clo nie wysyłała na 2 wcześniejsze, czyli Ti U Quote
Zuza i Noddy Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 U kory zebrała się już całkiem spora sumka, wiec chwilowo wstrzymam się z pw dla niej i mogę trochę dla ZORRA powysyłać, tyle, że dopiero jutro zacznę. Dzieliłyście się już jakimiś literkami? Może przydzielić mi 2 kolejne wolne tylko tym razem z końca alfabetu i prosiłabym o tekścik do pw, bo niechce mi się wątku przeszukiwać:oops: Quote
Recommended Posts