Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jamniś, co trzema łapami był już za tęczowym mostem, w tej chwili czterema łapami biega po swoim nowym domu w Słupsku.

Bardzo spokojnie i dzielnie zniósł podróz do Torunia, gdzie poznał swoją nową Panią i szybciutko pojechał z nią do domu.

Dziekuję wszystkim co przyczynili się do tego, że Jamniś po prostu żyje, bo
bez niego smutny byłby ten świat.

Mam nadzieję, że będzie cieszył swoich nowych właścieli i pokochają go tak bardzo jak to mnie się przydażyło w ciągu tych dwóch tygodni co u mnie spędził.

Posted

Jamniś nr 5 już w domku tymczasowym, ni ebyło na co czekać, kregosłup na wierzchu jeszcze kilka dni i sytuacja by się powtórzyła jak ze szkieletorem.

Zawiozlyśmy z Anią go dzisiaj do Pani, która zgodziła się mu pomóc.

Posted

hanka456 napisał(a):
Jamniś nr 5 już w domku tymczasowym, ni ebyło na co czekać, kregosłup na wierzchu jeszcze kilka dni i sytuacja by się powtórzyła jak ze szkieletorem.

Zawiozlyśmy z Anią go dzisiaj do Pani, która zgodziła się mu pomóc.

Huraaaa. :multi::multi::multi::multi:

Posted

Oraz kolejny staruszek jamnis wyciągniety ze schronu,przebywa na tymczasie u p.Krysi,również szuka domku. Jesli mozna to prosze go dołączyc do pierwszego postu.
" class="ipsImage" alt="">

Posted

"Już w domu, jest dobrze, muszę się jeszcze nauczyć opanować poślizgi na panelach.

Buda OK, tylko pan musiał ją wstawić pod krzesło, bo przy merdaniu ogonem się przewracała....razem ze mną.

Kanapa lepsza!!!"

Dużo lepiej niż w schronisku...

DZIĘKUJEMY ZA NOWEGO, SZALONEGO CZŁONKA RODZINY!!!