Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hanka456 napisał(a):
Ja będę w schronisku w sobotę możecie każdego ze mną tam umowic albo podać mój numer telefonu stacjonarny (042) 643 59 71
albo komorkę 602 457 408 . One naprawdę potrzebuja pomocy. Jest ich jamnikopodobnych wiecej. Każdy kto przyjdzie jest bezcenny.

Bardzo ale to bardzo pomocy potrzebuje również staruszek co mieszka poza boksami.

podam namiary na ciebie w tym watku na jamnikach ... jako osoby do kontaktu...

jesli jest więcej mix jamników dajcie je w tym wątku a ja je włoże do jamnikowego forum...

Posted

Ja niestety nie pojadę:shake:

Jeśli dobrze rozumiem, to brązowy psiak jedzie do Pani z Słupska, a po jamniczą mixturkę:eviltong: przyjeżdża inna Pani w sobotę, tak?

Posted

hanka456 napisał(a):
Bedziemy zachwalać jak się da. Zreszta oan jest taka slodka, że naprawdę się nie napracujemy.

To trzymam kciuki z całych sił:cool1:

Posted

Słuchajcie,ten chudy jamnik,niestety jego stan sie bardzo pogorszył. Krysia wyciągneła go z boksu na hol bo pies wyglądał jak umierający. Zabrałysmy go stamtąd bo jego stan jest fatalny. Byłysmy u Buni. Dostał kroplówke,antybiotyki i trzeba czekac. Smarka,kaszle,a w dodatku kosciotrup. Nie doczekał by na dom w schronie. Hania go wzięła narazie do siebie....
Biedny pan jamnik.....

A ta pani co miała przyjechac nie zjawiła sie.

Posted

hanka456 napisał(a):
Jamnis spi. Kroplówka zaordynowana na dzis wieczór i jutro na rano i po poludniu. Krótko - stan bardzo cięzki, trzema lapami juz po drugiej stronie.

Och jak dobrze że go wyciągnęłyście,może wyjdzie,:placz:
a wtedy raz dwa domek znajdzie:loveu: