Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała sunia której kolega z boksu nie dawał spokoju,praktycznie niewidoczna bo zakopuje się pod koce

przebywa w 1 boksie w hoteliku

2 nie wiem czy to pies czy sunia ,ale bardziej wygląda na sunie

przebywa w boksie 14 w hoteliku

Posted

Ja niestety nie moge wziąć do siebie następnego psa, chocby z powodu tego, ze dzisiaj w windzie mój Kazar ponownie na Zorke zwarczał groźnie, gdyby nie kaganiec i szybka reakcja to nie wiem co.
Dlatego serce mi się kroi, bo wiem, ze jamniki w schronisku umierają.

POMOCY DLA JAMNIKÓW. To takie małe, fajne, przytulaśne psiaki, sama radość w domu.

Posted

Dzisiaj będę w schronisku i dopytam o jamniczka nr 4.
Jest to młoda psina ok. 2 letnia, ktora po prostu nie wytrzymala warunków w schroisku. Ale dopytam i wieczorem odpowiem.

Oczywiście potrzebuje domu i to bardzo.

Posted

Haniu, odwiedź wszystkie jamniczki... Kurcze, mam słabosć do nich :oops:
A juz do suczek, i to rudych, jak moja Pelasia :placz:
Powiedz, ze znalazły domek , ze ktoś o nie pyta, ze nie posiedza dlugo w schronisku...
I zajrzyj do tej "kocykowej" damy, w jaki jest wieku, co mówi na koty i na inne suczki? Tak tylko pytam :oops: Proszę...

Posted

Jamniś nr 4 jest w dalszym ciągu na "6". Jeśli jest ktoś kto zechce mu dać dom, to proponuję nie zwlekać z decyzją. Podobno oskrzela, ale to może być różnie, na oskrzela się tak długo nie siedzi. Proszę, błagam bierzcie go. Oby nie było za późno. Można go wziąć na oświadczenie, że jesteśmy świadomi choroby.
SZKODA TEGO MŁODEGO ŻYCIA.

Posted

hanka456 napisał(a):
Jamniś nr 4 jest w dalszym ciągu na "6". Jeśli jest ktoś kto zechce mu dać dom, to proponuję nie zwlekać z decyzją. Podobno oskrzela, ale to może być różnie, na oskrzela się tak długo nie siedzi. Proszę, błagam bierzcie go. Oby nie było za późno. Można go wziąć na oświadczenie, że jesteśmy świadomi choroby.
SZKODA TEGO MŁODEGO ŻYCIA.

Halo, halo!!!!!!! Pilnie potrzebuje kontakt do kogoś od Jamniczka nr 4! Niewykluczone że znajdzie u mnie DOM TYMCZASOWY!
P I L N E! P I L N E! P I L N E!

Posted

Ale mi nikt nie odpisuje :placz::placz::placz::placz::placz:
to jak mam się jakimś jamniorkiem zaoopiekować :placz::placz::placz:

... wiem, wiem, niecierpliwię się strasznie... ;)