Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten post jest szczególnie skierowany do Pani, ktora chcialaby adoptować jamnisia co jest u mnie na tymczasie.

Zepsuł mi się telefon komorkowy. Podaję moj numer stacjonarny(042) 643 59 71.
Dopiero w poniedzialek moge go naprawic.

Jamnis ma się coraz lepiej. dzis byliśmy u Pani doktor. Mial pobrana krew aby sprawdzic w jakim procencie utrzymuje sie stan zapalny w organizmie. Od wynikow uzalezniona jest decyzja kiedy bedzie mógł wuruszyc w drogę do Panstwa. Proszę być jeszcze cierpliwymi.

Posted

Kar0la napisał(a):
Cioteczki od JamniczejRodziny dostalam robione na drutach, wełniane kubraczki dla jamnisiów. :loveu: Może któtyś zmarzlaczek potrzebuje? Może szkielecik Pan Jamnik potrzebuje sweterek?

KarOla, a może te kubraczki byłyby dobre dla tych jamnisi, które zostały w schronie? Przecież kilka ich jeszcze tam jest i na pewno marzną...

Posted

jola od jadzi napisał(a):
KarOla, a może te kubraczki byłyby dobre dla tych jamnisi, które zostały w schronie? Przecież kilka ich jeszcze tam jest i na pewno marzną...

Jak najbardziej. JamniczaRodzina przysłała je dla jamnisiów w potrzebie. Jest ich chyba 5. :lol: Tylko w schronie musiałyby chodzić w nich chyba cały czas. :roll:

Posted

Ponieważ ogłosilam jamnika wychudzonego z Łodzi na naszym jamniczym forum,
to zaczęli pisac do mnie ludzie zainteresowani jamnisiem.
Ale jamniś podobno ma domek,
a zgłosili sie Państwo ktorzy 4 grudnia stracili jamniczka

po chorobie w wieku prawie 13 lat
,bardzo zainteresowani
waszym jamnisiem.

ja staram sie w zamian poslać inne oferty;)

Posted

To nie o nim pisałam. Ten o którym dzis wspomniałam nie ma jeszcze zdjęcia. Jesli Państwo są chętni do pomocy jakiemus bidzie. To taka bida jest.

I jest jeszcze jeden, nie ten szkieletor, bo szkieletor jest u mnie i ma przyżeczony dom, ale ten drugi ze sladem na lapie po zabiegu, calkiem jeszcze młody.

Posted

dzisiaj mialy być wyniki badań jamnisia co jest u mnie, co mialy pokazać jaki jest stan zapalny jeszcze w organixmie. Niestety laboratorium ni edostarczyło dzisiaj wyników. Musimy poczekac do poniedzialku.
Domek na niego czeka, jamniś też chetnie by juz pozył normalnie na luziku, ale musimy poczekac do poniedzialku niestety. I dopiero wtedy bedziemy wiedziec jak jest z nim faktycznie i czy może już wyruszyć w trasę.

Ale jest coraz zabawniejszy i już nawet w oczach widac, ze zdrowieje.
Nawet ja widzę, że utył.

Posted

już się pogubiłam :oops:..jakie jamnisie są jeszcze do adopcji..?
pewna osoba zastanawia się nad adopcja ,miała dwa jamnisie ,jeden odszedł ,drugi tęskni...no i prosiła mnie o pomoc...
chciałaby zdjątka obejrzec...dowiedzieć się czegos o charakterze itp...

najchętnie na [email protected] raczej na miau urzęduje...

Posted

Do adopcji są jamnisie 4, 5 i 6 z pierwszej strony + jeszcze starszy jamniś z poszarpanym uszkiem, którego zdjęcia niebawem na pewno Cioteczki dostarczą

Posted

hanka456 napisał(a):
dzisiaj mialy być wyniki badań jamnisia co jest u mnie, co mialy pokazać jaki jest stan zapalny jeszcze w organixmie. Niestety laboratorium ni edostarczyło dzisiaj wyników. Musimy poczekac do poniedzialku.
Domek na niego czeka, jamniś też chetnie by juz pozył normalnie na luziku, ale musimy poczekac do poniedzialku niestety. I dopiero wtedy bedziemy wiedziec jak jest z nim faktycznie i czy może już wyruszyć w trasę.

Ale jest coraz zabawniejszy i już nawet w oczach widac, ze zdrowieje.
Nawet ja widzę, że utył.

oj Hanka nie skąp:lol::lol::lol:
daj troszkę zdjęć jamnisia :lol:
i takich nieprzykrytych:lol::lol: