hanka456 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dziękujemy bardzo za dobre słowo. Jamnisiowi przydałby sie kubraczek i owszem. A ten Golden do gory nogami, to worek z karma byl po prostu. Quote
Szyszka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Hi,hi, ale faktycznie wygląda jak akrobata cyrkowy:evil_lol: Quote
Kar0la Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 A co u reszty jamnisiów? Był ktoś w schronie? Quote
hanka456 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ten post jest szczególnie skierowany do Pani, ktora chcialaby adoptować jamnisia co jest u mnie na tymczasie. Zepsuł mi się telefon komorkowy. Podaję moj numer stacjonarny(042) 643 59 71. Dopiero w poniedzialek moge go naprawic. Jamnis ma się coraz lepiej. dzis byliśmy u Pani doktor. Mial pobrana krew aby sprawdzic w jakim procencie utrzymuje sie stan zapalny w organizmie. Od wynikow uzalezniona jest decyzja kiedy bedzie mógł wuruszyc w drogę do Panstwa. Proszę być jeszcze cierpliwymi. Quote
jola od jadzi Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kar0la napisał(a):Cioteczki od JamniczejRodziny dostalam robione na drutach, wełniane kubraczki dla jamnisiów. :loveu: Może któtyś zmarzlaczek potrzebuje? Może szkielecik Pan Jamnik potrzebuje sweterek? KarOla, a może te kubraczki byłyby dobre dla tych jamnisi, które zostały w schronie? Przecież kilka ich jeszcze tam jest i na pewno marzną... Quote
Kar0la Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 jola od jadzi napisał(a):KarOla, a może te kubraczki byłyby dobre dla tych jamnisi, które zostały w schronie? Przecież kilka ich jeszcze tam jest i na pewno marzną... Jak najbardziej. JamniczaRodzina przysłała je dla jamnisiów w potrzebie. Jest ich chyba 5. :lol: Tylko w schronie musiałyby chodzić w nich chyba cały czas. :roll: Quote
hanka456 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Tak w schronie musiałyby chodzić cały czas, a tam czasem podłoże mokre i gdyby się zmoczyły, to nie byłoby najlepiej. Quote
AMIŚKA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Kar0la napisał(a):Jamnisie się pokazują. ALE JAKIE????:crazyeye::crazyeye: Quote
Kar0la Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 AMIŚKA napisał(a):ALE JAKIE????:crazyeye::crazyeye: Te z pierwszej strony, ktore jeszcze nie mają domów. Quote
AMIŚKA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ponieważ ogłosilam jamnika wychudzonego z Łodzi na naszym jamniczym forum, to zaczęli pisac do mnie ludzie zainteresowani jamnisiem. Ale jamniś podobno ma domek, a zgłosili sie Państwo ktorzy 4 grudnia stracili jamniczka po chorobie w wieku prawie 13 lat ,bardzo zainteresowani waszym jamnisiem. ja staram sie w zamian poslać inne oferty;) Quote
hanka456 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jest w schronisku starszy jamniczek, ktory potrzebuje pomocy. Quote
AMIŚKA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 hanka456 napisał(a):Jest w schronisku starszy jamniczek, ktory potrzebuje pomocy. ALE ON PODOBNO MA JUŻ DOMEK-TZN CZEKA NA DOMEK Quote
hanka456 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 To nie o nim pisałam. Ten o którym dzis wspomniałam nie ma jeszcze zdjęcia. Jesli Państwo są chętni do pomocy jakiemus bidzie. To taka bida jest. I jest jeszcze jeden, nie ten szkieletor, bo szkieletor jest u mnie i ma przyżeczony dom, ale ten drugi ze sladem na lapie po zabiegu, calkiem jeszcze młody. Quote
Kar0la Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 To jest jamniczek nr 5 z pierwszej strony. Haniu czy to o nim mówisz? A staruszek Merlin najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu pojedzie do domu. Quote
hanka456 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 To jest ten mlodszy, ale jest jeszcze jeden starszy z poszarpanymi uszami. Quote
hanka456 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 dzisiaj mialy być wyniki badań jamnisia co jest u mnie, co mialy pokazać jaki jest stan zapalny jeszcze w organixmie. Niestety laboratorium ni edostarczyło dzisiaj wyników. Musimy poczekac do poniedzialku. Domek na niego czeka, jamniś też chetnie by juz pozył normalnie na luziku, ale musimy poczekac do poniedzialku niestety. I dopiero wtedy bedziemy wiedziec jak jest z nim faktycznie i czy może już wyruszyć w trasę. Ale jest coraz zabawniejszy i już nawet w oczach widac, ze zdrowieje. Nawet ja widzę, że utył. Quote
dorcia44 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 już się pogubiłam :oops:..jakie jamnisie są jeszcze do adopcji..? pewna osoba zastanawia się nad adopcja ,miała dwa jamnisie ,jeden odszedł ,drugi tęskni...no i prosiła mnie o pomoc... chciałaby zdjątka obejrzec...dowiedzieć się czegos o charakterze itp... najchętnie na [email protected] raczej na miau urzęduje... Quote
saskia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Do adopcji są jamnisie 4, 5 i 6 z pierwszej strony + jeszcze starszy jamniś z poszarpanym uszkiem, którego zdjęcia niebawem na pewno Cioteczki dostarczą Quote
AMIŚKA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 hanka456 napisał(a):dzisiaj mialy być wyniki badań jamnisia co jest u mnie, co mialy pokazać jaki jest stan zapalny jeszcze w organixmie. Niestety laboratorium ni edostarczyło dzisiaj wyników. Musimy poczekac do poniedzialku. Domek na niego czeka, jamniś też chetnie by juz pozył normalnie na luziku, ale musimy poczekac do poniedzialku niestety. I dopiero wtedy bedziemy wiedziec jak jest z nim faktycznie i czy może już wyruszyć w trasę. Ale jest coraz zabawniejszy i już nawet w oczach widac, ze zdrowieje. Nawet ja widzę, że utył. oj Hanka nie skąp:lol::lol::lol: daj troszkę zdjęć jamnisia :lol: i takich nieprzykrytych:lol::lol: Quote
saskia Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Zaktualizowałam trochę pierwszą stronę, Hania, dawaj zdjęcia!:lol: Quote
hanka456 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Numer 5 i 6 jest do adopcji i jeszcze starszuy z poszarpanymi uszami, ktorego zdjeć jeszcze nie ma. Zdjecia jamnisia szkieletora będą, będą. Quote
saskia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 A kiedy ???:evil_lol: (trzeba trochę podręczyć Ciotkę Hanię:eviltong:) Quote
hanka456 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jeszcze wyniki ni eprzyszly. Może po poludniu dzisiaj będą. Quote
Recommended Posts