Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niewiasta _21 - toż to żywy psi szkielecik. Boże jaki on biedny!:-(
Tak mi go szkoda - nie wiem jak - ale chcę bardzo pomóc ! Powiedzcie tylko co moge dla niego zrobic?
Czy cos wiadomo bliżej na jego temat ?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Jamniś, jest po prostu niesamowity. Mimo poważnego stanu w jakim jest ani kropelki siusiu w domu nie chce zrobic. Czeka az go wystawię na trawkę. A po kroplówce wiadomo, ze siusiu chce się czasem bardziej.
Potem grzecznie maszeruje na posłanko, uklada się i lezy.
Bardzo grzeczny i wydaje mi sie ma dobry charakter, bo i cierpliwy jest, co prawda osłabiony i trzeba brać na to poprawkę ale pozwala wszystko przy sobie zrobić. A co najważniejsze je. Juz dzis wiem, ze z tego wyjdzie, potrwa to troche, bo gile lecą we wszystkie strony świata i jest ich bardzo duzo.
Zna windę, chyba mieszkał w dużym bloku, bo inne które nie mieszkały boja się windy.

Pani, ktora jest nim zainteresowana dzwoniła wczoraj i pytała o niego. Powiedziałam zeby dac mu ze dwa dni , wtedy zobaczymy jak się poczuje.
Ale Pani powiedizała, że dom juz ma w Słupsku. Poczeka na niego.
To naprawdę dobry pies.

Posted

Bardzo się cieszę, że sledzi Pani wątek. Tak jak powiedziałam, po dzisiejszej nocy kamień spadł mi z serca. Trochę to potrwa ale dojdzie do siebie. Jak będzie gotowy do drogi podwieziemy go Pani.
A teraz można wymysleć mu imię, bo go nie ma . A tak być nie może, żeby pies bez imienia był.

Posted

o ja:shake::shake::shake: nie myślałam, że az tak jest wychudzony.
Wygląda na to, że to był ostatni moment na uratowanie go. Czyli żyje dzięki Wam :loveu: I rzeczywiście to chyba psiak o cudownym charakterze, super, że zaczął jeść. Czy to nasz nr 3 czy tamten jamolek został w schronisku?

Przepraszam, że nie mogłam pomóc:shake:

Posted

Wszystkie propozycje sa świetne, tak na teraz jakos mi tak zabrzmialo dobrze i adekwatnie do niego Kajetan albo Rolf.
No, ale decyzja należy do jego domu.

Dzisiaj, już jesteśmy po porannej kroplówce, po śniadaniu i drugim sniadaniu, Jedliśmy ryż z mięsem i warzywami, a potem biały ser. Bardzo lubimy to wszystko, nie za bardzo twarde rzeczy nam "wchodzą", no ale moze to na razie tylko. Później przewidujemy jajko na miękko i znowu mięsko. Małymi porcjami jemy, bo siły jeszcze nie te.

Posted

Merlin jest w wielkiej potrzebie. On czuje się jak czuje, najmlodszy nie jest, a zbyt bezpieczny równiez.

Ten drugi co zostal po zabiegu bez numerka również powinien emigrować ze schroniska.

Jest jeszcze jeden z postrzępionymi uszami, nie najmłodszy.

Posted

Haniu adopcja Merlina jest nadal aktualna. Ta dziewczyna nie zrezygnowała. Po prostu z pewnych względów może go wziąźć dopiero za jakiś czas. Mam nadzieję, że biduś wytrzyma jeszcze troszkę.

Posted

Taka informacja jest w pierwszym poscie od Saskii jak zakladala ten watek - ja nie wiem moze cos pokrecilam ale tak przeczytalam:shake:.No chyba zeby cos
sie zmnienilo ... Nie wiem teraz ktory maluch jest w wielkiej potrzebie straciłam rachube .. sorry :oops: - a nadal oferuje swoja pomoc chocby tylko finansowa np. na hotelik lub cos innego.