BeataSabra Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Prosimy o kciuki nadal Jutro na 12 jedziemy na kroplówkę Prawdopodobnie będzie miała Sabra RTG jamy brzusznej. Quote
Toska Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Beatka , kciuki trzymamy , myślimy o Was i martwimy się !!! Quote
BeataSabra Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Dopiero odebrałam Sabrę z "Arki". Nic nie wiem bo pani doktor zeszła z dyżuru. Lekarz który wydał mi Sabrę ze szpitalika nie udzielił żadnych informacji....... Sabra waży w tej chwili 23 kg w zeszłym tygodniu ważyła 25,5. Jest w gorszym stanie niż rano była..... CUD POTRZEBNY>..... Quote
fona Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 To zupelnie jak na sggw. czy tak trudno zostawic jakies info dla wlasciciela? No naprawde Trzymam mocno kciuki. Quote
BeataSabra Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 fona napisał(a):To zupelnie jak na sggw. czy tak trudno zostawic jakies info dla wlasciciela? No naprawde Trzymam mocno kciuki. Obawiam się że info zostało zostawione.... Ino druga strona nie wykazała się..... Psice mi "gal anonim" wyprowadził do poczekalni i powiedział :"Trzeba przyjść jutro" i tyle Pani doktor jest bardzo solidna bardzo się stanem Sabry przejmuje. Quote
BIANKA1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 A nie możesz zadzwonić do p Doktor i się dowiedzieć ? Quote
BeataSabra Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 BIANKA1 napisał(a):A nie możesz zadzwonić do p Doktor i się dowiedzieć ? Nie podadzą mi nr do niej...... Dowiedziałam się tel od dyżurnego co młoda dostała. Quote
Tweety Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 a tak liczyłam na dobre wieści...ale te może dopiero przed nami Quote
BeataSabra Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Tweety napisał(a):a tak liczyłam na dobre wieści...ale te może dopiero przed nami :-(:-( Jestem przygotowana na najgorsze. Wkurzyła mnie moja znajoma dzisiaj szczeliła tekstem pt. Lepiej uśpić...... Ciekawa jestem czy by była taka mądra jak by o jej psa chodziło :angryy:. Czy bo tak od kopa poszła uśpić...... Sąsiadka znowu palnęła że głodzę Sabrę.......... Nic tylko sobie w łeb palnąć:placz: Quote
APSA Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Łatwo powiedzieć: uśpij. My miałyśmy problem z decyzją o uśpieniu ciężko chorego kociaka, mimo że to nie było nasze zwierzę, ja ją znałam raptem godzinę :( Na odległość mogę jedynie trzymać kciuki. Sabra, nie daj się! Co Beata bez Ciebie zrobi? Quote
BeataSabra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 APSA napisał(a):Łatwo powiedzieć: uśpij. My miałyśmy problem z decyzją o uśpieniu ciężko chorego kociaka, mimo że to nie było nasze zwierzę, ja ją znałam raptem godzinę :( Na odległość mogę jedynie trzymać kciuki. Sabra, nie daj się! Co Beata bez Ciebie zrobi? Co zrobi ?? :flaming::eek2: Quote
Toska Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 dziewczęta :mad: , proszę mi tu żadnego czarnowidztwa nie uprawiać !!!:mad: dobre myśli słać trzeba i kciuki trzymać !!! Quote
BIANKA1 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 I co . Rozmawiałaś z wetką ? Co powiedziała ? Quote
BeataSabra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 BIANKA1 napisał(a):I co . Rozmawiałaś z wetką ? Co powiedziała ? O 16 będę wiedziała co dalej. Quote
BeataSabra Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 CIOTECZKI KOCHANE MAM WIELKĄ PROŚBĘ TRZYMAJCIE JUTRO KCIUKI ZA MOJEGO SIERŚCIUSZKA. Sabra ma jutro wylądować na stole operacyjnym. TRZYMAJCIE BARDZO MOCNO ONA MUSI WRÓCIĆ DO DOMU. Ktoś musi te koty wychowywać...... Ona się do tego świetnie nadaje. Quote
fona Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Sabra, musisz wrócić do domu, słyszysz? Trzymam! Quote
Tweety Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Sabra, nie daj się, będzie dobrze psiczko kochana! Quote
BeataSabra Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 zaraz jedziemy TRZYMAJCIE KCIUKI Quote
Recommended Posts