00000 Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Myślami jestem cały czas. Są one bardzo, bardzo ciepłe, pełne miłości i serdecznego ciepła. Rotti - wszystko się uda - zobaczysz Quote
PIKA Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Nie chce przekrecac - w sms-ie od Azir mam napisane, ze Ela ma jutro zabieg A o jaka kolejna operacje chodzi? Poza ta na samym poczatku jakas miala ostatnio? :o Tuffi, kochanie, to że Ela miala jedna operację, nie wyklucza, ze może miec druga :( W jezyku laika zabieg i operacja to, to samo. Poza tym, jaki zabieg może miec Ela? W kontekście ostatnich wypadkow oraz przyczyny dla której Ela trafiła do szpitala, podejrzewam operacje niestety, :( ale bardzo bym sie chciała mylic :( Więc prosze o zweryfikowanie tej informacji I przesyłam dla Rotti całuski oraz cala dobra enegie jaka posiadam :calus: Quote
tufi Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Więc prosze o zweryfikowanie tej informacji Musimy poczekac na Azir albo Anie od Pikutka - ja wiem tylko tyle, choc mysle podobnie jak Ty. Quote
akk4psy Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Byc moze-jezeli stan na to pozwoli- Ela bedzie jutro operowana.Jest do operacji przygotowywana i jest na jutro "zapisana". Operacja jest zwiazana z ukl. pokarmowym i moze nie miec nic wspolnego z problemem onkologicznym a z powiklaniami zwiazanymi z chemioterapia. Ela bardzo dziekuje za wszystkie dobre mysli-ale teraz trzeba ich duuuuuzo wiecej.Po operacji bedzie oczywiscie bardzo slabiutka-ale pozniej-napewno bedzie dobrze.Teraz jest oslabiona ,duzo spi i nie moze miec wlaczonego telefonu.Dostaje leki przeciwbolowe-wiec nie cierpi bardzo. Pozdrawiamy. Operacja-jesli bedzie jutro-to kolo poludnia-wtedty -te przeplywy energii pozytywnej by sie przydaly.. Ania (od Pikuta) Quote
Agga Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Elu kochanie ja CIe prosze trzymaj sie słonko...PROSZE!!!!!!!! Musisz być zdrowa bo ja przyjade do Ciebie!!! Całą swą energie przesyłam do CIEBIE!!!!!!! Moja rodzinka jest myslami przy TOBIE!!! A zapomniałam rav kazał CIĘ pozdrowić!!! ELA TRZYMAJ SIE CIEPŁO!!!!!!!! Quote
banjo Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Rotti powodzenia jutro nie martw się wszystko będzie dobrze bo jesteśmy z Tobą :P Quote
LUSILLE Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Cała moja POZYTYWNA ENERGIA dla Ciebie ROTTI !!!!!!!!!!!!!!! :D Wracaj do NAS szybko ELU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Quote
Poświata Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Czasami trudno jest dobrać słowa. Ja od siebie, z głębi serca, przesyłam życzenia powrotu do zdrowia. Na spotkaniu nie byłam, niestety, ale bardzo bym chciała to jeszcze nadrobić. Quote
Mokka Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Rotti :thumbs: nie daj się. A pozytywną energię przyjmij również od moich psiaków. Mają jej mnóstwo i chetnie się podzielą :D Quote
bea100 Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Trzymaj się Elu, trzymaj się dzielnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :iloveyou: Quote
CHI Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Dopiero dziś tu dotarłam :oops: Elu z bull-box bandą trzymamy za Ciebie kciuki i łapy!! Quote
MałGośka Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Rotti, kochanie.... ponad 50 wieluńskich ogonków śle Ci swą energię, a wiadomo jak skuteczna jest dogoterapia :lol: A ja z moim Blinkiem i Ewą dołączamy się i trzymamy kciuki!!! :kciuki: Quote
Azir Posted June 24, 2004 Author Posted June 24, 2004 Operacja ma się odbyć jednak jutro. Ale pozytywna energia przyda się jej również dzisiaj. Quote
PIKA Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Azir a wiadomo, czemu przełożyli, jeśli to nie tajemnica :-? A energie przesyłam, zawsze i wszędzie, cz jest operacja, czy jej nie ma :D Quote
LUSILLE Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 No to dalej przesyłamy pozytywne wibracje !!!!! :P Quote
bea100 Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Jest za słaba by operować...........ale wieści :shock: Quote
anetta Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Lorany :( Jak najlepsze wibracje dla Rotti przesylam!!! Calujemyi mocno sciskamy!!! :calus: Quote
Miła Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Azir, z tego co zauwazyłam jesteś najbliżej Rotti. Jestem z Poznania, z zawodu jestem pielęgniarką pracuję w szpitalu, co prawda nie na Garbarach, ale jeśli będzie potrzebna pomoc odezwij się do mnie na priva. mam nadzieję, że wszystko będzie O.K. Będę mocno trzymała kciuki. Quote
bea100 Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Walcz Rotti, walcz i się nie poddawaj, nasza dziewczynka nie może poddać się tak łatwo................................................................... kochamy Cię bardzo wiesz? napewno to wiesz..................... Quote
akk4psy Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Ela walczy,trudno opowiedziec-jak bardzo dzielnie i heroicznie... Mam ogromna nadzieje-ze moze nie za tydzien,moze nie za dwa-ale za jakis czas usiadzie przed swoim komputerem. Jesli bedzie miala choc troszke sil-napewno powie wielkie CZESC wszystkim. Mowie Jej-o tym co tu piszemy........ Moze jutro bedzie lepszy dzien ??????????? Ania (od Pikuta) p.s. ogladalysmy dzis przez chwile zdjecia w nowym "Psie". Zaraz bacznie wypatrzyla charty !(chociaz nie ma sily utrzymac sama gazety...) Quote
Recommended Posts