Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczorej odwiedzilam Grysika tak bardzo sie cieszyl, jesli ktos chce moge przeslac na poczte jego film, tam na nim widac jaki jest cudowny. neistety nie umiem go tu wstawic wiec moge tylko przeslac na poczte!!!

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostalam filmik dzieki:)jest cudny!musimy mu chociaz hotelik narazie znalezc..ktokolwiek ma jakies informacje o jakims hoteliku gdzie moglby grysik pojsc?

Posted

betinka24 napisał(a):
Wczorej odwiedzilam Grysika tak bardzo sie cieszyl, jesli ktos chce moge przeslac na poczte jego film, tam na nim widac jaki jest cudowny. neistety nie umiem go tu wstawic wiec moge tylko przeslac na poczte!!!

ja tez chetnie obejrzalabym filmik z Grysikiem, jezeli moglabym prosic o przeslanie :oops:
sliczny z niego piesek, czy nie ma zadnego zainteresowania Grysikiem?
czy ma ogloszonka caly czas jakies?

Posted

agniecha82x napisał(a):
ja tez chetnie obejrzalabym filmik z Grysikiem, jezeli moglabym prosic o przeslanie :oops:
sliczny z niego piesek, czy nie ma zadnego zainteresowania Grysikiem?
czy ma ogloszonka caly czas jakies?

Tak ja non stop go ogłaszam juz chyba od jakiegos roku jego ogłoszenia sa non stop w internecie a takze byl w gazecie miejscowej mojego miasta ale ciagle cisza!!
agniecha82 przeslij mi na privie swojego e-maila to ci wysle filmik z Grysikiem!!!

Posted

Betinko nie wiem dlaczego, ale nie moge odtworzyc filmiku z Grysikiem :shake: ani sie nie chce otworzyc, ani zapisac na kompie :placz: zalacznik jest niby ok, a jak zapisuje na kompie to mi pokazuje, ze plik pusty :crazyeye: jak znajdziesz jeszcze chwilke czasu to jakbym mogla prosic wrzuc jeszcze raz na mojego drugiego maila, moze na tamtym bedzie ok :oops:

Posted

agniecha82x napisał(a):
Betinko nie wiem dlaczego, ale nie moge odtworzyc filmiku z Grysikiem :shake: ani sie nie chce otworzyc, ani zapisac na kompie :placz: zalacznik jest niby ok, a jak zapisuje na kompie to mi pokazuje, ze plik pusty :crazyeye: jak znajdziesz jeszcze chwilke czasu to jakbym mogla prosic wrzuc jeszcze raz na mojego drugiego maila, moze na tamtym bedzie ok :oops:

Przesle ci pozniej filmik, ale neistety sama go wykasowalam niechcay i czekam az kolezank mi go wysle jeszcze ra, a szczeze to nie wiem czemu ci nie odtwarza, ja nie mialam z tym zadnego klopotu!!!

Posted

ja wlasnie tez nie wiem dlaczego :shake: moze poczta onet znow fiksuje, bo zalacznik wyglada ok, ale jak chce go zapisac na dysku to juz mi zapisuje pusty plik, a prosto z poczty tez otworzyc sie nie chce :cool1: a ja tak chcialam Grysika zobaczyc :placz:

EDIT: jakim programem odtwarzasz?

Posted

agniecha82x napisał(a):
ja wlasnie tez nie wiem dlaczego :shake: moze poczta onet znow fiksuje, bo zalacznik wyglada ok, ale jak chce go zapisac na dysku to juz mi zapisuje pusty plik, a prosto z poczty tez otworzyc sie nie chce :cool1: a ja tak chcialam Grysika zobaczyc :placz:

EDIT: jakim programem odtwarzasz?

Wysłaalm ci juz filmik z Grysikiem!!!

Posted

Betinko obejrzalam filmik! :multi: teraz poszedl bez problemu, wiedzialam, ze znow cos z ta onetowa poczta :angryy:
jejku jaki z niego slodziak jest! przesliczny i przeuroczy! :loveu: jak sie cieszyl strasznie z odwiedzin, jak dawal lapke przez te kraty, a jak ladnie gadal tym swoim basowym szczekiem :lol: chwyta za serce ...
jak to mozliwe, ze on nie ma jeszcze domku? :shake:

Posted

agniecha82x napisał(a):
Betinko obejrzalam filmik! :multi: teraz poszedl bez problemu, wiedzialam, ze znow cos z ta onetowa poczta :angryy:
jejku jaki z niego slodziak jest! przesliczny i przeuroczy! :loveu: jak sie cieszyl strasznie z odwiedzin, jak dawal lapke przez te kraty, a jak ladnie gadal tym swoim basowym szczekiem :lol: chwyta za serce ...
jak to mozliwe, ze on nie ma jeszcze domku? :shake:

No walsnie on jest taki cuny, a jak sie go jeszcze pozna osobiscie to serce wogole peka i ciagle zadajesz soebie pytanie czemu on tyle czasu siedzi juz w tym schronie i czemu nie ma jeszcze domku!!!

Posted

dziendoberek Grysiku :loveu:

Betinko tak sobie pomyslalam, moze by wrzucic ten filmik Grysika na utuba? :oops:
moze tam by go ktos dojrzal, a filmik zawsze pokazuje wiecej niz zdjecia... nie wiem co o tym sadzisz :oops:

Posted

agniecha82x napisał(a):
dziendoberek Grysiku :loveu:

Betinko tak sobie pomyslalam, moze by wrzucic ten filmik Grysika na utuba? :oops:
moze tam by go ktos dojrzal, a filmik zawsze pokazuje wiecej niz zdjecia... nie wiem co o tym sadzisz :oops:

nie ma sprawy tylko ze ja juz probowalam tam go umiescici i nie udalo mi sie, moze tobie sie uda, ja bardzo bym chciala zeby tam byl ten filmik!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
nie ma sprawy tylko ze ja juz probowalam tam go umiescici i nie udalo mi sie, moze tobie sie uda, ja bardzo bym chciala zeby tam byl ten filmik!!!

W takim razie bede probowac tylko po poludniu, bo teraz nie ma mnie w domku ;)
w razie czego moge podac namiary na Ciebie tak? nr tel. i mail?

Posted

agniecha82x napisał(a):
W takim razie bede probowac tylko po poludniu, bo teraz nie ma mnie w domku ;)
w razie czego moge podac namiary na Ciebie tak? nr tel. i mail?

oczywiście podawaj na mnie namiary, oby ktos wreszczie go pokochał!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
Dziekuje bardzo za wstawienie filmiku, teraz kazdy moze go zobaczyc, moze teraz ktos wreszczie go pokocha!!!

Licze, ze w koncu znajdzie sie domek dla Grysiuli. Jezeli bedziesz jeszcze miala jakies filmiki to przesylaj, chetnie je poumieszczam :)

Posted

agniecha82x napisał(a):
Licze, ze w koncu znajdzie sie domek dla Grysiuli. Jezeli bedziesz jeszcze miala jakies filmiki to przesylaj, chetnie je poumieszczam :)

Oczywiscie ze jak bede mogla to nagram jeszcze jakis filmik, chcialabym wejsc do boksu i dokladnie go nagrac ale grysik wtedy sie tak cieszy ze non stop na ciebie skacze i nie mozna sie od niego oderwac zeby cos nakrecic