Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata19 napisał(a):
bardzo dziękuję za sklejenie zdjęć:loveu: zaraz wstawiam...jeszcze tylko tekst, skopiować z pierwsdzej strony czy jest może coś więcej??

mysle, ze moze byc tekst z 1 strony :) Grysik ma jeszcze 3 filmiki na utubie, sa kilka stron wczesniej :) widzialam, ze dalas linka do filmiku Pana Nozki, wiec mozesz podac takze i linka do Grysiuli filmikow, jego filmiki sa "zywe" :lol:

Posted

agniecha82x napisał(a):
Grysiulek badz dobrym psiakiem i zmykaj do domku!
brrrr jak zimno na dworze, pewnie tez bys sobie na cieplutkiej kanapie polezal... :roll:

Kanapa to jego marzenie a realnie lezy w zimnej budzie i marźnie!!!:placz:

Posted

Beata19 napisał(a):
zdjęcie już na n-k:lol:

juz zdazylam Grysiule na nk wypatrzyc :lol: sie ladnie chlopak prezentuje, moze sie komus spodoba i... eh byloby cudownie gdyby znalazl sie domek :roll:
dziekujemy bardzo :loveu:

Posted

poloze sie spac z nadzieja na lepsze jutro... jutro ktore odmieni los Grysiulka i Pana Nozki...
a co u Szunka? gdzies mi sie jego watek zapodzial :oops: czy sa jakies wiesci/fotki z nowego domku? :cool3:

Posted

agniecha82x napisał(a):
poloze sie spac z nadzieja na lepsze jutro... jutro ktore odmieni los Grysiulka i Pana Nozki...
a co u Szunka? gdzies mi sie jego watek zapodzial :oops: czy sa jakies wiesci/fotki z nowego domku? :cool3:

Jesli chodzi o szuna to w miedzy czasie dostal;ysmy tylko smsa ze Szun miewa sie wspanaiale ze dogaduje sie z kotami, jest coraz bardziej ufny ale jeszcze wielu rzeczy sie boi, ale z kazdym dniej jest coraz lepiej

Grysiku biedaku co ja moge jeszcze zrobic dla ciebie jak mam cie wyciagnac z tego schroniska jak ci pomoc!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
Jesli chodzi o szuna to w miedzy czasie dostal;ysmy tylko smsa ze Szun miewa sie wspanaiale ze dogaduje sie z kotami, jest coraz bardziej ufny ale jeszcze wielu rzeczy sie boi, ale z kazdym dniej jest coraz lepiej

ciesze sie bardzo, Szunieczek szczesciarz :loveu:

Grysiulku Tobie tez sie musi w koncu poszczescic piesku :roll:

Posted

betinka24 napisał(a):
A Grysik tak kocha ludzi tylko czemu nikt jego niechce pokochac!!!:placz:

ta cisza w sprawie Grysika tez mnie martwi, tym bardziej, ze to przeciez zdrowy sliczny piesek...
na utubie zwiekszyla sie mu ogladalnosc od kiedy jest na nk ale co z tego skoro nikt nie dzwoni, nikt nie chce przygarnac :-(