agniecha82x Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 betinka24 napisał(a):Oczywiscie ze jak bede mogla to nagram jeszcze jakis filmik, chcialabym wejsc do boksu i dokladnie go nagrac ale grysik wtedy sie tak cieszy ze non stop na ciebie skacze i nie mozna sie od niego oderwac zeby cos nakrecic Widac na tym filmiku jak bardzo sie cieszy z Waszej obecnosci! On nawet nie macha ogonem on macha calym soba z tej radosci :lol: i jak lapke slodko podawal, jest przeuroczy :loveu: i jak tu potem odejsc i zostawic go samego... :shake: podziwiam, ze masz w sobie tyle sily! :calus: Quote
betinka24 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 agniecha82x napisał(a):Widac na tym filmiku jak bardzo sie cieszy z Waszej obecnosci! On nawet nie macha ogonem on macha calym soba z tej radosci :lol: i jak lapke slodko podawal, jest przeuroczy :loveu: i jak tu potem odejsc i zostawic go samego... :shake: podziwiam, ze masz w sobie tyle sily! :calus: Nie mam tyle sily za kazdym razem jak odchcodze mam lzy w oczach ale co ja moge zrobic pobiecuje mu ze juz nie dlugo ktos go wezmie ze odmieni jego los ale narazie moje slowa sa puste i siedzi dalej w tym okropnym miejscu:placz: Quote
agniecha82x Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 betinka24 napisał(a):Nie mam tyle sily za kazdym razem jak odchcodze mam lzy w oczach ale co ja moge zrobic pobiecuje mu ze juz nie dlugo ktos go wezmie ze odmieni jego los ale narazie moje slowa sa puste i siedzi dalej w tym okropnym miejscu:placz: Rozumiem, ja jak weszlam pierwszy raz tu na dogo to siedzialam pare dni i ryczalam czytajac to wszystko, czlowiek nawet nie ma pojecia ile dramatow sie rozgrywa na tym pokreconym swiecie! Robisz co w Twojej mocy, zeby znalezc Grysiulkowi domek. Trzeba go pokazywac gdzie sie tylko da, bo tam w schronie... ginie posrod tych wszystkich psow :shake: Quote
Miki Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 betinka24 napisał(a):Nie mam tyle sily za kazdym razem jak odchcodze mam lzy w oczach ale co ja moge zrobic pobiecuje mu ze juz nie dlugo ktos go wezmie ze odmieni jego los ale narazie moje slowa sa puste i siedzi dalej w tym okropnym miejscu:placz: Wychodzić ze schronu i zostawiać tam te psy to bardzo silne przeżycie:placz:, ale dzięki takim odwiedzinom, te psy, chociaż niektóre, jeszcze się jakoś trzymają. A taki film - super (dzięki). No może ktoś zobaczy, że to nie tylko jakiś tam pies, ale WSPANIAŁY pies. Quote
betinka24 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Grysik biegnie do góry w poszukiwaniu domku!!! Quote
agniecha82x Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Grysik w gore!!! prosze komentowac Grysika na utubie :cool3: niech ludzie wiedza jaki to kochany sliczny piesek i jak bardzo potrzebuje domku!!!!!!!!!!!!! Quote
agniecha82x Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 YouTube - Cudowny pies szuka nowego domku! Grysik sie pokazuje i bardzo prosi o domek!!! To taki cudowny psiak! Spojrzcie sami czyz nie jest uroczy? :cool3: Quote
agniecha82x Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 co to taka cisza u Ciebie Grysiku? :mad: Quote
betinka24 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Bylam dzis u Grysika, boze jaki on jest cudny tego sie nie da opisac, brak slow zeby powiedziec co ten psiak wyrabia jak sie do niego podchodzi, jak tylko zobaczy czlowieka z daleka to juz caly sie trzesie ze szczescia!!! Quote
mru Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 mój podobny do Grysika Max pojechał do domku... kiedy znajdzie się człowiek dla Grysika? no przecież jak się patrzy na ten filmik to... :-(:-(:-( straszne, on tak potrzebuje kogoś na własność... Quote
agniecha82x Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 betinka24 napisał(a):Bylam dzis u Grysika, boze jaki on jest cudny tego sie nie da opisac, brak slow zeby powiedziec co ten psiak wyrabia jak sie do niego podchodzi, jak tylko zobaczy czlowieka z daleka to juz caly sie trzesie ze szczescia!!! a udalo sie nakrecic jakis nowy filmik? :cool3: ten pies ma w sobie tyle milosci!!! czy na prawde nikt nie potrzebuje psiego przyjaciela? :shake: Quote
betinka24 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 agniecha82x napisał(a):a udalo sie nakrecic jakis nowy filmik? :cool3: ten pies ma w sobie tyle milosci!!! czy na prawde nikt nie potrzebuje psiego przyjaciela? :shake: Cos tam nakrecilysmy z kolezanka ale narazie nie mam filmiku bo czekam az kolezanka mi go przesle bo krecony byl jej aparatem Quote
agniecha82x Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 betinka24 napisał(a):Cos tam nakrecilysmy z kolezanka ale narazie nie mam filmiku bo czekam az kolezanka mi go przesle bo krecony byl jej aparatem ok, to w razie czego slij do mnie na maila ;) ale sie ciesze z powodu Szunka, mam nadzieje, ze lada chwila los i do Grysiulka sie usmiechnie, on tak zasluguje na dobry domek!!! Quote
betinka24 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 agniecha82x napisał(a):ok, to w razie czego slij do mnie na maila ;) ale sie ciesze z powodu Szunka, mam nadzieje, ze lada chwila los i do Grysiulka sie usmiechnie, on tak zasluguje na dobry domek!!! Szun tez bardzo dlugo czekal chyba mniej wiecej tyle samo czasu co Grysik, do niego los wreszczie sie usmiechnal wiec nie trace nadziei ze kiedys i Grysik ousci te koszmarne miejsce i bedzie szczesliwy przy boku czlowieka swojego jedynego kochanego czlowieka ktorego tak bardzo kocha mimo ze kiedys jakis czlowiek go sie pozbyl jak śmiecia Quote
betinka24 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 to taki króciutki filmik: YouTube - Grysik Quote
betinka24 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 a tu drugi filmik YouTube - Grysik pies do adopcji Quote
agniecha82x Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 bardzo fajne filmiki :) Grysiula ma ten pyszczek przeuroczy wrecz :loveu: a jak sie cieszy na Wasz widok, caly sie kreci, cudowny psiak, musi znalezc domek i oby jak najszybciej, aby kolejnej zimy spedzac nie musial w schronie :shake: Szuniek niedlugo szczesciarz ze schronu ucieka, wiec teraz najwyzszy czas na Grysiule! Quote
betinka24 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 agniecha82x napisał(a):bardzo fajne filmiki :) Grysiula ma ten pyszczek przeuroczy wrecz :loveu: a jak sie cieszy na Wasz widok, caly sie kreci, cudowny psiak, musi znalezc domek i oby jak najszybciej, aby kolejnej zimy spedzac nie musial w schronie :shake: Szuniek niedlugo szczesciarz ze schronu ucieka, wiec teraz najwyzszy czas na Grysiule! Oby i teraz do grysika szczescie sie usmiechnelo!!! Mam nadzieje ze tak bedzie!!! Pozatym zima dla psiakow w schronie to koszmar, Grysik nie moze kolejnej zimy tam spedzic Quote
agniecha82x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 betinka24 napisał(a):Oby i teraz do grysika szczescie sie usmiechnelo!!! Mam nadzieje ze tak bedzie!!! Pozatym zima dla psiakow w schronie to koszmar, Grysik nie moze kolejnej zimy tam spedzic oczywiscie, ze zima to koszmar! Grysiulek musi MUSI miec domek jeszcze przed zima!!! jest taki kochany... tyle energii ma w sobie i tyle uczucia :shake: Betinko jakbym mogla cos podpowiedziec - wpisz w TAGACH (przy filmach Grysika) wiecej wyrazow, zeby czesciej wyskakiwal w wyszukiwarce ;) np. adopcja, dog, pomoc, help, schronisko... no itp. :) Quote
betinka24 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 agniecha82x napisał(a):oczywiscie, ze zima to koszmar! Grysiulek musi MUSI miec domek jeszcze przed zima!!! jest taki kochany... tyle energii ma w sobie i tyle uczucia :shake: Betinko jakbym mogla cos podpowiedziec - wpisz w TAGACH (przy filmach Grysika) wiecej wyrazow, zeby czesciej wyskakiwal w wyszukiwarce ;) np. adopcja, dog, pomoc, help, schronisko... no itp. :) Niestety nie umiem tego wpisac wlazłam w edycje ale nie zapisaly mi sie tagi :shake: Quote
agniecha82x Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 betinka24 napisał(a):Niestety nie umiem tego wpisac wlazłam w edycje ale nie zapisaly mi sie tagi :shake: edytuj filmik, dopisz tagi i zapisz zmiany, powinno sie udac :) ja tez modyfikowalam i dodawalam tagi, bo pierwszy raz umieszczalam filmik na utubie i nie bardzo sie jeszcze orientowalam co i jak :oops: Quote
Recommended Posts