Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grysik ponownie wszystkim sie przypomina i bardzo prosi o domek!!! Ile ten biedak moze jeszcze cierpiec jego depresja jest coraz wieksza a biedak nie potrafi juz wogole odnalesc sie w schronisku!!:placz:

Posted

Widzialam sie z grysikiem wczorej kochana psina tak sie cieszyla, tak stawal na lapkach i zaczepial mnie machal swoimi lapkami zeby tylko do niego podeszla, a gdy bylam zajeta i nie moglam do niego podejsc to glosno szczekal zeby wzrocic na siebie uwage!!!:placz:

Posted

Kilka nowych foteczek Grysika. Chłopak tak sie cieszył jak mnie zobaczył, jak tylko przestawałam go głaskac zaczynał szczekać zebym zwracała na niego uwage. Poprostu brak mi słow na opisanie tego jaki to jest swietny i kochany psiak!!

Posted

Nie moge przestac myslec o Grysiku ciagle o nim mysle nawet po nicahc mi sie sni ze on biedak jest tam zupelnie sam jak palece ze nikt sie nim nie zajmuje i ze jest zamkniety w tej malej jak dla niego kaltece. Juz nie mam pomyslów jak mu znalesc dom!!!:placz:

Posted

Byłam i nie widzę, żeby coś mogło z tego być. Ale jeszcze nic straconego. Wiem, że czas leci. Od września będę w Warszawie i nie spocznę póki Grysik nie znajdzie domu. Nie wiem jak to zrobić, ale wierzę, że tak się stanie.

Posted

Miki napisał(a):
Byłam i nie widzę, żeby coś mogło z tego być. Ale jeszcze nic straconego. Wiem, że czas leci. Od września będę w Warszawie i nie spocznę póki Grysik nie znajdzie domu. Nie wiem jak to zrobić, ale wierzę, że tak się stanie.

Ja tez nie dam za wygrana dopoki ta psinka nie znajdzie domu, udalo mi sie teraz zalatwic jedna rzecz mianowicieGrysik w Środe bedzie w naszej miejscowej gazecie moze to cos pomorze moze tam ktos go zauwazy!!!
Zrobie teraz jeszcze jedna rzecz mianowicie porozwieszam ogloszenia po lecznicach moze tam ktos go zauwazy i pokocha. robie naprawde co moge ale nawet jednego telefonu w jego sprawie nie bylo :placz: