betinka24 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Grysik wszystkim sie przypomina i idzie na poranny spacerek!!! Quote
betinka24 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Grysiku ten los wogóle sie do ciebie nie uśmiecha, wogóle nie jest dla ciebie łaskawy :placz: Quote
betinka24 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Grysik ponownie wszystkim sie przypomina i bardzo prosi o domek!!! Ile ten biedak moze jeszcze cierpiec jego depresja jest coraz wieksza a biedak nie potrafi juz wogole odnalesc sie w schronisku!!:placz: Quote
Miki Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Grysiku kochany, nic nie wychodzi, ale nie poddamy się. Musi się znależć dla Ciebie domek. Quote
betinka24 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Widzialam sie z grysikiem wczorej kochana psina tak sie cieszyla, tak stawal na lapkach i zaczepial mnie machal swoimi lapkami zeby tylko do niego podeszla, a gdy bylam zajeta i nie moglam do niego podejsc to glosno szczekal zeby wzrocic na siebie uwage!!!:placz: Quote
betinka24 Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Kilka nowych foteczek Grysika. Chłopak tak sie cieszył jak mnie zobaczył, jak tylko przestawałam go głaskac zaczynał szczekać zebym zwracała na niego uwage. Poprostu brak mi słow na opisanie tego jaki to jest swietny i kochany psiak!! Quote
betinka24 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Grysik tak bardzo pragnie i potrzebuje domku daj mu szanse pokarz mu nowy świat, daj mu nowe życie!!! Quote
betinka24 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Grysik tak bardzo prosi o domek!!! Quote
betinka24 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Nie moge przestac myslec o Grysiku ciagle o nim mysle nawet po nicahc mi sie sni ze on biedak jest tam zupelnie sam jak palece ze nikt sie nim nie zajmuje i ze jest zamkniety w tej malej jak dla niego kaltece. Juz nie mam pomyslów jak mu znalesc dom!!!:placz: Quote
betinka24 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Grysik wszystkim sie przypomina i bardzo prosi o domek Quote
betinka24 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 A Grysik nadal czeka na domek i ciagle biedak jest samotny zamkniety za kratami!!! Quote
Miki Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Byłam i nie widzę, żeby coś mogło z tego być. Ale jeszcze nic straconego. Wiem, że czas leci. Od września będę w Warszawie i nie spocznę póki Grysik nie znajdzie domu. Nie wiem jak to zrobić, ale wierzę, że tak się stanie. Quote
betinka24 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Miki napisał(a):Byłam i nie widzę, żeby coś mogło z tego być. Ale jeszcze nic straconego. Wiem, że czas leci. Od września będę w Warszawie i nie spocznę póki Grysik nie znajdzie domu. Nie wiem jak to zrobić, ale wierzę, że tak się stanie. Ja tez nie dam za wygrana dopoki ta psinka nie znajdzie domu, udalo mi sie teraz zalatwic jedna rzecz mianowicieGrysik w Środe bedzie w naszej miejscowej gazecie moze to cos pomorze moze tam ktos go zauwazy!!! Zrobie teraz jeszcze jedna rzecz mianowicie porozwieszam ogloszenia po lecznicach moze tam ktos go zauwazy i pokocha. robie naprawde co moge ale nawet jednego telefonu w jego sprawie nie bylo :placz: Quote
Recommended Posts