Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Grysik ma tu juz watek od 2007 roku.... :-(
ciagle czeka ta slodka psinka, az ktos go przygarnie :shake:
Grysiku trzymam kciuki, musi sie w koncu odmienic twoj los!!! :-(
Betinko widze, ze pomagasz tu sporej ilosci psiaczkow, ja chetnie pomoge zalozyc poprowadzic watek jakiejs biednej psince jezeli jest taka potrzeba :roll:

Posted

agniecha82x napisał(a):
Dam linka do Grysika na innych portalach na ktorych jestem, bo tu juz mam 5 banerkow, chyba ze w koncu ktoras z tych moich banerkowych bidul znajdzie domek :roll:

Ach, coś się u Grysika dzieje. To wspaniała psina,oby mu się poszczęściło.

Posted

i z tego co widze to tak dlugo szuka juz domku :-( czy ma jakies ogloszonka? znalazlam tylko wzmianke o allegro, a czy teraz gdzies jeszcze pokazuje swoja sliczna mordke? moze pomoc, zrobic mu jakies ogloszonka na jakis stronkach? tak mi zal tych wszystkich psinek :placz:

Posted

Dzięki Miki za banerek Grysika. Ciotki na dogo bardzo często wchodzą po banerkach. Grysik wg mnie za mało był widoczny, a betinka praktycznie sama z nim. Ja już kiedyś byłam na tym watku i ... zgubiłam go, tym bardziej że skupiam się na jamnikach. Teraz przez przypadek odnalazłam i pieerwsze co zrobiłąm banerek. I trochę ciotek zaczęło wchopdzić, mam nadzieję ze to przybliży szanse Grysika, bo to naprawdę piękny psiak. Może dotrą ciotki robiące ogłoszenia na wielu portalach. Ja niestety już tylko allegro i Świstak, oraz ulotki, banerki itp. Nie daję rady więcej. Nawet nie jestem w stanie bywać na watkach codziennie.

Posted

agniecha82x napisał(a):
oj Grysik ma tu juz watek od 2007 roku.... :-(
ciagle czeka ta slodka psinka, az ktos go przygarnie :shake:
Grysiku trzymam kciuki, musi sie w koncu odmienic twoj los!!! :-(
Betinko widze, ze pomagasz tu sporej ilosci psiaczkow, ja chetnie pomoge zalozyc poprowadzic watek jakiejs biednej psince jezeli jest taka potrzeba :roll:

Jesli chcesz to podaj mi na privie swojego e-maila to zawsze chcetnie przesle ci jakas bide!!! Im wiecj osob do pomocy tym zawsze wieksze szanse!!!

Posted

agniecha82x napisał(a):
i z tego co widze to tak dlugo szuka juz domku :-( czy ma jakies ogloszonka? znalazlam tylko wzmianke o allegro, a czy teraz gdzies jeszcze pokazuje swoja sliczna mordke? moze pomoc, zrobic mu jakies ogloszonka na jakis stronkach? tak mi zal tych wszystkich psinek :placz:

Ja go ogłasszam jeszcze na ale gratka .a kupsprzedaj a takaze ukazywał sie na w mojej miejscowej gazecie ale niestety nadal cisza!!1

Posted

sliczny piesek, az dziw bierze, ze tak dlugo w schronisku, ze nikt sie nie interesuje :shake:
kto pokocha ta slodka pisnke i da jej cieply kacik? to sliczny piesek :loveu:

Betinko, zaraz pisze PW do Ciebie, zawsze chetnie pomoge na tyle ile jestem w stanie i wezme chociaz w wirtualna opieke jakas bidulke :roll:

Posted

agniecha82x napisał(a):
sliczny piesek, az dziw bierze, ze tak dlugo w schronisku, ze nikt sie nie interesuje :shake:
kto pokocha ta slodka pisnke i da jej cieply kacik? to sliczny piesek :loveu:

Betinko, zaraz pisze PW do Ciebie, zawsze chetnie pomoge na tyle ile jestem w stanie i wezme chociaz w wirtualna opieke jakas bidulke :roll:

Grysik to mój ulubieniec to kochane psisko ktorego chcetnie bym sama adoptowala gdybym mogla ale niewstety sama ma juz 3 psy. Wiec za wszelka cene prubóje znaleśc dom dla Grysika jednak mi sie nie udaje i Grysik ciągle siedzi w schronsiku!!!

Posted

agniecha82x napisał(a):
oj mnie tez tu juz kilka pieskow tak chwycilo za serce jak zobaczylam fotki i przeczytalam smutna historie, ze chcialabym wszystkie zabrac, przygarnac, zeby juz nigdy nie byly same :-(

Żeby tylko tak można było!!! Serce jest duże a brak miejsca fizycznie dla tych psaików wiec chociaz liczymy ze ktos fizycznie wreszczie bedzie mogl go zabrac i dac mu prawdziwy dom!!

Posted

wlasnie odkad tu zajrzalam, zaczelam zalowac, ze nie mam wielkiego domu z wielkim ogrodem! to i znalazloby sie miejsce dla kilku bidulkow. a tak male mieszkanko w bloku - jeden psiaczek i do tego nie tolerujacy absolutnie zadnych innych zwierzat :shake: maly egoista z niego :shake: