betinka24 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Grysiku gdzie ten twój domek czemu nikt nie chce cie pokochac i dac szczescie!!! Quote
betinka24 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 idz Grysiku jeszcze na wieczorny spacerek!!! Quote
Beata19 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ............................................. Quote
betinka24 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Grysik nadal czeka chyba znów kolejną zime spedzi w schroniskowym boksie!! Quote
Isadora7 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Banerek dla Grysika (podlinkowany) :loveu: Quote
betinka24 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Isadora7']Banerek dla Grysika (podlinkowany) :loveu: Dziekuje bardzo za banerk juz go zamieściłam!!! Quote
Neris Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 O kurczę, nie wiedziałam że Grysik ma wątek! Dzień dobry Grysiku! Quote
betinka24 Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Neris napisał(a):O kurczę, nie wiedziałam że Grysik ma wątek! Dzień dobry Grysiku! Musi mieć i to obowiązkowo bo to mój ulubieniec!!! Kochana psinka!!! Quote
agniecha82x Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 oj Grysik ma tu juz watek od 2007 roku.... :-( ciagle czeka ta slodka psinka, az ktos go przygarnie :shake: Grysiku trzymam kciuki, musi sie w koncu odmienic twoj los!!! :-( Betinko widze, ze pomagasz tu sporej ilosci psiaczkow, ja chetnie pomoge zalozyc poprowadzic watek jakiejs biednej psince jezeli jest taka potrzeba :roll: Quote
agniecha82x Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Dam linka do Grysika na innych portalach na ktorych jestem, bo tu juz mam 5 banerkow, chyba ze w koncu ktoras z tych moich banerkowych bidul znajdzie domek :roll: Quote
Miki Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Isadora7'] CZEKA NA DOM Jak fajnie że Grysik doczekał się banerka. Bardzo się cieszę. Może wreszcie odmieni się jego los. Quote
Miki Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 agniecha82x napisał(a):Dam linka do Grysika na innych portalach na ktorych jestem, bo tu juz mam 5 banerkow, chyba ze w koncu ktoras z tych moich banerkowych bidul znajdzie domek :roll: Ach, coś się u Grysika dzieje. To wspaniała psina,oby mu się poszczęściło. Quote
agniecha82x Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 i z tego co widze to tak dlugo szuka juz domku :-( czy ma jakies ogloszonka? znalazlam tylko wzmianke o allegro, a czy teraz gdzies jeszcze pokazuje swoja sliczna mordke? moze pomoc, zrobic mu jakies ogloszonka na jakis stronkach? tak mi zal tych wszystkich psinek :placz: Quote
Isadora7 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Dzięki Miki za banerek Grysika. Ciotki na dogo bardzo często wchodzą po banerkach. Grysik wg mnie za mało był widoczny, a betinka praktycznie sama z nim. Ja już kiedyś byłam na tym watku i ... zgubiłam go, tym bardziej że skupiam się na jamnikach. Teraz przez przypadek odnalazłam i pieerwsze co zrobiłąm banerek. I trochę ciotek zaczęło wchopdzić, mam nadzieję ze to przybliży szanse Grysika, bo to naprawdę piękny psiak. Może dotrą ciotki robiące ogłoszenia na wielu portalach. Ja niestety już tylko allegro i Świstak, oraz ulotki, banerki itp. Nie daję rady więcej. Nawet nie jestem w stanie bywać na watkach codziennie. Quote
betinka24 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 agniecha82x napisał(a):oj Grysik ma tu juz watek od 2007 roku.... :-( ciagle czeka ta slodka psinka, az ktos go przygarnie :shake: Grysiku trzymam kciuki, musi sie w koncu odmienic twoj los!!! :-( Betinko widze, ze pomagasz tu sporej ilosci psiaczkow, ja chetnie pomoge zalozyc poprowadzic watek jakiejs biednej psince jezeli jest taka potrzeba :roll: Jesli chcesz to podaj mi na privie swojego e-maila to zawsze chcetnie przesle ci jakas bide!!! Im wiecj osob do pomocy tym zawsze wieksze szanse!!! Quote
betinka24 Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 agniecha82x napisał(a):i z tego co widze to tak dlugo szuka juz domku :-( czy ma jakies ogloszonka? znalazlam tylko wzmianke o allegro, a czy teraz gdzies jeszcze pokazuje swoja sliczna mordke? moze pomoc, zrobic mu jakies ogloszonka na jakis stronkach? tak mi zal tych wszystkich psinek :placz: Ja go ogłasszam jeszcze na ale gratka .a kupsprzedaj a takaze ukazywał sie na w mojej miejscowej gazecie ale niestety nadal cisza!!1 Quote
agniecha82x Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 sliczny piesek, az dziw bierze, ze tak dlugo w schronisku, ze nikt sie nie interesuje :shake: kto pokocha ta slodka pisnke i da jej cieply kacik? to sliczny piesek :loveu: Betinko, zaraz pisze PW do Ciebie, zawsze chetnie pomoge na tyle ile jestem w stanie i wezme chociaz w wirtualna opieke jakas bidulke :roll: Quote
betinka24 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 agniecha82x napisał(a):sliczny piesek, az dziw bierze, ze tak dlugo w schronisku, ze nikt sie nie interesuje :shake: kto pokocha ta slodka pisnke i da jej cieply kacik? to sliczny piesek :loveu: Betinko, zaraz pisze PW do Ciebie, zawsze chetnie pomoge na tyle ile jestem w stanie i wezme chociaz w wirtualna opieke jakas bidulke :roll: Grysik to mój ulubieniec to kochane psisko ktorego chcetnie bym sama adoptowala gdybym mogla ale niewstety sama ma juz 3 psy. Wiec za wszelka cene prubóje znaleśc dom dla Grysika jednak mi sie nie udaje i Grysik ciągle siedzi w schronsiku!!! Quote
agniecha82x Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 oj mnie tez tu juz kilka pieskow tak chwycilo za serce jak zobaczylam fotki i przeczytalam smutna historie, ze chcialabym wszystkie zabrac, przygarnac, zeby juz nigdy nie byly same :-( Quote
betinka24 Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 agniecha82x napisał(a):oj mnie tez tu juz kilka pieskow tak chwycilo za serce jak zobaczylam fotki i przeczytalam smutna historie, ze chcialabym wszystkie zabrac, przygarnac, zeby juz nigdy nie byly same :-( Żeby tylko tak można było!!! Serce jest duże a brak miejsca fizycznie dla tych psaików wiec chociaz liczymy ze ktos fizycznie wreszczie bedzie mogl go zabrac i dac mu prawdziwy dom!! Quote
agniecha82x Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 wlasnie odkad tu zajrzalam, zaczelam zalowac, ze nie mam wielkiego domu z wielkim ogrodem! to i znalazloby sie miejsce dla kilku bidulkow. a tak male mieszkanko w bloku - jeden psiaczek i do tego nie tolerujacy absolutnie zadnych innych zwierzat :shake: maly egoista z niego :shake: Quote
Recommended Posts