Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betinka24 napisał(a):
wyglada na to ze Grysik kolejna zime spedzi samotnie w schronisku!!:placz:

Nawet tak nie myśl.
Ja też znam Grysika osobiście, chociaż dużo słabiej niż bym chciała. :mad:
On mi wygląda na tak fajnego psiaka jak moja Delma.
A wiecie jaka Delma jest słodka? Grysik to prawdziwy skarb nie pies.

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miki napisał(a):
Nawet tak nie myśl.
Ja też znam Grysika osobiście, chociaż dużo słabiej niż bym chciała. :mad:
On mi wygląda na tak fajnego psiaka jak moja Delma.
A wiecie jaka Delma jest słodka? Grysik to prawdziwy skarb nie pies.

Ja wiem jaki Grysuik jest cudowny!!!
Pewna Pani szuka za wszelka cene Grysikowi domu napisala do mnie za bardzo ja wzruszyl Grysik nie moze go przygarnac ale chce mu pomoc powiedizal ze moze nawet polowe zaplacic za jago hotel, ale ja nie mam zadnych wolnych hotelow i tu jest problem!!!

Posted

betinka24 napisał(a):
Ja wiem jaki Grysuik jest cudowny!!!
Pewna Pani szuka za wszelka cene Grysikowi domu napisala do mnie za bardzo ja wzruszyl Grysik nie moze go przygarnac ale chce mu pomoc powiedizal ze moze nawet polowe zaplacic za jago hotel, ale ja nie mam zadnych wolnych hotelow i tu jest problem!!!

Ja też bym się do hotelu dołożyła, ale jemu domu trzeba przede wszystkim.:shake:

Posted

Wczorej bylam na minutke w schronisku bylo juz bardzo ciemno!!! a mimo to gdy przechodziłam obok jego boksu to grysik szybko wylzał z budy i cieszyl sie nie samowicie, on czlowieka wyczuwa na odleglosc i taki jest szczesliwy jesli tylko na niego spojrzysz a jak go glaszczesz to lize po rekach tak jakby dziekowala za to ze go dotykasz ze kto kolwiek go poglaskal!!!

Posted

grysiku musi sie udac znalezc ci domek...betinka odpisalam ci na maila jesli dobrze mysle i to jestes ty ta dziewczyna z ktora pisze w sprawie grysika i akcji na kabaty.pl znajdziemy mu domek jestem dobrej mysli:) albo chociaz hotelik narazie