Miki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 betinka24 napisał(a):wyglada na to ze Grysik kolejna zime spedzi samotnie w schronisku!!:placz: Nawet tak nie myśl. Ja też znam Grysika osobiście, chociaż dużo słabiej niż bym chciała. :mad: On mi wygląda na tak fajnego psiaka jak moja Delma. A wiecie jaka Delma jest słodka? Grysik to prawdziwy skarb nie pies. Quote
betinka24 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Miki napisał(a):Nawet tak nie myśl. Ja też znam Grysika osobiście, chociaż dużo słabiej niż bym chciała. :mad: On mi wygląda na tak fajnego psiaka jak moja Delma. A wiecie jaka Delma jest słodka? Grysik to prawdziwy skarb nie pies. Ja wiem jaki Grysuik jest cudowny!!! Pewna Pani szuka za wszelka cene Grysikowi domu napisala do mnie za bardzo ja wzruszyl Grysik nie moze go przygarnac ale chce mu pomoc powiedizal ze moze nawet polowe zaplacic za jago hotel, ale ja nie mam zadnych wolnych hotelow i tu jest problem!!! Quote
agniecha82x Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 niech ktos przygarnie Grysika, to taka sliczna kochana psinka, nie dajmy spedzic mu kolejnej zimy w schronisku!!! :-( Quote
Miki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 betinka24 napisał(a):Ja wiem jaki Grysuik jest cudowny!!! Pewna Pani szuka za wszelka cene Grysikowi domu napisala do mnie za bardzo ja wzruszyl Grysik nie moze go przygarnac ale chce mu pomoc powiedizal ze moze nawet polowe zaplacic za jago hotel, ale ja nie mam zadnych wolnych hotelow i tu jest problem!!! Ja też bym się do hotelu dołożyła, ale jemu domu trzeba przede wszystkim.:shake: Quote
betinka24 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Miki napisał(a):Ja też bym się do hotelu dołożyła, ale jemu domu trzeba przede wszystkim.:shake: wiem dom głoqwnie mu potrzebny, ile ten biedak moze jeszcze czekac Quote
agniecha82x Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Grysiku piesku Ty tez w gore, pokazac slicznego slodkiego pycholka :loveu: Quote
betinka24 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Kto pokocha tego wspanialego psiaka!!! Quote
mru Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 łał :D ale czad! piękny pies! wcale nie jest pospolity :crazyeye: Quote
agniecha82x Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Grysiku psinko kochana hopsamy w gore! moze w koncu jakis domek zauwazy... :roll: Quote
agniecha82x Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Grysiku :loveu: pieseczku pokazujemy sie z ranka i domeczku szukamy!!! Quote
betinka24 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 A grysik teskni i tęskni i prosi i prosi a żaden domek się nie pokazuje :placz: Quote
agniecha82x Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wlasnie Grysik sie pokazuje, a domku nie widac :shake: dlaczego?! gdzie domek Grysika? Quote
betinka24 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Grysika los musi wreszczie sie odmienic ile jeszcze bedzie siedzial za tymi kratami!!!:placz: Quote
betinka24 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Grysiku kochany domek gdzieś musi na ciebie czekać!!! Quote
agniecha82x Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Grysiku prezentujesz sie cudnie, taki piechol sliczny z Ciebie, dla wlascicieli bedziesz prawdziwym skarbem! :loveu: prawdziwy psi przyjaciel - kto potrzebuje wiernego przyjaciela? Quote
betinka24 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Wczorej bylam na minutke w schronisku bylo juz bardzo ciemno!!! a mimo to gdy przechodziłam obok jego boksu to grysik szybko wylzał z budy i cieszyl sie nie samowicie, on czlowieka wyczuwa na odleglosc i taki jest szczesliwy jesli tylko na niego spojrzysz a jak go glaszczesz to lize po rekach tak jakby dziekowala za to ze go dotykasz ze kto kolwiek go poglaskal!!! Quote
Isadora7 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Grysik twój domek jest na pewno, musimy go znaleźć. Quote
agniecha82x Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Grysik ma z pewnoscia w sobie duzo milosci i wdziecznosci, tylko nie ma kogo nia obdarzac :shake: a tak bardzo tego pragnie... Quote
betinka24 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Oj tak Grysik to poprostu anioł w psiej skórze, on kocha chyba każdego człowieka!!! Quote
clo Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 grysiku musi sie udac znalezc ci domek...betinka odpisalam ci na maila jesli dobrze mysle i to jestes ty ta dziewczyna z ktora pisze w sprawie grysika i akcji na kabaty.pl znajdziemy mu domek jestem dobrej mysli:) albo chociaz hotelik narazie Quote
agniecha82x Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Grysiku domek sie musi w koncu znalezc!!! ilez mozesz czekac psinko :roll: Quote
agniecha82x Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 czesc Grysiku :loveu: pokaz sie, zeby domek mogl Cie odnalezc piecholku Quote
Recommended Posts