agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dzien dobry Grysiku :loveu: pokazujemy pycholka od rana :cool3: domek gdzies tam jest i szuka, ale pycholka to trzeba pokazywac :razz: kto da domek tej slicznej psince no kto? :cool3: Quote
betinka24 Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 To Grysik przypomina wszystkim swój pycholek!!! Quote
agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 slicznosci :loveu: pozuje do tych fot normalnie jak zawodowy model :cool3: no i kto zaopiekuje sie tym slicznym psiakiem? no kto? da maly cieply kacik i duuuuzoo milosci? a w zamian zyska milosci jeszcze wiecej i wiernego przyjaciela na cale zycie? :cool3: ten dzentelmen szuka domku, domku odezwij sie!!!!!!!! Quote
agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 a wogole Grysiku to ty sie tu ociagasz z tym szukaniem domku, a mi sie (nie zapeszajac) 2 miejsca w banerkach zwolnia, wiec chcac czy nie chcac idziesz z Szuniem ze mna na banerkowy spacerek i ani mi sie wazcie, zeby domku nowego nie znalezc :eviltong: Quote
Neris Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 On na tych zdjęciach ma takie smutne oczy, że aż się chce płakać... Może w czwartek mi się uda mu porobić zdjęcia nowe?? Quote
betinka24 Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Neris napisał(a):On na tych zdjęciach ma takie smutne oczy, że aż się chce płakać... Może w czwartek mi się uda mu porobić zdjęcia nowe?? Bo on wogóle cały czas jest taki smutny tzn jak widiz czlowieka to sie cieszy i merda ogonkiem i skacze ale te jego oczka ciagle sa smutne takie blagajace mowiace zabierz mnie już z tego schroniska!! Quote
agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Macie racje z tymi oczkami, strasznie smutne :-( a taki ma ten pyszczek sliczny, jak tak patrze na ta fote to tak bym miala ochote utulic ta sliczna mordke :-( Quote
Miki Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Neris napisał(a):On na tych zdjęciach ma takie smutne oczy, że aż się chce płakać... Mi to już z tych wszystkich oczu i z bezsilności padło na głowę. Nie robię ogłoszeń, bo zrobiłam kiedyś jednej suni mnóstwo, ale w skutek tragicznych okoliczności :-( ta sunia znalazła dom u mnie. I teraz siedzimy tu obie i boimy się zacząć. I pomyśleć, że kiedyś moja córka wypisywała z entuzjazmem imiona psów, by wybrać tego jednego. Był tam i Grysik.:shake: Tylko kiedy to było? :placz: Quote
Isadora7 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Grysiku prezentuj się na początku. Quote
agniecha82x Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dobranoc Grysiku, buziak w nochalek :loveu: Quote
betinka24 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Czemu nikt nie chce pokochać Grysika on tak bardzo potrzebuje domku i ciepla i milosci czlowieka a tym czasem nikt nie chce dać mu szansy!!! Quote
agniecha82x Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Grysik ten cudowny piesek szuka domku!!! niech ktos da mu cieply kacik!!! :placz: taka sliczna slodka psina, tak patrzy tymi smutnymi oczkami :-( Quote
agniecha82x Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Grysik a Ty sobie nie mysl, ze mozesz tak cichutko tu siedziec :eviltong: lecimy i domku szukamy :painting: Quote
betinka24 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Czesc biedaku moze dzis jakiś domek cie zauwazy!!!! Quote
Isadora7 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 betinka24 napisał(a):Czesc biedaku moze dzis jakiś domek cie zauwazy!!!! Warto by było, chłopak jest taki fajny Quote
Neris Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jenyyyyyyyy, jaki to jest super pies! Ludzie ślepi jesteście czy co???? Quote
betinka24 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 i Ja i Neris wiemy o tym ze on jest super kochanym psiakiem bo widziałysmy go na własne oczy i poznałyśmy osobiście!! Quote
agniecha82x Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 A ja patrzac na fotki, na jego sliczny lagodny pyszczek wiem, ze to cudowny pies :loveu: i powienien juz dawno miec cudowny kochajacy domek.... Grysiku gdzie ten Twoj domek, no gdzie? Quote
betinka24 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 A ja potwierdzam to ze Grysik jest cudownym psiakiem!!! Znam go osobiscie i zal mi serce ściska jak widze jak taki cudowny psaik marnuje i meczy sie w wchronisku!!! Quote
agniecha82x Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 w takim razie Grysik biegnie jeszcze raz pyszczek swoj sliczny pokazac przed spankiem :loveu: :painting: Quote
betinka24 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 wyglada na to ze Grysik kolejna zime spedzi samotnie w schronisku!!:placz: Quote
Recommended Posts