Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grysik zostal przeniezsiony z duzego boksu wktorym mieszkal od zawsze do malego kojca, psina strasznie sie tam meczy, biedak nie umie sie odnalesc a co najgorsze zostaly mu zabrane wszystkie psiaki z ktorymi siedzial od zawsze. Widac ze biedak cierpi to nie ten sam Grysik!!

Posted

Biedny Grysik, bardzo się o niego martwię. Pamiętasz Betinko Delmę, taka była fajna, kontaktowa. Po schronie ma takie okropne lęki, aż się serce kraje. Za długo Grysik już tam siedzi:placz::placz:

Posted

Miki napisał(a):
Biedny Grysik, bardzo się o niego martwię. Pamiętasz Betinko Delmę, taka była fajna, kontaktowa. Po schronie ma takie okropne lęki, aż się serce kraje. Za długo Grysik już tam siedzi:placz::placz:

Miki Grysik naprawde popada w depresję, jest coraz bardziej smutny szczególnie po tym jak go zamkneli w małym boksie i on nie umie się tam odnalęśc chodzi w tym boksie porpstu w kółko, jak do niego podeszłam to te jego oczy poprostu mówiły do mnie "błagam cię Beata pomórz mi bo już tu dłuzej nie wytrzymam!" Został zabrany od psiaków z którymi spędził całe swoje dotychczasowe życie, był w dużym boksie gdzie miał dużo miejsca teraz został zamkniety w małym boksie, był w boksie z którego widział ludzi a dla niego kontakt z człowiekiem ma bardzo duże znaczenie teraz siedzi w boksie gdzie nie widzi nikogo!!!!
Grysik popada w depresję!!! Mogę śmiało to stwierdzić!!!!:placz:

Posted

[quote name='Daga & Maks']on jest taki piękny.Czemu nikt go jeszcze nie wypatrzył[/quote]
Chyba wszyscy Grysika sie boja bo jest duzy, a ludzie wola mniejsze pieski, ale moze i do niego los sie wreszczie usmiechnie!!!