Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczorej bylam u Grysika biedak tak sie cieszyl na moj widok, a wylizal mnie za wszystkie czasy. Ten kto by dał mu dom to nigdy by tego nie porzałował. On jest tak kochany ze az nie umiem tego opisac!!!

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betinka24 napisał(a):
Wczorej bylam u Grysika biedak tak sie cieszyl na moj widok, a wylizal mnie za wszystkie czasy. Ten kto by dał mu dom to nigdy by tego nie porzałował. On jest tak kochany ze az nie umiem tego opisac!!!

Opisuj, opisuj. Wiesz, że będę drążyć temat. Gdyby tamten domek, o którym pisałam się zdecydował.....

Posted

Naprawde znalam w zyciu wiele psiakow ale Grysik jest wyjatkowy, taki kochany i madry.Zawsze na moj widok tak sie cieszy i zawsze jak tylko wchodze do schroniska odrazu staje na lapkach przy kratach i wtyka noc zeby go zauwazyc nie sposob kolo niego przejsc obojetnie. Grysik jest bardzo bardzo przyjacielski w boksie siedzi z suczkami i psami i zadnego nie zaczepia. Teraz nawet ostatnio do jego boksu trafil taki mix amstafa a grysik go przyjal jak przyjaciela bawi sie z nim pozwala mu jesc ze swojej miski. Jestem pewna ze ten psiak to poprostu anioł w psiej skórze. Tylko nie rozumiem czemu nikt nie potrafi zauwazyc tego jaki on jest cudowny i kochany czemu nikt nie chce mu dac szansy!!!
WIem jedno ze ten psiak oddalby calego siebie temu kto by go przygarnal dal dom i pokochał!!