Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a teraz fotki zimowe Pestki...nic nie wiedac, bo wszystko w nocy:eviltong:

Ale i tak widać więcej niż jakbyś zrobiła zdjęcie w w nocy na śniegu mojemu Bazylowi :eviltong: :evil_lol:.

Posted

Mam nadzieję, że ten post uda mi się zamieścić...

Nie zapomniałam o Pestce, tylko Dogo mi nie wchodzi. Cały czas szukam domku wśród znajomych. Niestety ogłoszenia na psich portalach mogę zamieścić dopiero jak dogo przestanie szleć, bo nie mam dostępu do zdjątek małej (nie otwieraja mi się).

W poniedziałek rano stawiam się do roboty i poogłaszm suńkę w internecie. Niestety nie potrafię zrobić allegro, czy macie jakiegoś speca???

Posted

maciaszek napisał(a):
Ojej, a co jej jest? Przeziębiła się? Czy jakieś inne badziewie się przypętało??

dzis jest lepiej...ale bede miec oczy szeroko otwarte...podejrzewam,ze to od sniegu...zmałpowala po Timie i najadla sie sniegu ponoc jak byla z siostra na spacerze...

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Pestka wygląda już dużo lepiej i te otarcia na skórze zbladły.

dzis pestka czuje sie juz lepiej...goraczki nie ma...
biega skacze i ma wysmienity humor...
ranki zbladly bo zrobily sie strupki, ktore juz poodpadaly wiec teraz jest tylko skora, na poczatku byla czerwona teraz juz zbladla...mała sie drapie caly czas ale wet powiedzial ze jeszcze dlugo sie bedzie drapac...:shake:
wydaje mi sie, ze Pestka sie okropnie przyzwyczaila do mnie...do mojej rodziny...ona mysli, ze tutaj juz zostanie:-(
trzeba jej szybko znalezc domek:placz:

Posted

To dobrze ze temperatura spadła...
Zaglądałam, ale z pisaniem było gorzej.
Trzymam kciuki za szybko znaleziony najlepszy domek:loveu:
Po takich przezyciach nalezy sie małej duzo miłosci.

Posted

Lidka jeszcze raz dzięki, nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła. :buzi:
Napisz gdzie Pestka jest już ogłoszona, niestety ja nie umiem robić ogłoszeń :oops:, ale może jak ładnie poprosimy Agi , to nam pomoże :roll:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Lidka jeszcze raz dzięki, nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła. :buzi:
Napisz gdzie Pestka jest już ogłoszona, niestety ja nie umiem robić ogłoszeń :oops:, ale może jak ładnie poprosimy Agi , to nam pomoże :roll:

mam problem z napisaniem czegokolwiek na dogo:mad:
pestka nie jest narazie nigdzie ogloszona, tanitka zrobi mi allegro jak przesle jej fotki i tekst na maila a fusica zacznie od poniedzialku jak tylko dogo bedzie chodzic bo musi zassac zdjecia...ja nie moge nikomu nic wyslac bo net mi pada...juz nie wiem czy dogo tak muli, czy moj internet szwankuje...
nie dziekujcie, tylko blagam szukajcie jej domu:placz:

Posted

Fusica napisał(a):
Zdjęcia już gotowe do ogłoszeń. Niki czy masz zgrabny tekścik o małej? Jesli tak, to wstaw. Jak się uporam z ogłoszeniami, to powstawiam linki.

nie mam...nie mam talentu do takich rzeczy:placz:
ale pozbieram info o niej...
ma okolo pol roku, raczej juz nien urośnie, w tej chwili jest na lekach ale to juz jest tylko kwestia wzmocnienia, jest mega grzeczna...uczy się szybko, wie do czego służą spacerki, bez problemów zostaje sama w domu...jedyne czego teraz potrzebuje to domku i masy miłości, zeby zaufać człowiekowi i odwidzięczyć mu się swoim psim serduszkiem...
ja oczywiscie udziele wszlekich informacji, jestem caly czasod telefonem 502040293