Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ła-ha - tysiaka na studniówke to ładnie poszalałaś siostro :p

A Coca-cola to już jest taka grzeczna... jak to moja mama stwierdziła "[I]ależ sie ucywilizowała[/I]" :lol:

Posted

Paulinko sluchaj...bo chyba pierwszy post nie jest juz zbytnio aktualny to bardzo prosze abys podala mi info.o Coli,a mianowicie:
1.Ile Colcia ma juz miesiecy.?
2.Jest bardzo energiczna,pelna zycia itp.?
Postaraj sie jak najszybciej powaidomic mnie o tym,poniewaz znalazlam watek gdzie pani z Pozanania poszukuje energicznej suczki...moze Colcia by sie nadala gdyby jutro z tym domkiem nie wypalilo...

EDIT:Oto tresc tego ogloszenia.

'Witam:)
jeśli ktoś z rożnych przyczyn losowych musi wydać szczeniaki, to ja jestem chętna do przygarnięcia jednego zapewnię mu dom pełen miłości.. długie spacery i poczucie bezpieczeństwa!
szczególnie by mnie intersowal... jakiś większy piesek lubiący ruch, spacery sporty i aby był przyjazny.Np. labladorek, golden retriver, stafford. amsataff w sumie obojętnie...
dziękuje za jakieś informacje szczególnie z woj.Wielkopolskiego Poznan okolice... ale w gre wchodzi tez Leszno Rawicz, gotowa jestem pojechac...'

Dalej jest podany kontakt.
Jakby co to napisz poprostu pare informacji o Colci i albo sama je tam wklej,albo ja to moge zrobic..;P

Posted

Dogomanka - a podasz mi ten namiar na priv?
Bo Cola to pewnie nie bardzo dla tej Pani - Col mała jest, 8.5 kilo waży i dobije góra do dychy.
Ale... no ale mam jeszcze innego pieska na myśli.
Ale to musiałabym z tą Panią porozmawiać, może się spotkać.

Posted

Byłam z Coca-cola już dzisiaj w odwiedzinach.
W potencjalnym domku.
Domkowi Colinek się spodobał.
A domek mi.
Wiadomo - jak zawsze - są niepewność i niepokój. W końcu mam im dać moją Coca-colindę! Na piersi wykarmioną!
Ale... jutro Cola się przeprowadza.
Mam nadzieję, ze będzie jej tam dobrze....

Posted

[quote name='PaulinaT']Byłam z Coca-cola już dzisiaj w odwiedzinach.
W potencjalnym domku.
Domkowi Colinek się spodobał.
A domek mi.
Wiadomo - jak zawsze - są niepewność i niepokój. W końcu mam im dać moją Coca-colndę! Na piersi wykarmioną!
Ale... jutro Cola się przeprowadza.
Mam nadzieję, ze będzie jej tam dobrze....[/quote]

Ojej, Paulina, to do tej Pani, o której pisałam???? Ona dziś do mnie zadzwoniła przez pomyłkę i mówi,że w sprawie Coca-coli, a ja na to :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, bo o handel coca-colą to mnie dotąd nie podejrzewano :diabloti:. Dopiero po chwili do mnie dotarło, że to o Twoją Colunię chodzi i że Pani pomyliła numery telefonów.

Posted

Hihiiii ale numer.
Tak to ta Pani od Ciebie.
Dziękuję :Rose:
Zresztą okazało się, że znamy się ze słyszenia - znaczy się ja ją znam. Jednak ten świat jest mały...

Posted

Halbinko..Tobie to sie chyba udzielil ten moj nastroj 'reklamowy' Colci.:evil_lol:\
Paulinko.!Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze,ze Colcia znalazla swoj domek.!:loveu:Napewno bedzie jej tam dobrze.!:)
A dla Figi szukamy domku czy juz na stale zostaje u Ciebie.?

Posted

Będę paskudna i odpowiem zanim mnie Paulinka wyprzedzi - szukajmy domku dla Figi, bo z Pauliny cień zostanie. Może ten domek dla sportowego psiaka by się nią zainteresował. Ona taka śliczna jest. Może wreszcie uda się doprosić Paulinę o aktualne fotki Figi do wystawienia i pokazania.:cool3:

Posted

Już całkowicie oficjalnie - Coca-cola od wczoraj w nowym domku.
Zamieszkała z rodziną z dziećmi, od początku nawiązała z nimi dobry kontakt i od początku dobrze się w domu poczuła.
Mam nadzieję, bardzo w to wierzę, że będzie miała tam dobre życie.
Tak jak Fanta-Mika.
I Czikunia.
I Liczi.
I Lima.

A Figa... :siara:

Posted

Bardzo się cieszę, ogromnie. Cola była moja ulubienicą - miałam nadzieję, że w końcu będzie miała dobry domek.

A Figa - :mad:a gdzie foty i treśc do ogłoszenia. Co ja tak chowałaś przed nami :mad:, a teraz: buuu.

Jazda - propagujemy Fige w necie. Poprosze dobre ładne foty - albo napisz w któym poście są to sobioe znajdę. Ona znajdzie super dom na pewno.

Posted

[quote name='halbina']To już można się cieszyć?...[/quote]
Tak myślę... :lol:
Jutro podjadę jeszcze do p. Ani i zobaczę, czy nie potrzeba im troszkę merytorycznego wsparcia :roll:

[SIZE=1] Miałam dzwonić dzisiaj - ale mi się do cholery karta SIM zablokowała i oczywiście nie mam kodu PUK do niej (mam do 4 innych kart ale do tej akurat nie :angryy:) więc nie mam jak dzwonić :placz:[/SIZE]