supergoga Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Oj to ja tez mocno zaciskam. Żeby to był już ten właściwy domek dla Coli. Quote
halbina Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 I my zaciskamy... kciuki i pasa... bo na studniówkę wydaliśmy 1000 zł... teraz tylko dotrwać do pierwszego... hi hi Quote
PaulinaT Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Ła-ha - tysiaka na studniówke to ładnie poszalałaś siostro :p A Coca-cola to już jest taka grzeczna... jak to moja mama stwierdziła "[I]ależ sie ucywilizowała[/I]" :lol: Quote
kaLOlina Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 no to takiej ucywilizowanej Coli nie chce nikt?? Quote
PaulinaT Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Kciuki kciukami ale Cola sie przypomina. Że jest. Quote
caroolcia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Pokazujemy Colkę - wersja dietetyczna - zgubisz kilogramy na spacerkach :cool3: Quote
polciuaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Coraz blizej swieta...coraz blizej swieta...coraz blizej swieta...Coca-Cola.xD Quote
halbina Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ale chyba nie te Święta?... :evil_lol: Zawsze .... Cola!!! Quote
polciuaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Paulinko sluchaj...bo chyba pierwszy post nie jest juz zbytnio aktualny to bardzo prosze abys podala mi info.o Coli,a mianowicie: 1.Ile Colcia ma juz miesiecy.? 2.Jest bardzo energiczna,pelna zycia itp.? Postaraj sie jak najszybciej powaidomic mnie o tym,poniewaz znalazlam watek gdzie pani z Pozanania poszukuje energicznej suczki...moze Colcia by sie nadala gdyby jutro z tym domkiem nie wypalilo... EDIT:Oto tresc tego ogloszenia. 'Witam:) jeśli ktoś z rożnych przyczyn losowych musi wydać szczeniaki, to ja jestem chętna do przygarnięcia jednego zapewnię mu dom pełen miłości.. długie spacery i poczucie bezpieczeństwa! szczególnie by mnie intersowal... jakiś większy piesek lubiący ruch, spacery sporty i aby był przyjazny.Np. labladorek, golden retriver, stafford. amsataff w sumie obojętnie... dziękuje za jakieś informacje szczególnie z woj.Wielkopolskiego Poznan okolice... ale w gre wchodzi tez Leszno Rawicz, gotowa jestem pojechac...' Dalej jest podany kontakt. Jakby co to napisz poprostu pare informacji o Colci i albo sama je tam wklej,albo ja to moge zrobic..;P Quote
PaulinaT Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Dogomanka - a podasz mi ten namiar na priv? Bo Cola to pewnie nie bardzo dla tej Pani - Col mała jest, 8.5 kilo waży i dobije góra do dychy. Ale... no ale mam jeszcze innego pieska na myśli. Ale to musiałabym z tą Panią porozmawiać, może się spotkać. Quote
polciuaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ok,ok..zaraz Ci wysle link do watku na PM. Quote
PaulinaT Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Byłam z Coca-cola już dzisiaj w odwiedzinach. W potencjalnym domku. Domkowi Colinek się spodobał. A domek mi. Wiadomo - jak zawsze - są niepewność i niepokój. W końcu mam im dać moją Coca-colindę! Na piersi wykarmioną! Ale... jutro Cola się przeprowadza. Mam nadzieję, ze będzie jej tam dobrze.... Quote
MonikaP Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='PaulinaT']Byłam z Coca-cola już dzisiaj w odwiedzinach. W potencjalnym domku. Domkowi Colinek się spodobał. A domek mi. Wiadomo - jak zawsze - są niepewność i niepokój. W końcu mam im dać moją Coca-colndę! Na piersi wykarmioną! Ale... jutro Cola się przeprowadza. Mam nadzieję, ze będzie jej tam dobrze....[/quote] Ojej, Paulina, to do tej Pani, o której pisałam???? Ona dziś do mnie zadzwoniła przez pomyłkę i mówi,że w sprawie Coca-coli, a ja na to :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, bo o handel coca-colą to mnie dotąd nie podejrzewano :diabloti:. Dopiero po chwili do mnie dotarło, że to o Twoją Colunię chodzi i że Pani pomyliła numery telefonów. Quote
PaulinaT Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Hihiiii ale numer. Tak to ta Pani od Ciebie. Dziękuję :Rose: Zresztą okazało się, że znamy się ze słyszenia - znaczy się ja ją znam. Jednak ten świat jest mały... Quote
polciuaa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Halbinko..Tobie to sie chyba udzielil ten moj nastroj 'reklamowy' Colci.:evil_lol:\ Paulinko.!Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze,ze Colcia znalazla swoj domek.!:loveu:Napewno bedzie jej tam dobrze.!:) A dla Figi szukamy domku czy juz na stale zostaje u Ciebie.? Quote
supergoga Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Będę paskudna i odpowiem zanim mnie Paulinka wyprzedzi - szukajmy domku dla Figi, bo z Pauliny cień zostanie. Może ten domek dla sportowego psiaka by się nią zainteresował. Ona taka śliczna jest. Może wreszcie uda się doprosić Paulinę o aktualne fotki Figi do wystawienia i pokazania.:cool3: Quote
polciuaa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No to trzeba kruciutkie ogloszonko o Figuni napisac,wkleic tu i kazdy niech je wkleja gdzie sie da.!;D Quote
PaulinaT Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Już całkowicie oficjalnie - Coca-cola od wczoraj w nowym domku. Zamieszkała z rodziną z dziećmi, od początku nawiązała z nimi dobry kontakt i od początku dobrze się w domu poczuła. Mam nadzieję, bardzo w to wierzę, że będzie miała tam dobre życie. Tak jak Fanta-Mika. I Czikunia. I Liczi. I Lima. A Figa... :siara: Quote
supergoga Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Bardzo się cieszę, ogromnie. Cola była moja ulubienicą - miałam nadzieję, że w końcu będzie miała dobry domek. A Figa - :mad:a gdzie foty i treśc do ogłoszenia. Co ja tak chowałaś przed nami :mad:, a teraz: buuu. Jazda - propagujemy Fige w necie. Poprosze dobre ładne foty - albo napisz w któym poście są to sobioe znajdę. Ona znajdzie super dom na pewno. Quote
PaulinaT Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='halbina']To już można się cieszyć?...[/quote] Tak myślę... :lol: Jutro podjadę jeszcze do p. Ani i zobaczę, czy nie potrzeba im troszkę merytorycznego wsparcia :roll: [SIZE=1] Miałam dzwonić dzisiaj - ale mi się do cholery karta SIM zablokowała i oczywiście nie mam kodu PUK do niej (mam do 4 innych kart ale do tej akurat nie :angryy:) więc nie mam jak dzwonić :placz:[/SIZE] Quote
Recommended Posts