polciuaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Wiesci piszcie jak najszybciej bo doczekac sie nie moge.!
Edi100 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Na owczarkach cioteczki mają szybsze wieści! :pOch cioteczki:loveu:
Nanami Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ciekawe jak stadko BBB przywitało nowego B... :loveu:
Madzik77 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 siedze i płacze... włascieiw ja nie płacze ....ja rycze te opis wyjscia ze schroniska........... tak mi wstyd za ludzi............po co Bog dał im zycie? jak wiedzial ze taką krzywde będa czynic?
anula1959 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Edi100']Na owczarkach cioteczki mają szybsze wieści! :pOch cioteczki:loveu:[/quote] Ciotka , a możesz dać link na te świeższe wieści o Brajlusiu?
tylko psy Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 cudownie!!! Jak bedziecie coś wiedzieć o niuniusiu to napiszcie (np.:jak sie czuje itp.)
Wiedźma Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Edi100']Na owczarkach cioteczki mają szybsze wieści! :pOch cioteczki:loveu:[/quote] A adresik do owczarków?
Edi100 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='anula1959']Ciotka , a możesz dać link na te świeższe wieści o Brajlusiu?[/quote] Bardzo proszę:) [URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=12191&PN=8[/URL]
wapiszon Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Adres na owczarku: [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=12191&PID=614490#614490[/url]
SZPiLKA23 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='wapiszon']Adres na owczarku: [URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=12191&PID=614490#614490[/URL][/quote] no a wiesci ja siedze jak na szpilkach;):D jak piesek jak Pani ..... Kasia Ty to potarfisz ruszyc ludzkie serca...:):):)
darunia-puma Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 faktycznie wszyscy tutaj czekamy na jakiekolwiek wiesci o naszym milusinskim ja juz zaczelam obgryzac paznokcie z nerwow jak go nowi lokatorzy przyjeli i jak on sie czuje
Edi100 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Wiedźma']Teraz miotam się między 2 forami.... :)[/quote] Ja też, ja też:)
darunia-puma Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 dolaczam sie do was ja tylko skacze owczarki dogo owczarki dogo a tu taka cisza zaraz oszaleje nie moge nawet sie powstrzymac przed niepisaniem tutaj nawet tych bzdur
Goldenka 02 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Albiemu ślicznie napisane! Az łzy mi do oczu napłynęły! mieszanka smutku, nadzieji, szczęścia, wstydu jakby miłość - albiemu to co napisałaś to po prostu czysta prawda! Brajlusiu, słoneczko juz jesteś w domku. niech nos słuzy ci za oczy i ząbki - więc zobacz i zasmakuj miłości. Pani Edytka na pewno cię wytulila i pokochała z całego serca! masz panią, masz dom, spodkałao Cię szczęście które ci wynagrodzi dawne cierpienie. ;) czy któś moze zacytowac cos z owczarków? czekam na newsy o psiaku.
SZPiLKA23 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 tam sie nic nie dzieje.... sprawdzam... narazie cisza...
wapiszon Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='SZPiLKA23']tam sie nic nie dzieje.... sprawdzam... narazie cisza...[/quote] W nowym domku Braila dzieje sie na pewno dużo .Psina poznaje swoich kolegów, poznaje nowy domek. Jest juz pewnie nakarmiony i miziany przez WSPANIAŁYCH DOMOWNIKÓW!!!
SZPiLKA23 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 pisłam o forach i braku wiesci na nich nie o domku;)
Izis Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [B]proszę wejdźcie na tego linka[/B]: [url]http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706[/url] [B]i podpiszcie tą petycje [/B]: (jeśli was też poruszyło i zaszokowało to co przeczytaliście i zobaczyliście) [url]http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html[/url] sign the petition Ciudad/ Localidad: (miasto) PaĂs: (państwo) prewiew your signature Wysylalam juz kiedys to na dogo ale tamten link juz nie dziala, wiec sle raz jeszcze Mnie najbardziej zszokowal nie sam artysta (zawsze moze sie trafic jednostka chora jak Hitler, czy też ten, kto okaleczył tak Maro vel. Brajla) ale Ci ludzie w "galerii", ktorzy stali obok tego psa smiali sie, rozmawiali, pili, jedli ... a wszystko to na oczach zdychajacego z glodu i pragnienia psa ktory ostatkiem sil unosil glowe, ze moze ktos go chociaz napoi. Ktos zrobil mu to zdjecie z bardzo bliska - pies pewnie pomyslal, ze ktos sie w koncu nim zainteresowal (przeciez wiadomo, ze nadzieja umiera ostatnia) i podniosl glowe ostatkiem sil (moze ten ktos nawet do niego zacmokal albo pokazal mu cos do jedzenia czy do picia). [B]Zabilabym tego fotografa i cala ta chora bande zwyrodnialcow, bo sam artysta to już wiadomo, że z życiem by nie uszedl :mad:[/B]
Edi100 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Izis'][B]proszę wejdźcie na tego linka[/B]: [URL]http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706[/URL] [B]i podpiszcie tą petycje [/B]: (jeśli was też poruszyło i zaszokowało to co przeczytaliście i zobaczyliście) [URL]http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html[/URL] sign the petition Ciudad/ Localidad: (miasto) PaĂs: (państwo) prewiew your signature Wysylalam juz kiedys to na dogo ale tamten link juz nie dziala, wiec sle raz jeszcze Mnie najbardziej zszokowal nie sam artysta (zawsze moze sie trafic jednostka chora jak Hitler, czy też ten, kto okaleczył tak Maro vel. Brajla) ale Ci ludzie w "galerii", ktorzy stali obok tego psa smiali sie, rozmawiali, pili, jedli ... a wszystko to na oczach zdychajacego z glodu i pragnienia psa ktory ostatkiem sil unosil glowe, ze moze ktos go chociaz napoi. Ktos zrobil mu to zdjecie z bardzo bliska - pies pewnie pomyslal, ze ktos sie w koncu nim zainteresowal (przeciez wiadomo, ze nadzieja umiera ostatnia) i podniosl glowe ostatkiem sil (moze ten ktos nawet do niego zacmokal albo pokazal mu cos do jedzenia czy do picia). [B]Zabilabym tego fotografa i cala ta chora bande zwyrodnialcow, bo sam artysta to już wiadomo, że z życiem by nie uszedl :mad:[/B][/quote] Boję sie czytać...:placz: Po czyms takim przychodzi beznadzieja, wszystko przestaje mieć sens... Niestety coraz bardziej przeraża mnie to że więcej jest zła, złych ludzi, obojętnych, bezdusznych:placz: Mam nadzieję ze spotka ich potępienie, że nagle los pogrozi im palcem a oni się zastanowią dlaczego tak jest i na ratunek im będzie za późno. Spotykam okrucieństwo dzieci( siednio ośmio latków) wobec zwierząt, którzy chcą zobaczyć jak leje sie krew albo pali kot.... Kiedy wpadam w szał i mało bym tym wstrętnym łobuzom pokazała ból... matki na to że to tylko, pies czy kot a dzieci jakoś muszą się bawić:angryy::angryy::angryy: Krew zalewa kiedyma się swiadomość, że jest się jednym ogniwem całego społeczeństwa...
Edi100 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Izis'][B]proszę wejdźcie na tego linka[/B]: [URL]http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706[/URL] [B]i podpiszcie tą petycje [/B]: (jeśli was też poruszyło i zaszokowało to co przeczytaliście i zobaczyliście) [URL]http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html[/URL] sign the petition Ciudad/ Localidad: (miasto) PaĂs: (państwo) prewiew your signature Wysylalam juz kiedys to na dogo ale tamten link juz nie dziala, wiec sle raz jeszcze Mnie najbardziej zszokowal nie sam artysta (zawsze moze sie trafic jednostka chora jak Hitler, czy też ten, kto okaleczył tak Maro vel. Brajla) ale Ci ludzie w "galerii", ktorzy stali obok tego psa smiali sie, rozmawiali, pili, jedli ... a wszystko to na oczach zdychajacego z glodu i pragnienia psa ktory ostatkiem sil unosil glowe, ze moze ktos go chociaz napoi. Ktos zrobil mu to zdjecie z bardzo bliska - pies pewnie pomyslal, ze ktos sie w koncu nim zainteresowal (przeciez wiadomo, ze nadzieja umiera ostatnia) i podniosl glowe ostatkiem sil (moze ten ktos nawet do niego zacmokal albo pokazal mu cos do jedzenia czy do picia). [B]Zabilabym tego fotografa i cala ta chora bande zwyrodnialcow, bo sam artysta to już wiadomo, że z życiem by nie uszedl :mad:[/B][/quote] Boję sie czytać...:placz: Po czyms takim przychodzi beznadzieja, wszystko przestaje mieć sens... Niestety coraz bardziej przeraża mnie to że więcej jest zła, złych ludzi, obojętnych, bezdusznych:placz: Mam nadzieję ze spotka ich potępienie, że nagle los pogrozi im palcem a oni się zastanowią dlaczego tak jest i na ratunek im będzie za późno. Spotykam okrucieństwo dzieci( siedmio ośmio latków) wobec zwierząt, którzy chcą zobaczyć jak leje sie krew albo pali kot.... Kiedy wpadam w szał i mało bym tym wstrętnym łobuzom pokazała ból... matki na to że to tylko, pies czy kot a dzieci jakoś muszą się bawić:angryy::angryy::angryy: Krew zalewa kiedyma się swiadomość, że jest się jednym ogniwem całego społeczeństwa...
Goldenka 02 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [B][COLOR=darkred]T_kasiek wielkie gratulacje!!![/COLOR][/B] Izis - jAK TAk można! Maleństwo leży smutne w kącie a tam tłumy! Wsyscy jedzą, dyskutują!!!! a maluch umiera! :( :angryy: Więcej ludzi o dobrum sercu, więcej uczuć!!!!!!!! Edi100 - zgadzam sie. Czy ktos wie coś o naszym BRAJLU? no, ludzie tyle for (forum) czytacie.
Lidan Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Niezbyt często wchodzę na to forum bo zbyt wiele smutnych histori, nieszczęść i bólu tu jest :-( Niewiele mogę pomóc, za to morze łez juz wylałam... Trafiłam na to forum szukając wiadomości na temat sterylizacji. Od kilku dni z zapartym tchem śledzę losy tego ślicznego i jakże okrutnie potraktowanego Brajla. Cieszę się wraz z Wami, że udało się znaleźć domek dla tego biedaczka. Podziwam osoby bezpośrednio zaangażowane w opiekę i znalezienie nowej bezpiecznej przystani dla Brajla. Podziwiam wolontariuszy w schroniskach, którzy zamiast ryczeć (jak ja) robią tyle dobrego, żeby poprawić smutny los tylu pokrzywdzonych zwierzaków. Ja również czekam na niecierpliwie na każdą nową wiadomość dotyczącą Brajla.
Justynak Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Petycję podpisałam, ale artykułu też bałam się przeczytać do końca, wystarczył mi wstęp i rzut oka na zdjęcia :placz: Brak mi słów... :-(
Agnieszka5 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Edi100']Boję sie czytać...:placz: Po czyms takim przychodzi beznadzieja, wszystko przestaje mieć sens... Niestety coraz bardziej przeraża mnie to że więcej jest zła, złych ludzi, obojętnych, bezdusznych:placz: Mam nadzieję ze spotka ich potępienie, że nagle los pogrozi im palcem a oni się zastanowią dlaczego tak jest i na ratunek im będzie za późno. Spotykam okrucieństwo dzieci( siedmio ośmio latków) wobec zwierząt, którzy chcą zobaczyć jak leje sie krew albo pali kot.... Kiedy wpadam w szał i mało bym tym wstrętnym łobuzom pokazała ból... matki na to że to tylko, pies czy kot a dzieci jakoś muszą się bawić:angryy::angryy::angryy: Krew zalewa kiedyma się swiadomość, że jest się jednym ogniwem całego społeczeństwa...[/quote] Boże jak mozna legalnie zagłodzić Psa, jak można sie temu przyglądac, świat już naprawde stanął na głowie, nie mogę uwierzyć, mam wrażenie coraz bardziej jakbym znalazła się w świecie Kafki, totalnie irracjonalnym, chorym, nie wiem brak słów, jedno cierpienie za drugim, juz nie mam złudzeń, że zabiłabym takiego s.........na, z całego serca życzę mu najgorszej śmierci i całemu temu stadku oprawców przyzwalających na to:angryy:
Recommended Posts