Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moi Kochani,pisze z trudem kilka słów.Znienacka dopadł mnie potworny atak rwy kulszowej.Wyje z bólu i nie jestem w stanie sie poruszac.Rano syn wyprowadził psy i wezwał pogotowie.Dostałam morfine i dalej zwijam sie z bólu.Tomek ma przyjechać mi pomóc,ale nie wiem co będzie dalejNie moge wstac,leżec,siedzieć,nic..Martwię się o psiska i o dodatkowo mnie dobija.:-(:-(:-(

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byle tylko ból jakoś zelżałNa razie po lekach i morfinie jestem ,,naćpana,,a boli dalej.Lekarz z Pogotowia powiedział,ze gdyby nie ustępowało czy cokolwiek sie działo,to mam dzwonić i przyjada ponownie.Tylko niestety wtedy zabiora mnie do szpitala,a wiecie,ze u mnie to niemożliwe..
Ze też mnie zawsze musi coś spotkać przykrego
Inna sprawa to niestety nasza służba zdrowia i system ochrony zdrowia.Od 3 miesiecy czekam na rehabilitację,wizytę u rehabilitanta mam 17 września,zabiegi Bog wie kiedy,a chora jestem teraz..
Szkoda gadac

Posted

Jesteśmy myślami i pozytywną energią z Tobą, Edytko!
Ty też myśl pozywtywnie i staraj sie równo, długo i spokojnie oddychać... je wiem, że jak ból rwie, to trudne, ale naprawdę pomaga!

Posted

Moi Kochani,dzięuje za troske,ciepłe słowa,zainteresowanie.Na razie jest koszmarnie,ból dalej silny,jestem wykończona i otumaniona lekami.Oby jutro było trochę lepiej.

Posted

Bartek na pewno jest lepszy z serduszkiem,ale kuleje po wczorajszym incydencie.Borys też znowu kuleje,a ja po prostu wyje z bólu.
Rano syn wyprowadził psy,wezwał pogotowie,ptem pojechał do lekarki rodzinnej po recepty i poprzywoził leki.
Był Tomek i Ewcia Egradska,cały dzien pomagali.Bez nich po prostu bym nie była w stanie nic zrobic.

Jestem naprawde wykończona jak nigdy.

Dobranoc Kochani

Posted

BajkaB napisał(a):
Bartek na pewno jest lepszy z serduszkiem,ale kuleje po wczorajszym incydencie.Borys też znowu kuleje,a ja po prostu wyje z bólu.
Rano syn wyprowadził psy,wezwał pogotowie,ptem pojechał do lekarki rodzinnej po recepty i poprzywoził leki.
Był Tomek i Ewcia Egradska,cały dzien pomagali.Bez nich po prostu bym nie była w stanie nic zrobic.

Jestem naprawde wykończona jak nigdy.

Dobranoc Kochani

Edytko, jeśli byłaby taka potrzeba i w Warszawie Vetmedin okazałby się tańszy, to ja podtrzymuję swoją ofertę wysyłania go stąd.

ZDRÓWKA!!!!

Posted

tomcug napisał(a):
Edytko, lepiej troszkę?

Lepiej...Nie mówić:-(
Noc okropna,nie mogłam znaleźc pozycji w której byłoby jako tako.

Wstać i chodzic nie sposób.Dzisiaj przyjechałam do mnie z odsiecza znajoma Pani Hania,która za dawnych ,dobrych czasów pomagała mi w domu i przy psiakach.Dowiedziała się,ze jestem chora i postanowiła pomóc.Psiaki już były z nią na spacerku.

Jutro przyjedzie córka od Tamary z Kamiennej Góry(Tamić z Owczarka),która zostanie kilka dni i zaopiekuje sie psiskami.

Mam ogromny dług wdziecznosci wobec Was wszystkich..Co ja bym sama poczęła..Jesteście wspaniali.

Posted

Poker napisał(a):
Bajko,to wygląda na przesunięcie dysku,więc leki nie usuną przyczyny bólu.Przydałby się dobry kręgarz.

Zmiany mam ogromne w kręgosłupie bo robiłam zdjecie.Nie mam zadnego kręgarza,nie wiem nawet gdzie go szukać.
Ból rozrywa mi ciało,jest dziś znacznie gorzej niż wczoraj.Nie pomga mi żaden srodek przeciwbólowy,chyba oszaleje za chwile:placz::placz::placz:

Posted

Edytko kochana!
Ratuj się-znalazłam w necie kręgarza w Sosnowcu:
Janusz Piątek
ul.Piłsudskiego 9
tel.kom. 601 431-367
stacjonarny: 032/ 710 47 47

Moze mógłby już dziś,juz teraz przyjść do Ciebie do domu?