Margo05 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Edytko, cholera, masz Ty się dziewczyno :shake: Trzymaj się dzielnie.
Anetka83 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 dobra... całkiem serio...poszukajmy może jakiegos egzorscysty albo szamana co by złe moce odpędził ;) P. Edytko życzę powodzenia i trzymam kciuki !!!
ALMA2 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ale się porobiło, jest mi przykro i wstyd za tego kogoś. Trzyman kciuki.
al-ka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Edytko-Bajko droga!To jest czystej postaci groteska.Nawet Kafka wysiada.Ja już tak sobie myślę,ze to może jaki znak jest,coby to opisać i gdzieś opublikować?Może to się nawet na biznes przełoży jak tej od Harrego P.? A tak serio-bardzo współczuję tej ilości i rodzaju zdarzeń. Nie wiem jak mogłabym pomóc. No chyba na stare lata zacznę robić to co wykpiwałam u mojej babci-czarownicy.Może oczyścić dom-np okadzając i paląc liście brzozy?Są jeszcze inne bardziej skomplikowane rytuały,tylko muszę ich poszukać...Pamiętam,ze sól i kąpiele w soli zdejmują złe energie... (Matko kochana ja chyba..... naprawdę....fiksuję.....) Trzymam kciuki,przytulam ciepło,ala
Czarodziejka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Bądźmy dobrej myśli, może wystarczy jedynie wyjaśnienie Edyty i ją puszczą z powrotem do domu. Bo jak nie...
maksiorek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Sprawdzałam sytuację od strony urzędu skarbowego - przynajmniej od tej strony nic nie grozi. Jeśli wpłata na prywatne konto p.Edyty od jednej osoby nie przekroczy kwoty 4.900 zł. przez pięć kolejnych lat, to nie ma się czego obawiać, bo podatku nie płaci się.
Anetka83 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 a to zalezy od sprawy i policjantów ktorzy przesłu****ą...ale mysle ze akurat w tym przypadku nie powinno byc długo...mam nadzieje:)
Gemini666 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jejku też się denerwuje - mam nadzieję, że sprawa się szybko wyjaśni i to na korzyść p. Edyty
monita Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Zatkało mnie po przeczytaniu kilku stron wątku :crazyeye: :shake:
Poker Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='monita']Zatkało mnie po przeczytaniu kilku stron wątku :crazyeye: :shake:[/quote] Nie tylko Ciebie. Zawsze się znajdzie parszywa owca :angryy:, mam nadzieję,że więcej nie pojawi się na dogo,jeżeli była jed -ną, -ym spośród nas :mad: Staniemy za Edytką i BBBBB jednym ,silnym murem.
BajkaB Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jestem!Wypuścili!:evil_lol:Moi Kochani..Pan Policjant przemiły,we wszystkim zorientowany i oczytany na Forach..Mam mnóstwo informacji ,ale teraz musze pojechac z brajlem na pobranie krwi.Wybaczcie,ale jak wrócę to napisze obszernie.Sprawa jednak nie jest zakończona.
GoniaP Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Uff... Emir bez kompa, ale powiadomiona. Wściekła się :diabloti:
egradska Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 szkoda, ze nie dalo sie wszystkiego od reki załatwic, zawsze to stres takie wyjasnianie, no i czasu szkoda:shake: Tym bardziej dzisiaj, kiedy Brajlus ma oddac krew, ktora pojedzie na badania do słynnej p. dr z Wrocławia. Eh, życie... Przy okazji dziekuje al-ka za domowe sposoby na pecha z serii "zrob to sam":evil_lol: Niby przesadna nie jestem:oops:, ale spisuje na wszelki wypadek no i nurtuje mnie jedno pytanie, czy wiadomo, KOMU p. Edytka zawdziecza cały ten cyrk z wyjasnianiem na policji
Seaside Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jakby mało było problemów Edytce - zatkało mnie jak przeczytałam ostatnie strony :angryy::angryy::angryy:
Cockermaniaczka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Co za ......................... z tego czlowieka co zrobil taka podla rzecz:mad::angryy: Komus chyba bardzo przeszkadza ze sa na swiecie dobrzy ludzie:-( Pani Edytko,prosze sie nie martwic,wszystko sie jakos ulozy.Trzymam kciuki za Brajla i sle pozytywna energie:p A ta podla osoba nich zgnije w piekle:angryy:
Margo05 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='BajkaB']Jestem!Wypuścili!:evil_lol:Moi Kochani..Pan Policjant przemiły,we wszystkim zorientowany i oczytany na Forach..Mam mnóstwo informacji ,ale teraz musze pojechac z brajlem na pobranie krwi.Wybaczcie,ale jak wrócę to napisze obszernie.Sprawa jednak nie jest zakończona.[/quote] Edytko, odetchnęłam z ulgą, że nie trza zbiórki na cebulę robić :evil_lol: A tak na poważnie, to nadal niecierpliwie czekamy na szczegóły. Brajlusiu, łepek do góry i nie bój się igły :)
al-ka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Cockermaniaczka']Co za ......................... z tego czlowieka co zrobil taka podla rzecz:mad::angryy: Komus chyba bardzo przeszkadza ze sa na swiecie dobrzy ludzie:-( Pani Edytko,prosze sie nie martwic,wszystko sie jakos ulozy.Trzymam kciuki za Brajla i sle pozytywna energie:p A ta podla osoba nich zgnije w piekle:angryy:[/quote] I niech jej urosną brodawki na nosie!
Monia70 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Całe szczęście, że Edytka juz po. Teraz za Brajlusiową krew tzrymamy kciuki. I czekamy na opowieść z przesłuchania . I tak nie mogę się otrząsnąć.
GoniaP Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ten post piszę na prośbę Emir, która nie ma dostępu do komputera... Wiadomo, że ta podła kanalia, ludzki śmieć, wysłała anonim, bo nie miała odwagi cywilnej, by się podpisać z imienia i nazwiska, widocznie świadoma ohydy swojego zachowania :angryy: Użytkownik Dogomanii mieszkający w Szczecinie! Emir prosi o sygnaturę akt, celem złożenia skargi. Emir przesyła wyrazy oburzenia dla tak podłego zachowania, oraz wyrazy otuchy dla Edyty, za którą stoi murem. Dodaje, że prawo nie zostało złamane, a ów paszkwil nie odczuje żadnej satysfakcji ze swojego żałosnego, obrzydliwego donosu. Dojdziemy prawdy, bo iluż jest dogomaniaków ze Szczecina i okolic...postaramy się o dożywotnie zbanowanie i o to, by żaden porządny człowiek już nigdy mu ręki nie podał. Dla takich padalców nie ma litości. w imieniu Emira, Gonia
Guest Elżbieta481 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Goniu-czyli to ktoś z dogomanii,jezu jak strasznie przykro..:-(:shake::-(:placz: Elżbieta
Recommended Posts