Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja prosto po pracy do Edytki....
Brajl...prosze......
Cóż moge powiedzieć....TRZYMAM KCIUKI i wysyłam sama pozytywna energię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże, czy to się nigdy nie skończy?!?
Brajl trzymaj się, Edytko, Ty też, pamiętaj, że jesteśmy tu, by wspierać i pomagać, nie zostałaś sama!

Posted

Spóźnione ciut, ale najserdeczniejsze życzenia zdrowia i wielu sił, by udźwignąć wszystko i jeszcze ukojenia w bólu życzę Ci, Edytko!
Brajl, trzymaj się psiaku i wracaj do zdrowia! Twojej Pani potrzeba teraz powodów do uśmiechu!

Posted

Brajl ciągle krwawi u weterynarza dostal zastrzyk(nazwy nie pamietam, p.Edyta moze napisze)
teraz dostal srodek uspakajajacy i zapadl w gleboki sen, ciagle krwawi :(

Posted

Volt Wypowiedź: Dzisiaj o godzinie 23:00Brajl ciągle krwawi u weterynarza dostal zastrzyk(nazwy nie pamietam, p.Edyta moze napisze)
teraz dostal srodek uspakajajacy i zapadl w gleboki sen, ciagle krwawi :(

Nie jest dobrze...

Posted

Brajl śpi po Sedalinie mocno.Niestety w kałuży krwi,bo dalej cieknie mu z nosa.Co chwilkę wycieram ile się da,czyszczę nosek,ale jak na razie efekt mizerny.Dostał leki,ale zwykle taki krwotok trwa dłuzej niz jeden dzień.Bardzo sie martwię

Posted

Pani Edytko Brajl wytrzyma, to wszystko przeminie juz niedlugo, Jestem pewna że da sobie rade i tym razem!!
Przesyłam skumulowana energe od siebie i calego mojego stadka (sztuk 4 wiec i energii duzo;)) !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...