Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skończyłam czytać wątek...:-(
Że też wcześniej na niego nie trafiłam...miesiąc temu na tym samym cmentarzu pochowałam mamę :-(... Panie Włodku...dziękuję i ja- za serce i przykład dla innych jak pomagać tym niechcianym, zapomnianym...jak być dobrym, wielkim człowiekiem.
Pani Edyto- proszę przyjąć ode mnie i mojej rodzinki wielkie wyrazy współczucia, żałuję, że nie mogłam być we wtorek...światełko dla pana Włodka zawsze będzie jasno świecić ...

Posted

Mam nadzieję, że mi wybaczycie..
[COLOR=red][B]SYTUACJA JEST JAK NAJBARDZIEJ PILNA!![/B][/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109537"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109537[/COLOR][/URL]

Posted

Mój komentarz i opinia do najnowszych zdjątek zrobionych wczoraj przez Tomka na Owczarku - pod adresem --->

[URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=5943&PN=292[/URL] .

Jakby kto nie wiedział - to WILCZUREK tu - a SZCZEKADOREK tam - to jedna i ta sama; moja skromna osoba :D. I nie cierpię na rozdwojenie jaźni, :D:D:D tak to jakoś z nickami wyszło! :)

Posted

Jak widzicie na zdjęciach zwierzaki troszke się wyciszyły i starają sie jakoś sobie to wytłumaczyć. Podczas naszego pobytu w domu u Pani Edyty nie zauwazyliśmy z Tomkiem żadnych oznak agresji czy poddenerwowania. Psiaki były spokojne i jak zwyke łase na pieszczoty ;)
O jedzeniu i Brajlu nie wspomne bo już chyba każdy wie że to największy żarłoczek jakiego świat widział :eviltong:
Kicia też sobie odpoczywała cały dzionek.
Na spacerze rewelacja, psiaki nie ciągnęły, były grzeczne - cuda!
Pani Edytka nadal smutna ale widać w Jej oczach ile tak naprawdę znaczą dla niej psiaki i jaką są dla Niej podporą!
Mam nadzieje że wkrótce sama nam o tym powie...

Posted

Dzisiaj mija 10 dni od kiedy mój ukochany Włodek odszedł za Tęczowy Most...
10 dni,a moje serce wciąz płacze tak samo...Zycie toczy się swoim trybem,a jednak nic już nie jest takie jak dawniej..
Psiaki są zadbane,nie brakuje im pozornie niczego..Ale ja wiem,że brakuje im głosu,zapachu,ciepła ich Pana..
Moze czas zaleczy tę głęboką ranę,ale blizna pozostanie na zawsze...
Byliśmy zgodnym,kochającym się małżenstwem..Wspólne zainteresowania,pasje,poglądy..Ot,dwoje ludzi stworzonych dla siebie.
Czemu los był dla nas tak okrutny?
Porządkowałam dzisiaj wiązanki na grobie.Było ich mnóstwo,ale większośc już zwiędła,wyschła,opadła...Jednak zostały dwie piękne wiązanki,które nadal wyglądają jakby zostały położone dopiero wczoraj..To wiązanki od Dogomanii i Owczarka.Wasze serca nie pozwoliły umrzeć kwiatom..Teraz dopiero widać całe ich piękno..I za to WAM dziękuję ...

Posted

Edytko, trudno wyrazić słowami jak jest mi przykro z powodu śmierci Włodka... Trudno się pogodzić z tym co się stało i trudno to zrozumieć...
Nawet jeśli ta rana z czasem się zabliźni teraz nie jest łatwo w to uwierzyć...W takiej chwili nie ma słów pocieszenia, ból po stracie bliskiej osoby musi być odczuty i przeżyty...mam głęboką nadzieję, że znajdziesz w sobie siłę, aby przetrwać do czasu aż poczucie straty przycichnie, a zostaną w pamięci tylko dobre i szczęśliwe wspomnienia o Włodku...

Posted

[quote name='BajkaB']Dzisiaj mija 10 dni od kiedy mój ukochany Włodek odszedł za Tęczowy Most...
10 dni,a moje serce wciąz płacze tak samo...Zycie toczy się swoim trybem,a jednak nic już nie jest takie jak dawniej..

Moze czas zaleczy tę głęboką ranę,ale blizna pozostanie na zawsze...
Byliśmy zgodnym,kochającym się małżenstwem..Wspólne zainteresowania,pasje,poglądy..Ot,dwoje ludzi stworzonych dla siebie.
Czemu los był dla nas tak okrutny?[/quote]

:calus::glaszcze::glaszcze:

Posted

[B]Edyto[/B], bardzo dobrze Cię tu widzieć! Na pewno tu zaglądałaś, ale dobrze, że zawitałaś słowami...
:calus: :calus:

[quote name='BajkaB']Porządkowałam dzisiaj wiązanki na grobie.Było ich mnóstwo,ale większośc już zwiędła,wyschła,opadła...Jednak zostały dwie piękne wiązanki,które nadal wyglądają jakby zostały położone dopiero wczoraj..To wiązanki od Dogomanii i Owczarka.[B] Wasze serca nie pozwoliły umrzeć kwiatom..[/B] Teraz dopiero widać całe ich piękno..I za to WAM dziękuję ...[/quote]Pięknie to napisałaś... :-(

Posted

Wróciłam z nocki i szybciutko (jak zawsze ) do Edytki.
Boże....:placz::placz::placz::placz::placz:
Jak przeczytałam słowa Edytki ...nie moge....:-(:-(:-(
Łzy zalewaja mi twarz.

Edytko, jak dobrze, że jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!
Włodku
[*]

Posted

Pozdrawiamy ciepło,
przesyłamy słoneczne uściski...

Włodku
[URL="http://niecha7.fotosik.pl/albumy/127589.html#e"][IMG]http://images4.fotosik.pl/253/3a7f944aeffd3b60mm.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Nie umiem "ubrać" w słowa tego co myslę :(
Pani Edytko jestem z Wami i wiem, że z czasem wszystko się poukłada. Na pewno nie będzie tak jak dawniej bo nie może, ale życie toczy się dalej i pcha nas do przodu, czy tego chcemy czy nie. A Pan Włodek na pewno patrzy z góry i czuwa żeby wszystko było ok
[*]

Posted

Znaczy kolejne spotkanie Dogomaniaków? Posypiemy młodych karmą dla psów? :cool3:
Volcik byłes dzisiaj u p. Edytki? Jakieś wieści?

Posted

[quote name='UeMka']Znaczy kolejne spotkanie Dogomaniaków? Posypiemy młodych karmą dla psów? :cool3:
Volcik byłes dzisiaj u p. Edytki? Jakieś wieści?[/QUOTE]

z ciekawostek:
Poznałem tego "sławnego" proboszcza:crazyeye:
bylismy takze na mszy i na cmentarzu:-(:-(
stadko niezwykle spokojne:cool3:
przelotem wpadl takze Peter a pozniej jego syn do domu:roll:
w sumie to Peter mi sie "włamał" do mieszkania p.Edytki :mad:
przy okazji p.Edytko
Sto Lat!:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...