Paatrycja Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Paatrycja']Poszukuję książki [B][I]"Kynologia. Wiedza o psie - Jerzy Monkiewicz, Jolanta Wajdzik, wydawnictwo UWP, wydanie I".[/I][/B] W sklepie internetowym Karusek posiadają wydanie II, jednak koniecznie najpierw chciałabym zakupić wydanie I. Jeżeli ktoś z Was również posiadał by jakiekolwiek artykuły z psich czasopism lub książkę na temat rasy [B][I]Podenco Ibicenco/Podenco z Ibizy/Ibizan Hound[/I][/B], byłabym wielce zainteresowana! ;-)[/QUOTE] Nikt nie posiada do odsprzedaży? Quote
Paatrycja Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Interesuje mnie I, którego nigdzie nie mogę znaleźć. Za ile odsprzedałabyś/odsprzedałbyś wydanie II? Jeżeli książka jest w dobrym stanie, bardziej opłacać będzie mi się po prostu odkupić. ;-) Pozdrawiam. Quote
ozierek Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='ozierek']Mam do sprzedania książki może nie związane z psami (bardziej młodzieżowe) ale zawsze to cos ;) -"Uciekinierka'' Elżbieta Borek cena 8zł + 5zł wysyłka - "Cienie" Amy Meredith (cena w empiku 30 zł) moja cena 15zl. + 5zł(wysyłka) - "Kaktus w sercu" Barbara Jasnyk (cena w sklepie 30zł) moja cena 15 zł. + 5 zł (wysyłka) - "Wyznania nastoletniej gwiazdy" Dyan Sheldon cena 10zł. + wysyłka 5 zł. - "Wyznania hollywoodzkiej gwiazdy" Dyan Sheldon cena 7 zł. + 5 zł wysyłka - Cała seria "Flirt" Nicole Clarke: * "W rytmie miasta" 8zł + 5zł wysyłka * "Obiektyw nie kłamie" 8zł + 5zł wysyłka * "Ostatni krzyk mody" 8 zł + 5zł wysyłka * " Teraz się popisze " 8zł + 5 zł wysyłka W razie kupienia całej serii "Flirt" Rabat ;)[/QUOTE] Dalej aktualne :) Quote
ozierek Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Może ma ktoś na zbyciu po obu koncach smyczy, jack russell terrier poradnik wlasciciela, pozytywne szkolenie dla żółtodzibów, pies instrukcja obsługi, nauka czysyosci psa? Quote
Madzior. Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Witam. Poszukuje książkę pt. " Jak rozmawiać z psem" Stanley Coren. Czy ktoś takową książkę posiada do odsprzedania? Chciałam ją kupić nową ale nigdzie jej już nie ma ( nakład wyczerpany) Przynajmniej ja nie mogę znaleźć.. Quote
monika15 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Sprzedam używaną książkę "101 psich sztuczek" Kyra Sundance i Chalcy. Cena: 18 zł+koszt przesyłki. Więcej informacji na PW ;) [COLOR=red][B]nieaktualne[/B][/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Sprzedam :" Dlaczego psy piją wodę z toalety" - wydawnictwo Galaktyka. Nowa!!- cena 15zł plus 4,10zł wysyłka. Proszę o info na PW[/QUOTE] Moja nadal aktualna :) Quote
Lottie Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Czy ktoś ma do sprzedania "Poradnik dla hodowców psów - genetyka w praktyce" M. Willis? Quote
wolf90 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Witam,ma ktoś może książkę "o psie,który kochał zbyt mocno"? Quote
Marchewkowy Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Kynologia. Wiedza o psie - Jerzy Monkiewicz, Jolanta Wajdzik --- też chętnie odkupię tą książkę :) Quote
Sandra&ABC Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Poszukuję książek dotyczących hipoterapii, dogoterapii i animaloterapii - może ktoś już przeczytał i zalegają mu na półce? :) Jeszcze do tego wszelkie publikacje na te tematy - nie gwarantuję,że wszystko kupię ,bo zależy czy będzie mi pasowało do tematu pracy :) Byłabym wdzięczna za PW ewentualnie,bo wątek mogę zgubić :) Quote
lilia1983 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Sprzedam Nick Trout "Powiedz gdzie cię boli" [B]Nieaktualne[/B] A z poza psowych książek: Christopher Sandford "Polański" Quote
Paatrycja Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Sandra&ABC']Poszukuję książek dotyczących hipoterapii, dogoterapii i animaloterapii - może ktoś już przeczytał i zalegają mu na półce? :) Jeszcze do tego wszelkie publikacje na te tematy - nie gwarantuję,że wszystko kupię ,bo zależy czy będzie mi pasowało do tematu pracy :) Byłabym wdzięczna za PW ewentualnie,bo wątek mogę zgubić :)[/QUOTE] Osobiscie mam ksiazke na temat Dogoterapii [I][B]'Pies terapeuta i przyjaciel rodziny. Rola psa w procesie rehabilitacji niepelnosprawnego dziecka'[/B][/I] wydana przez Fundacje Przyjaciel. Niestety nie mam zamiaru jej odsprzedac, nie mniej jednak goraco ja polecam - na stronie 'Przyjaciela' znajdziesz informacje na temat tej ksiazki i o ile sie nie myle, bezposrednio mozesz ja zakupic. Znajdziesz tam rowniez inne ksiazki na temat dogoterapii. ;-) Odsylam do publikacji: [URL]http://www.przyjaciel.pl/publikacje.php[/URL] [I]Przepraszam za brak polskich znakow.[/I] Quote
ozierek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [FONT=Arial][SIZE=3]Poszukuje książek: - Aria, do mnie - Jacek Gałuszka - Aria, równaj - Jacek Gałuszka - Mój przyjaciel pies - Dorota Kozińska - Pies. Instrukcja obsługi - [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Times New Roman]David Brunner, Sam Stall - Jack russell terrier - [/FONT][/SIZE][/FONT]Dorothea Penižek - Agility.Sport i zabawa - Viviane Theby, Michaela Hares - Jack & Parson Russell Terrier - nie znam autora :oops: - Pozytywne szkolenie psów dla żółtodziobów - Pamela Dennison -Co twój pies próbuje ci powiedzieć - [FONT=Arial][SIZE=2]Arden Moore[/SIZE][/FONT] I jeszcze jakieś książki o psim tańcu i dogfrisbee ;) [B][/B] Quote
Patrycja Smulska Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Witam, chętnie odkupię książkę "Kynologia. Wiedza o psie" Monkiewicza i Wajdzik. Jeśli ktoś ma do odsprzedania, to bardzo proszę o kontakt na priv. Quote
Ches Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [B]"Pozytywne szkolenie psów" B. Waldoch [/B]w jakiej cenie? Quote
Paulina_mickey Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Jeśli sa tu jacyś miłośnicy harlequinów to mamy bazarek, na którym jest ich masa, inne książki też są :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/217897-Harlequiny-ciuszki-ksi%C4%85%C5%BCki-itd.-Na-psiaki-HG-26.11-ZAPRASZAMY!?p=18035072#post18035072[/url] Quote
Vesper Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [quote name='Paatrycja']Nikt nie posiada do odsprzedaży?[/QUOTE] Miałabym jakieś artykuły z gazet "Mój Pies", "Przyjaciel Pies" i francusko-języcznych- nt wymienionych przez Ciebie ras. Mogłabym wysłać sxerowane ;). Jeżeli nadal jesteś zainteresowana, proszę o kontakt na pw, napiszę dokładnie jakie to artykuły :). Quote
Metheora Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Mam trzy książki rożnych autorów o rasie doberman- odsprzedam tanio bo już mi się nie przydają (15zl cena z wysyłką za wszystkie 3 szt.) Quote
Marchewkowy Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ja mam na sprzedaż książki: [B]Galaktyka West Highland White Terrier[/B] Autor: Zespół Over Dieren Ilość stron: 64 Format: 15 x 21 cm Oprawa: Miękka Kupno, żywienie, pielęgnacja, charakter, zdrowie, rozmnażanie i wiele więcej... Stan idealny oraz [B]JAMNIKI - KAZIMIERZ ŚCIESIŃSKI[/B] Wydawnictwo: Egros Format: 145x205 Ilość stron: 164 Typ okładki: Miękka Quote
motyleqq Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [B]kupię[/B] książkę [B]Obedience. Trening posłuszeństwa[/B] Inki Stojsten. nigdzie już nie mogę znaleźć:shake: Quote
Kajusza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 bazarek z psimi akcesoriami, m. in. książka "Zabawy z psem" [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218148-Wszystko-dla-psa-....-na-gorzowskie-TTB-do-30.11.2011?p=18050425#post18050425[/URL] Quote
linuś Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Również kupię książkę Inki Sjosten Obedience. Trening posłuszeństwa. Dłuuuugo już szukam i ciągle nie ma :( Quote
Recommended Posts