Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paatrycja']Poszukuję książki [B][I]"Kynologia. Wiedza o psie - Jerzy Monkiewicz, Jolanta Wajdzik, wydawnictwo UWP, wydanie I".[/I][/B]
W sklepie internetowym Karusek posiadają wydanie II, jednak koniecznie najpierw chciałabym zakupić wydanie I.

Jeżeli ktoś z Was również posiadał by jakiekolwiek artykuły z psich czasopism lub książkę na temat rasy [B][I]Podenco Ibicenco/Podenco z Ibizy/Ibizan Hound[/I][/B], byłabym wielce zainteresowana! ;-)[/QUOTE]

Nikt nie posiada do odsprzedaży?

Posted

Interesuje mnie I, którego nigdzie nie mogę znaleźć.

Za ile odsprzedałabyś/odsprzedałbyś wydanie II?
Jeżeli książka jest w dobrym stanie, bardziej opłacać będzie mi się po prostu odkupić. ;-)

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='ozierek']Mam do sprzedania książki może nie związane z psami (bardziej młodzieżowe) ale zawsze to cos ;)

-"Uciekinierka'' Elżbieta Borek cena 8zł + 5zł wysyłka
- "Cienie" Amy Meredith (cena w empiku 30 zł) moja cena 15zl. + 5zł(wysyłka)
- "Kaktus w sercu" Barbara Jasnyk (cena w sklepie 30zł) moja cena 15 zł. + 5 zł (wysyłka)
- "Wyznania nastoletniej gwiazdy" Dyan Sheldon cena 10zł. + wysyłka 5 zł.
- "Wyznania hollywoodzkiej gwiazdy" Dyan Sheldon cena 7 zł. + 5 zł wysyłka
- Cała seria "Flirt" Nicole Clarke:
* "W rytmie miasta" 8zł + 5zł wysyłka
* "Obiektyw nie kłamie" 8zł + 5zł wysyłka
* "Ostatni krzyk mody" 8 zł + 5zł wysyłka
* " Teraz się popisze " 8zł + 5 zł wysyłka
W razie kupienia całej serii "Flirt" Rabat ;)[/QUOTE]

Dalej aktualne :)

Posted

Może ma ktoś na zbyciu po obu koncach smyczy, jack russell terrier poradnik wlasciciela, pozytywne szkolenie dla żółtodzibów, pies instrukcja obsługi, nauka czysyosci psa?

Posted

Witam.
Poszukuje książkę pt. " Jak rozmawiać z psem" Stanley Coren. Czy ktoś takową książkę posiada do odsprzedania? Chciałam ją kupić nową ale nigdzie jej już nie ma ( nakład wyczerpany) Przynajmniej ja nie mogę znaleźć..

Posted

Poszukuję książek dotyczących hipoterapii, dogoterapii i animaloterapii - może ktoś już przeczytał i zalegają mu na półce? :)
Jeszcze do tego wszelkie publikacje na te tematy - nie gwarantuję,że wszystko kupię ,bo zależy czy będzie mi pasowało do tematu pracy :)
Byłabym wdzięczna za PW ewentualnie,bo wątek mogę zgubić :)

Posted

[quote name='Sandra&ABC']Poszukuję książek dotyczących hipoterapii, dogoterapii i animaloterapii - może ktoś już przeczytał i zalegają mu na półce? :)
Jeszcze do tego wszelkie publikacje na te tematy - nie gwarantuję,że wszystko kupię ,bo zależy czy będzie mi pasowało do tematu pracy :)
Byłabym wdzięczna za PW ewentualnie,bo wątek mogę zgubić :)[/QUOTE]

Osobiscie mam ksiazke na temat Dogoterapii [I][B]'Pies terapeuta i przyjaciel rodziny. Rola psa w procesie rehabilitacji niepelnosprawnego dziecka'[/B][/I] wydana przez Fundacje Przyjaciel. Niestety nie mam zamiaru jej odsprzedac, nie mniej jednak goraco ja polecam - na stronie 'Przyjaciela' znajdziesz informacje na temat tej ksiazki i o ile sie nie myle, bezposrednio mozesz ja zakupic. Znajdziesz tam rowniez inne ksiazki na temat dogoterapii. ;-)
Odsylam do publikacji: [URL]http://www.przyjaciel.pl/publikacje.php[/URL]

[I]Przepraszam za brak polskich znakow.[/I]

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3]Poszukuje książek:
- Aria, do mnie - Jacek Gałuszka
- Aria, równaj - Jacek Gałuszka
- Mój przyjaciel pies - Dorota Kozińska
- Pies. Instrukcja obsługi - [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Times New Roman]David Brunner, Sam Stall
- Jack russell terrier - [/FONT][/SIZE][/FONT]Dorothea Penižek
- Agility.Sport i zabawa - Viviane Theby, Michaela Hares
- Jack & Parson Russell Terrier - nie znam autora :oops:
- Pozytywne szkolenie psów dla żółtodziobów - Pamela Dennison
-Co twój pies próbuje ci powiedzieć - [FONT=Arial][SIZE=2]Arden Moore[/SIZE][/FONT]
I jeszcze jakieś książki o psim tańcu i dogfrisbee ;)
[B][/B]

Posted

Jeśli sa tu jacyś miłośnicy harlequinów to mamy bazarek, na którym jest ich masa, inne książki też są :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/217897-Harlequiny-ciuszki-ksi%C4%85%C5%BCki-itd.-Na-psiaki-HG-26.11-ZAPRASZAMY!?p=18035072#post18035072[/url]

Posted

[quote name='Paatrycja']Nikt nie posiada do odsprzedaży?[/QUOTE]
Miałabym jakieś artykuły z gazet "Mój Pies", "Przyjaciel Pies" i francusko-języcznych- nt wymienionych przez Ciebie ras. Mogłabym wysłać sxerowane ;). Jeżeli nadal jesteś zainteresowana, proszę o kontakt na pw, napiszę dokładnie jakie to artykuły :).

Posted

Ja mam na sprzedaż książki:
[B]Galaktyka West Highland White Terrier[/B]
Autor: Zespół Over Dieren
Ilość stron: 64
Format: 15 x 21 cm
Oprawa: Miękka

Kupno, żywienie, pielęgnacja, charakter, zdrowie, rozmnażanie i wiele więcej...

Stan idealny

oraz

[B]JAMNIKI - KAZIMIERZ ŚCIESIŃSKI[/B]
Wydawnictwo: Egros
Format: 145x205
Ilość stron: 164
Typ okładki: Miękka

Posted

bazarek z psimi akcesoriami, m. in. książka "Zabawy z psem" [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218148-Wszystko-dla-psa-....-na-gorzowskie-TTB-do-30.11.2011?p=18050425#post18050425[/URL]