Matusz Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [COLOR=Navy][B]hej Waszencjo ;) no na balkonie można zawsze dooope wygrzać:evil_lol::lol: [SIZE=1] p.s pisałem do admina co z ta ankieta ale nie dostałem odp...:roll:[/SIZE] [/B][/COLOR] Quote
WinterGirl Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='weszka']Oooo witam dobranocnie :lol:[/quote] [CENTER] [FONT=Comic Sans MS]karaluchy pod poduchy[/FONT][/CENTER] Quote
ariss Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 przyszłam życzyć kolorowych senków,bo spaci mi się chcę,a zanim wszystkich odwiedze to pewnie będzie już jutro:roll:;) Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ja też wpadłam na chwilkę - foteczki i łapeczki oblukałam i myślę, że łapeczki domagają się ciachania pazurków:razz: Pa pa:hand: Quote
weszka Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Wróciłam z Dirki z weekendu w górach :) Było wspaniale i szkoda, że już koniec i znów jutro poniedziałek i praca i codzienne obowiązki. Będzie kilka zdjęć to jak dostanę od znajomych wkleję. Dirki dzisiaj wyszalała się po śniegu niedaleko Doliny Białego. Chcieliśmy iść dalej do Białego ale nas nie wpuścili - zakaz wstępu z psami :/ Ale spacer po lesie, łąkach całkowicie oszołomił Dirulca - szalała jak opętana :loveu: i nawet dwa razy przeleciała się przez lodowaty potok :crazyeye: Quote
weszka Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ale ogólnie pogoda kiepska. Wczoraj padał deszcz ze śniegiem. W nocy napadało śniegu i do południa było pięknie, a później znów wrócił deszcz i zrobiło się paskudnie. No i cały czas wiało dość solidnie. Quote
eria Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 jak na huragan przystało- u nas powyrywało drzewa z korzeniami w parku Quote
madziamn Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A u nas wieje jeszcze do tej pory. Weszko dziewczyny super na fotkach wyglądają. Ach te sznupinki kochane. Moja bestyjka to już tak zarosła że psa nie widac. Czekamy na fotki z gór i pozdrawiamy. Myzianko dla dziewczynek. Quote
AMIGA Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja tu wpadam często, pasę oczy zdjęciami i uciekam. Bo doba się robi coraz krótsza i na nic nie ma czasu:shake: Super, że mogłyście troche wyjechać od tego smogu krakowskiego. A krokusów pewnie jeszcze w Dolinie Chochołowskiej nie było?? Quote
weszka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Amiga ciesze się że nas odwiedzasz mimo wielu psich zajęć (i nie tylko psich). W Dolinie Chochołowskiej nie byłyśmy więc nie wiem jak z krokusami ;) Quote
anetta Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zazdroszcze tego spacerku, mimo że było brzydko ;) Quote
weszka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Taaak takie brzydko zawsze lepsze niż miastowe brzydko. Tyle że przez ten weekend Dirulec nadal nie ostrzyżony... a wystawa już 29 marca. Qrde mało czasu i jak zwykle wszystko będzie na ostatnią chwilę. Nie wiem czy przed weekendem mi się uda ją opitolić. Quote
ariss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 zazdrościmy wyjazdu w góry:loveu:My z Gass to dopiero na majówkę jedzemy na ukochaną przez nas wiochę,poszaleć po łąkach i lasach;) Quote
madziamn Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 pewnie nie ma to jak łąki i lasy. pełnia szczęścia. nam narazie się nie zapowiada taki wypadzik. myzianko dla suniek Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czy to Twoja Dirki jest na marcowej stronie w kalendarzu?:razz::loveu: Ja już zaczęłam wklejać foty na 2009 rok - czas mamy do maja;) - dostałm link ze zmianą adresu! Quote
weszka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Doginka']Czy to Twoja Dirki jest na marcowej stronie w kalendarzu?:razz::loveu: Ja już zaczęłam wklejać foty na 2009 rok - czas mamy do maja;) - dostałm link ze zmianą adresu![/quote] A i owszem to Dirulec we własnej suczej osobie :loveu: Też dostałam linka - trzeba zacząć wysyłać :) Quote
Doginka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='weszka']A i owszem to Dirulec we własnej suczej osobie :loveu: Też dostałam linka - trzeba zacząć wysyłać :)[/quote] Mam nadzieję, że powstanie kalendarz na 2009, ale jak na razie to mało ludzi wrzuca tam sznupki[IMG]http://kkrzysiu.win.pl/e-sznaucery/forum/images/smiles/sad.gif[/IMG] Quote
weszka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Doginko jest jeszcze dużo czasu. Damy radę! Quote
ariss Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Doginka']Mam nadzieję, że powstanie kalendarz na 2009, ale jak na razie to mało ludzi wrzuca tam sznupki[IMG]http://kkrzysiu.win.pl/e-sznaucery/forum/images/smiles/sad.gif[/IMG][/quote] poczekaj kochana jak ja zaczne wrzucać:evil_lol:mam nadzieje,że zwiększyli ilość zdjęć???jeszcze tam nie zaglądałam:roll: Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='gassira']poczekaj kochana jak ja zaczne wrzucać:evil_lol:mam nadzieje,że zwiększyli ilość zdjęć???jeszcze tam nie zaglądałam:roll:[/quote] Limit jest do 10 fot, niezależnie od ilości posiadanych piesków;) Quote
ariss Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Doginka']Limit jest do 10 fot, niezależnie od ilości posiadanych piesków;)[/quote] mało:roll:przy naszych możliwościach focenia powinno być zdecydowanie więcej:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='gassira']mało:roll:przy naszych możliwościach focenia powinno być zdecydowanie więcej:evil_lol:[/quote] No właśnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts