Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Navy][B]hej Waszencjo ;)

no na balkonie można zawsze dooope wygrzać:evil_lol::lol:
[SIZE=1]
p.s pisałem do admina co z ta ankieta ale nie dostałem odp...:roll:[/SIZE]
[/B][/COLOR]

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam z Dirki z weekendu w górach :) Było wspaniale i szkoda, że już koniec i znów jutro poniedziałek i praca i codzienne obowiązki. Będzie kilka zdjęć to jak dostanę od znajomych wkleję.
Dirki dzisiaj wyszalała się po śniegu niedaleko Doliny Białego. Chcieliśmy iść dalej do Białego ale nas nie wpuścili - zakaz wstępu z psami :/ Ale spacer po lesie, łąkach całkowicie oszołomił Dirulca - szalała jak opętana :loveu: i nawet dwa razy przeleciała się przez lodowaty potok :crazyeye:

Posted

Ale ogólnie pogoda kiepska. Wczoraj padał deszcz ze śniegiem. W nocy napadało śniegu i do południa było pięknie, a później znów wrócił deszcz i zrobiło się paskudnie. No i cały czas wiało dość solidnie.

Posted

A u nas wieje jeszcze do tej pory. Weszko dziewczyny super na fotkach wyglądają. Ach te sznupinki kochane. Moja bestyjka to już tak zarosła że psa nie widac. Czekamy na fotki z gór i pozdrawiamy. Myzianko dla dziewczynek.

Posted

Ja tu wpadam często, pasę oczy zdjęciami i uciekam. Bo doba się robi coraz krótsza i na nic nie ma czasu:shake:
Super, że mogłyście troche wyjechać od tego smogu krakowskiego. A krokusów pewnie jeszcze w Dolinie Chochołowskiej nie było??

Posted

Amiga ciesze się że nas odwiedzasz mimo wielu psich zajęć (i nie tylko psich). W Dolinie Chochołowskiej nie byłyśmy więc nie wiem jak z krokusami ;)

Posted

Taaak takie brzydko zawsze lepsze niż miastowe brzydko.
Tyle że przez ten weekend Dirulec nadal nie ostrzyżony... a wystawa już 29 marca. Qrde mało czasu i jak zwykle wszystko będzie na ostatnią chwilę. Nie wiem czy przed weekendem mi się uda ją opitolić.

Posted

Czy to Twoja Dirki jest na marcowej stronie w kalendarzu?:razz::loveu:
Ja już zaczęłam wklejać foty na 2009 rok - czas mamy do maja;) - dostałm link ze zmianą adresu!

Posted

[quote name='Doginka']Czy to Twoja Dirki jest na marcowej stronie w kalendarzu?:razz::loveu:
Ja już zaczęłam wklejać foty na 2009 rok - czas mamy do maja;) - dostałm link ze zmianą adresu![/quote]

A i owszem to Dirulec we własnej suczej osobie :loveu:
Też dostałam linka - trzeba zacząć wysyłać :)

Posted

[quote name='weszka']A i owszem to Dirulec we własnej suczej osobie :loveu:
Też dostałam linka - trzeba zacząć wysyłać :)[/quote]
Mam nadzieję, że powstanie kalendarz na 2009, ale jak na razie to mało ludzi wrzuca tam sznupki[IMG]http://kkrzysiu.win.pl/e-sznaucery/forum/images/smiles/sad.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Doginka']Mam nadzieję, że powstanie kalendarz na 2009, ale jak na razie to mało ludzi wrzuca tam sznupki[IMG]http://kkrzysiu.win.pl/e-sznaucery/forum/images/smiles/sad.gif[/IMG][/quote]

poczekaj kochana jak ja zaczne wrzucać:evil_lol:mam nadzieje,że zwiększyli ilość zdjęć???jeszcze tam nie zaglądałam:roll:

Posted

[quote name='gassira']poczekaj kochana jak ja zaczne wrzucać:evil_lol:mam nadzieje,że zwiększyli ilość zdjęć???jeszcze tam nie zaglądałam:roll:[/quote]
Limit jest do 10 fot, niezależnie od ilości posiadanych piesków;)

Posted

[quote name='Doginka']Limit jest do 10 fot, niezależnie od ilości posiadanych piesków;)[/quote]

mało:roll:przy naszych możliwościach focenia powinno być zdecydowanie więcej:evil_lol: